• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam haddini aşıyor

Çocuğunu yalnız birakma o kadinla. Yillar evvel arkadasimin apartmaninda kapicilik yapan bi aile vardi. 4-5 yaslarinda oglan cocuklari vardi. Cocugun anne babasi cok kavga ediodu cocuk da babanneye siginiodu babanne her dedigini yapiodu hatta cocugu dovuyolar velayetini ben alicam diyodu kadina acidik avukatlara yönlendirdik falan sonra bi de gelinden dinleyim istedim kiz da demesin mi bu kaynanam devamli cocukla açık seçik konusuo kiziodum bi gün karnini öpüyordum cocuk benim kafami pipisine doğru itti ordan anladim bunu nerden ogrenmis olabilir sormus babannem emiyor demis. Bi kere de yakalamış baya komple ağzına alirken senin pipini yerim ben nidalariyla. Tepemizden asagi kaynar sular döküldü. Dedik biz kime yardim ediyoruz kahretsin.
Bu resmen sapiklik!!! Ya Rabbim ben ne okudum az once?

6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Kayınvalidenin yetiştirdiği bir adamla evli olman çok kötü olmuş, uzak tut o kadından evladını, çük düşkünü çatlak karı...

Tiksindim ya, bu ne iğrenç bir laf 🤮🤮🤮🤮
Böyle anneden doğmuş bir kocayla evli olmak nasıl? Adamda var mı kendini erkek olduğu için üstün görme falan
Valla kocam böyle bi anneden doğmasına rağmen bu kadar efendi yetişmiş olmasına hayranım😂

6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Aa terbiyesiz kadın asla görüşmem cocugumuda görüştürmem tiksindim gerçekten. O öyle söylediğinde nasıl tepki verdiniz? Biri benim çocuğuma öyle bisey söylese sonu hiç iyi olmazdı Şahsen.

Tövbe estağfurullah 😳

hayatımda kaynanan kadar terbiyesiz bir kadını ne duydum ne gördüm . Yazık çocuğuna

Çüş! Diyemedin mi? Bazı insanlar saygıyı hak etmiyor. Hah işte bu ahlaksız kadın da onlardan biri.

Gerçekten kocam bile annesini bazen yaptığı terbiyesiz laflar için azalar. Eşim bile rahatsız olur. Kendisini asla demezsiniz annesi yetiştirdi.
O zamanla belli olur işte. Otu Çek köküne bak demişler. Çocuklarımın babasını da sözde ablası yetiştirmiş. Neyse doğum yapmıştım iş arkadaşlarım geldi. Onların yanında bir olay anlatıyor güya düm düz erkek gibi sövdü. Herkes şok. Çocuklarımın babası yerin dibine girdi. Neyse sonra tamamen aynı olduklarını gördüm ama 10 yılımı aldı bu. Dikkat et sen bunlara. Çocuğunu yalnız yollama eşinle falan

Ya vallahi bu kayınvalideler kapatılsın geçenlerde benim kayınvalide de oğluma hiç durmadan halanın kızı olsun onu alalım deyip durdu ben de görümcemi hiç sevmem niye benim adıma konuşuyor niye evladımın adına yorum yapıyor şaka bile olsa hoş değil durmadan çocuğa sarı pipili diyor açıp bakıyor bir de hayran hayran 😠
Siz de buna izin mi veriyorsunuz? Pantalonunu indirmeye çalıştığı an alın oğlunuzu ve terk edin orayı.

Back
X