- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.618
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle malesef bu mantiktakiler mümkünse çocuk büyütmese keşke..Aslında,erkekleri böyle kadınlar bu hale getirdi..
Küçücük melek gibi çocukların yanlarında konuştuklarına bakın.
Şok oldum şuan ileride çocuğun piskolojisini bozar kadınlara düşman gibi yaklaşır çocuk köle gibi yaklaşır eşiniz gerekeni yapsın sizde tavrınızı koyun çekinmeyin6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Tersleyin ne acıyorsunuz.Benim kaynanam yüzsüz istenmediği yerde gelir kapıma kadar. Kaç geri döndü kapımdan istemediğim için kafa basmıyor ki![]()
Ya vallahi bu kayınvalideler kapatılsın geçenlerde benim kayınvalide de oğluma hiç durmadan halanın kızı olsun onu alalım deyip durdu ben de görümcemi hiç sevmem niye benim adıma konuşuyor niye evladımın adına yorum yapıyor şaka bile olsa hoş değil durmadan çocuğa sarı pipili diyor açıp bakıyor bir de hayran hayran6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Ay bu tarz kaynanalar bir de oğlu evlenirken bakire gelin istiyor ahahha deliricemkızların a*ina dayıyacak lafı oldu.
Kaynanan da maşallah yaş geçmiş iş bitmemiş, yangın yeri olmuş töbe töbe djdjfjf.6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Bal vs konusunda verme dedikce verdi ayrıca bi keresinde ben istediğimi veririm ruhunuz duymaz dedi
İşte kibar kibar verme demeyeceksin. Ben istediğimi veririm ruhun duymaz diyen kv o kaşığı yediririm. Al elinden fırlat davara zehirleyeceksin çocuğumu senin kaynanalık egon için mi doğurdum diye Bi cinnet geçir bakalım. Ya da komple görüşme Bi daha. Çocuğundan önemli mi.Bal vs konusunda verme dedikce verdi ayrıca bi keresinde ben istediğimi veririm ruhunuz duymaz dedi ve o günden bu yana asla ama asla cocuğumu bırakmiyorum yani yaklaşık 5 aydır! Zoruna gidyor tabii bırakmiyorum diye catliyor. Hep benimle gidiyor asla bırakmam bi işimi hal edecek olsam dahi asla! Hala inatla bişyler verme cabasına girer
Ama bu hadsiz konuşmasından sonra yüzünü bile gösteresim yok cocuğumun ki keşke yapabilsem!!!
Direk iletişiminizi kesin sorarsada çocuğumun eğitiminde böyle devam ederseniz hiç gormeyeceksiniz diyinİnanın dedim bugün eşime. İyi ananız sizin önünüzü bu kadar açmasına rağmen çok şükür hiç biriniz şerefsiz yetişmemişsiniz dedim. İnanın her bir oğluda ayrı ayrı güzelde bi karaktere sahip ne hikmetse![]()
. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu.
Tövbe estağfurullahdurmadan çocuğa sarı pipili diyor açıp bakıyor bir de hayran hayran![]()
Tamam istemiyorsunuz fakat tepkiniz garip geldi böyle davrandığıniz için kayınvalide de sizi sevmiyor ve belki o yüzden sizin inadınıza çocuğunuzla böyle konuşuyor. Belki aranızı düzeltip olumlu konuşur tepkiler verirseniz kadında size karşı yumuşar.
Belli ki karşılıklı inatlaşma ve saygısızlık var.