Kaynanam hastanede tek kaldı...

Eşimin böyle bir isteği olsa seve seve kalırım ki yok.Niyetim sadece Allah rızası için olsa tabiki giderim ama niyetimi yaşadığım şeyler bozuyor gün gelir yaptığım iyilik benim canımı sıkan diye korkuyorum.
Senin isteğin yok,eşinin isteği yok,o halde bu konuyu kv mi açtı:KK64:
Bir tek korsanlık yapmadığı kalmıştı o_O
 
Yarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?



Aslında benim asıl çekindiğim nokta nasip olurda birgün çocuğum olursa gelip kalmak istemesi olur ki bunu asla istemem.Kızıda yemek yapıp dönmüş evine hayırlı evlat iki çorba kaynatmıştır.
Keşke benim kaynanamda çocuğuma bakmaya gelse ama hasta kadın gelemez. Bakıcı döver mi diye gözüm arkada kalmazdı
 
Bence de
Gorumce cocugu baskasina birakamiyor mu?
Sana ya da kendi kv sine kocasina falan?

Sen kv ile anlasamiyorsun
Onu sevmiyorsun o da seni sevmiyor
Bence gorumce istese bir sekilde kalabilir
Çocuğu görümcemden başkasıyla durmuyormuş.Görümcem kaynanasının üst katında oturuyor bu kadar iyi bir insan nasıl kayınvalidesine bırakamıyor şaşıyorum doğrusu çok mükemmel ondan olsa gerek.
 
Sezaryen olmuş biri olarak yazıyorum, ameliyatlı olan kişiye sondası, altına verilecek sürgüsüyle ilgilenecek biri lazım, ayrıca ameliyatlı kişinin ilk 24 saatte bağırsaklarını rahatlatması, gaz sorununu gidermesi, doktorun söylediği zaman yürümesi, tuvalete çıkabilmesi, serumu bitince haber verilmesi, sondanın ucuna takılı olan torba dolunca boşaltılması için haber verilmesi veya direkt boşaltılması gibi şeyler önemli, ameliyatlı kişi gaz, tuvalet yapma ihtiyaçlarını çok yakın olduğu biri olursa çözebilir, sizin aranızda böyle bir bağ yok, o yüzden refakatçilik hem size hem kayınvalidenize yük olur.
Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.
 
Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın.

Görümcenizin kv’si yok mu ya da görümcesi? Çocuğa onlar baksın, görümceniz de annesine.
Hani eşiniz teyzesi falan vardı, kv’nizin yakın arkadaşı vardı, onlar bakarlar bence.
Siz ki ziyarete gitme konusunda bile rahatsızken kadına nasıl bakacaksınız?
Bunca mevzudan sonra siz kalırsanız birbirinizi gerer durursunuz, kadının burnundan getirebilirsiniz tavırlarınız ile
 
Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.
Bir konuyu daha varmış gibi gösterip,sonra yok olduğunu ispat ettin tereliye:D:D:9::9::9:
 
Siz eşinizin ailesinden nefret eden üye değilmiydiniz?
Bu konu da sanki "kayinvalide hastanede tek kaldı,kızıda gidemedi,bakın nasılda bana muhtaç oldu ohh canıma değsin" konusu olmuş.
Gidememe bahaneniz de tuhaf. Neymiş sizin doğumunuz olursa oda gelip kalırmış. Ki sanmıyorum kalacaklarını sizin doğumunuzda. Torun sevgisi de bir yere kadar.
İstemiyorsaniz, istemiyorum gitmeyeceğim deyip geçersiniz. Ne hali varsa görsün de diyebilirsiniz ama bahane üretmeyin. Bence hisleriniz karşılıkli,kayınvalideniz de yanlız kalmaya razıyım yeterki tereliye gelmesin,suratını çekmeyeyim diyordur belkide.
 
Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.
Devlet hastanelerinin de büyük kısmında tek kişilik oda vardır aslında, ben devlet hastanesinde yaptım doğumu, özel oda tuttuk eşim refakatçim olmuştu, doğru diyorsunuz bir bağınız olmadığından kanama, sonda veya sürgü koyma durumlarında zorlanırsınız, bu tip işleri ya çok yakın olduğu biri yapmalı zira hastanın epeyce sıkıntıları oluyor özellikle ilk 24 saat veya profesyonel refakatçi tutulmalı.
 
Basit bir örnek vereyim düğünden bir ay önce çok kötü bir şekilde merdivenlerde düştüm eşimin ailesinden tek biri geçmiş olsun demedi sormadı bile sanırım benim ki can değil ona rağmen gidip gitmemeyi düşünüyorum bundan daha çok doğsam başımdan ayrılmaz diye korku yaşıyorum bu sebepten çünkü istemiyorum keşke hiç gelmeseler hiç istemem.

Öyle birşey yaşadıysan tabi ki gitme. İnsanlarda nedense “aman sen iyi ol da gerisini boşver” mantığı var. Boşver gitme iyilik görmediğin kimseye de iyilik yapma. Çünkü ben hep bu zamana kadar yaptım ve karşılığında koskoca bir “nah” aldım.
Ben kv hastayken ona yemek poğaça yapıp götürdüm hastaneye. Evde ben bayıldım bebeğim doğduktan sonra,kendisi de ağzıma hiçbirşey süremdiğimi gördüğü halde bir çorba yapmadan evden gitti ben burda sigara içeniyorum diye. O yüzden hep o günden sonra dua ettim bir tabak çorbaya muhtaç oldun da kılımı kupırdatmiyim diye. Bence hiç düşünme.
 
Back
X