- Konu Sahibi kardelennn83
-
eğer eklemek istemiyosan bence engelle sorarsada kapadım facebookumu dersın
bu kaynanaların çoğu çekilmiyor aslında yaşlı kadınlar mız mız oluyor
allah kısmet ederse en yakın zamanda kaynana olucam,her türlü teknolojiden anlarım kaynana oldum diye yatıp ölelim bari sizlerin yorumuna göre ,şununda söyliym bu yorumları yazanlar zaman gelecek aynı karşılığı bulacaklar ,herşey hepinizin gönlüne göre olsun:) kafasında olumsuz kaynana profili kazınmış sevgili gelinlerin benim dış görünüşümü görmelerini okadar çok isterdim ki neyse şu sıra bütün kaynana yorumlarına karşılık verdim:)
:)))) aa öyle deme bnm kayınvalidem hem mukabeleye gidiyor hem face giriyor:) Bende bir şey paylaşacaksam ve onun okumasını istemiyorsam seçiyorum seçeneklerden o göremiyor.zamane kaynanaları işte...
bu arada oha yani twitter filan ne alaka yav
kaynana dediğin mukabeleye filan gider
eklesen ne olacak eklemesen ne olacak facebook bu kadar önemli bir mevzu mu
seni dürtmesinden mi korkuyorsun
1985 yılında bilgisayar programcılığı kursuna giderek tanıştım bilgisayarla,tabii o zamanlar internet yoktu.senelerdir de internet kullanıcısıyız,kendime aitte leptobum var.msn,face,twitter kullanıcısıyım.22 yaşında da oğlum var.belki yakın zamanda kaynana olacağım.kaynana olunca teknoloji kullanımımı bırakmak zorunda mı kalacağım.artık kaynanayım ne işim var bilgisayarla mı diyeceğim.kaynana olunca ölmeden mezara mı gireceğim
kaynananızın adresini verin hep beraber dürtelim
tam dürtmelik bu kaynanalar.
ne işin var facede,geç yemek yap,hırka ör,patik ör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?