• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam haddini aşıyor

Böyle aileleri nerden buluyorsunuz? Kadının düşmanı yine kadın. Böyle kadınların yetişrireceğinden ne olur? Zihniyetsiz🤬
Bunlar yüzünden zten erkek ne yapsa elinin kiri oluyor pipi onlar için çok kıymetli çocuklarda özel bölge kavramıni perişan ediyorlar sonra orda burda teşhircilik artıyor ortalık sapik kaynıyor.

ay evet ablamın başına da böyle bi şey gelmiş uyarmış napıyorsunuz siz çocuklar böyle böyle sapık yetişyor diye kvsi "bizde çocuk büyütmeyi bunlardan öğrencez" demiş geçmiş kenara. Allah akıl fikir verain hepsine ne diyelim.
Ay derler valla hiç şaşırmıyorum. Onlar için söyledikleri o kadar normal ki nasıl mideleri var onu da anlamış degilm

6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Direk o anda tersleyin bence kuserse kussun bu mantıkta kadinlar yüzünden bu kadar sapik ar bu ülkede valla hiç fırsat vermeyin kaynaniza bir yaşına girmeden bebeğe bal verilmemesi gerektiğini bilmiyor mu valla çocuklarını bu yasa iyi getirmiş bu edepsizlikle

Bence kv bir daha evinize almayın çocuğu görmesine müsade etmeyin. Keşke kolundan kapının önüne koysaydınız

Direk o anda tersleyin bence kuserse kussun bu mantıkta kadinlar yüzünden bu kadar sapik ar bu ülkede valla hiç fırsat vermeyin kaynaniza bir yaşına girmeden bebeğe bal verilmemesi gerektiğini bilmiyor mu valla çocuklarını bu yasa iyi getirmiş bu edepsizlikle
İnanın dedim bugün eşime. İyi ananız sizin önünüzü bu kadar açmasına rağmen çok şükür hiç biriniz şerefsiz yetişmemişsiniz dedim. İnanın her bir oğluda ayrı ayrı güzelde bi karaktere sahip ne hikmetse😅

Bunlar yüzünden zten erkek ne yapsa elinin kiri oluyor pipi onlar için çok kıymetli çocuklarda özel bölge kavramıni perişan ediyorlar sonra orda burda teşhircilik artıyor ortalık sapik kaynıyor.
Aslında,erkekleri böyle kadınlar bu hale getirdi..

Küçücük melek gibi çocukların yanlarında konuştuklarına bakın.

İnanın dedim bugün eşime. İyi ananız sizin önünüzü bu kadar açmasına rağmen çok şükür hiç biriniz şerefsiz yetişmemişsiniz dedim. İnanın her bir oğluda ayrı ayrı güzelde bi karaktere sahip ne hikmetse😅
Oğlullarını öyle yetiştirmwmiş de olabilir. Kadın yaşlandıkçe devreleri yanmış yada gelinine size inat da yapıyor olabilir.

Benim kaynanam yüzsüz istenmediği yerde gelir kapıma kadar. Kaç geri döndü kapımdan istemediğim için kafa basmıyor ki 😊
Valla böyle insanlara karşı çirkef olmak gerekiyor. Geldiğinde kapıyı açmayın. Eve aldınız diyelim geldiğine geleceğine pişman edin

Benim kaynanam yüzsüz istenmediği yerde gelir kapıma kadar. Kaç geri döndü kapımdan istemediğim için kafa basmıyor ki 😊
Tamam istemiyorsunuz fakat tepkiniz garip geldi böyle davrandığıniz için kayınvalide de sizi sevmiyor ve belki o yüzden sizin inadınıza çocuğunuzla böyle konuşuyor. Belki aranızı düzeltip olumlu konuşur tepkiler verirseniz kadında size karşı yumuşar.

Belli ki karşılıklı inatlaşma ve saygısızlık var.

