Kaynanam facebook ta

Arkadaşım çok tehlikeli bir konuymuş mayın tarlası gibi valla her yerden kaynana cıkıveriyor

Şaka bir yana tabi herkesin ilişkisi farklıdır arada neler geçti bilinmez istemiyorsanız kırmayarak farklı bir yöntem bulabilirsiniz insan bazen babasından çekiniyor birşey paylaşırken ama kaynanadır ne işin vardır diye düşünmüyorum neden olmasın ,birde flört döneminde konu açılır erkek arkadaşım beni annesiyle tanıştırdı çok heycanlıyım ,annesiyle tanıştırdı demekki ciddi diye bir sürü yorumlar yapılır görmek için can atılır nerdeyse ,evlendikten sonrada bunun tam tersi olur biz kızlarada akıl sır ermiyor valla

Aaaa beni niye engelliyorsun bakayım.
Söylerim seni vallaha da oğluma.
Ne kadar sevimsiz gelinsin sen öyle!
Burada bulamayacağımı mı sandın bakayııım!
Bir de bahane arıyosun. Yazıklar olsun sana geliiiin!

DİYE ÇIKIYORMUŞ BİR DE KARŞINIZAAA KOMEDİ OLURDU AMAA.. Facebookla işim olmaz da başlığı görür görmez tebessüm ettim gerçekten:)

doğru çok doğruuu :) bak anne ben veriyorum karşılık kızlar çok önyargı yapıyosunuz aslında sizi müstakbel eşinize dahi bile savunabilirler çünkü bayanız gelin kaynana bayan dayanışması yapın kimse dört dörtlük değil sadece alışmak önemli ki kendi annemize bile tahammül edemediğimiz yerler oluyor yani eşinizin annesini kaç yıl sonra anne olarak hayatınızın içine alıyosunuz sonra en ufak şeyde şeytan kaynana kötü kaynana bilmem ne diyosunuz anneniz sizi dövüyo yeri geliyo ağır konuşuyo yinede annemiz dimi... bu da aynı şekilde o da bir annedir... Allah'ım bigün oğlum olursa benim gibi olumlu bi gelini olsunnn =) öptüm annee

zamane kaynanaları işte...
bu arada oha yani twitter filan ne alaka yav
kaynana dediğin mukabeleye filan gider
:)))) aa öyle deme bnm kayınvalidem hem mukabeleye gidiyor hem face giriyor:) Bende bir şey paylaşacaksam ve onun okumasını istemiyorsam seçiyorum seçeneklerden o göremiyor.

1985 yılında bilgisayar programcılığı kursuna giderek tanıştım bilgisayarla,tabii o zamanlar internet yoktu.senelerdir de internet kullanıcısıyız,kendime aitte leptobum var.msn,face,twitter kullanıcısıyım.22 yaşında da oğlum var.belki yakın zamanda kaynana olacağım.kaynana olunca teknoloji kullanımımı bırakmak zorunda mı kalacağım.artık kaynanayım ne işim var bilgisayarla mı diyeceğim.kaynana olunca ölmeden mezara mı gireceğim

boş ver takma kafanı çoğu kadın bir şekilde kaynana olacak ama kimse geleceği görmek istemiyor.

benimde kayınbabam facemizde neden bukadar rahatsız oluyorsunuz? istemiyorsanızda oğlunda ekliycekse o kadın kesin sorar size....en iyisi faceyi kapatın....

amann nevar onda benim kayınvalidemin de var facebook hesabı bende de ekli üstelik istediğim herşeyi paylaşırım yazarım rahatsız olursa o silsin beni işlgilendirmez
sana da söyle bi fikir verebilirim kayınvalideni ekle fakat kısıtlılar a al herkese açık gönderilerinden başka bişey göremez sende rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…