6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Bu işi eşiniz çözer anca

Youtube dan aç dr Osman gönülal ın ek gıda videosunu: doktor diyor ki: 1 yaşından önce yasaklı sadece 2 gıda var: biri bal!

Diğer konuda ne diyeceğimi bilemedim böyle terbiyesize ne denir? Sanırım ben de terbiyemi bozar senin a.ına dayadıkları gibi mi babaannesi? Derdim 🤬🤬🤬

Bir an once bu kadının ziyaretlerini baska yerde yapmanız lazim, kurtulus yok çünkü bu zihniyetten, cocugun hic tanıyıp görmemesi daha iyi.

Tamam istemiyorsunuz fakat tepkiniz garip geldi böyle davrandığıniz için kayınvalide de sizi sevmiyor ve belki o yüzden sizin inadınıza çocuğunuzla böyle konuşuyor. Belki aranızı düzeltip olumlu konuşur tepkiler verirseniz kadında size karşı yumuşar.

Belli ki karşılıklı inatlaşma ve saygısızlık var.
Böyle davranma sebebim başlı başına bu nedenlerden dolayı ki zaten.. yoksa ben neden bu terbiyesizliği yapim evime gelenin başımın üstünde yeri vardır

Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Niye fazla yüklenemiyorsunuz, kırılır mı dökülür mü? Hep öyle derler zaten, konuşacağım. Ama anaları çok kıymetli olduğundan mık diyemezler. Çocuğunuz bal nedeniyle ölebilir, böyle söyleyin de kocanız belki evladının değerini anlar. Balın ambalajını iyi okuyun, hepsinde yazar 1 yaşın altında bebeklere sakın vermeyin diye.

Nedir bu kocaya hürmet, aman üzülmesin etmesin tavrı? Çocuğun beden ve ruh sağlığının önünde kim duruyorsa iter geçerim ve yaptım da. Kazık kadar kocalar kendini koruyabilir savunabilir ama el kadar bebek yapamaz. Kim yapacak, annesi olarak siz. Ya derhal konuşursun ve durdurusun bu kadını ya da bundan sonra gitmiyorum annenlere restini çekin.

Madem kocanız dahil oğulları çok saygılı terbiyeli insanlar, çocuklarına reva görmezler bu davranışları.

Bal vermek ne yaa 1yasindan önce doktor önermiyor çocuğun sağlığı için... terbiyesiz kadın nasıl böyle konuşabilir kendinin de bir kadın olduğunu unutup kızlara böyle yapacak demesi utanç verici benimde 2 evladım var kayınvalide öyle bir şey dese ki hayatta demez valla bida ne giderim ne gösteririm

6 aylık bebeğe bunları söyleyen insanın içinden her şey çıkar, sapık mıdır, cinsel sorunları mı vardır bilemem, böyle konuştuğunda tersleyin, olay çıkarın, haddini bilsin. Bebek şimdi 6 aylık ama ileride etkileneceği yaşlar olacak önünü almak lazım

Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Şu kocişlerinize kıyın arada yahu. Kaynana değil Küfürbaz Haydo. Nasıl kurabiliyor o cümleyi bir kadın hayret. Böyle arsız birini eşikten içeri sokmamanız lazım. Eşiniz de üzülürse üzülsün, annesine terbiye versin önce.

Bal vs konusunda verme dedikce verdi ayrıca bi keresinde ben istediğimi veririm ruhunuz duymaz dedi ve o günden bu yana asla ama asla cocuğumu bırakmiyorum yani yaklaşık 5 aydır! Zoruna gidyor tabii bırakmiyorum diye catliyor. Hep benimle gidiyor asla bırakmam bi işimi hal edecek olsam dahi asla! Hala inatla bişyler verme cabasına girer🙂
Ama bu hadsiz konuşmasından sonra yüzünü bile gösteresim yok cocuğumun ki keşke yapabilsem!!!

Back
X