Cekiniyorum canim. Esim hic sevmez bu tur konusmalari. Hakli da olsa haksiz da olsa bir hafta surat yapar. Cekemiyorum ben suratsizligini. Annesiyle baglari kuvvetli olmasa da bana ezdirmez asla. Kendi ezer, azarlar, elestirir, dalga gecer ama ben yapmaya kalkamam, is ciddiye biner, kadin kiymete biner. Biniyor da. En son konusunu actigimda bana destek olur gibi olmustu, cani siterse konussun istemezse konusmasin bosver demisti. Ama ben kaynanamin ikiyuzlulugunu bildigim icin arkamdan nasil bir sinsilikle hareketle kocami nasil bana kiskirtacagini kestiremiyorum. Aslinda bir ustume gelseler bayraklari nasil acivericem de, elime o kozu da vermiyor kaynanam. Biliyor kabahati cok, yuzlesem kalpten gider.peki benim anlamadigim siz esinizden cekiniyormusunuz?
hani zaten asiri sicak bir iliskileri yokmus annesiyle esinizin
her gun acmak istemiyorum deseniz ne olur? kizarmi acaba?
hem kendi annenize haftada bir aciyorsunuz
kaynananizada oyle yapin
sikayet edersede annemede haftada bir aciyorum diyin
ve esinizin yaninda daha tatliysa sizinle bunu yuzune vurun
yoksa bu sekil bir care bulamazsiniz diye dusunuyorum
Sana sabirlarin en buyugunu diliyorum, ben olsam bosanma raddesine gelirdim kesin.sen hergun konuşmaktan bahsediyorsun ben her gun goruyorum napım :) evlerimiz karşılıklı balkona çıksam kapıya çıksam goruyorum hoş zaten benden çıkmıyor ya.
Valla yuzune yuzune kapatiyorum msn'i. Isin kotusu onun yuzunden kendi sevdiklerimle gorusemiyorum. Offline olunca video baglantisi yapilmiyor. Baska adres alayim ben en iyisi :)hergün msn de aynı kişiyle görüşmek gerçekten sıkıcı olur sevdiğin biri bile olsa bir süre sonra insan konuşacak laf bulamaz:26:kaldı ki anlaşamadığın kaynanayla konuşmak daha kötü
sen iyisimi bir süreliğine pc ni boz görüşme konuşma canım
Acmiyorum bir sure sonra ilk konusmada laf sokuluyor banaNefret ediyorum sinsi insanlardan.
Nasıl yapıyorlar hiç anlamam. Çok yüzsüz oluyorlar orası bir gerçek.
Bir süre msn açmasanız. hamileymişsiniz. rahatsızım gözüm bilgisayar falan görmüyor deseniz.
Ne yazık ki böyleleri kesin ifadelerden anlıyor.
Aynı şeyleri söylediğinde, anladım anne daha önce de kaç defa anlattın deseniz acaba vazgeçermi.
Ya da yine eşinize sizi şikayet ettiğinde eşiniz size sorarsa neden açmadın falan diye, bence her şeyi anlatın. ne konuşuyorsanız size ne lafı dokunduruyorsa a'dan z'ye. Böyle yaptığı için sürekli konuşmak istemediğinide.
Var internette programlar da bir turlu beceremedim nedense. Cep telefonuma kaydedebilirim aslindaMsn in konusmalari kaydedici ozelligi var mi??? Yazismalari kaydediyor ama konusmalari kaydetmiyor galiba.
Ses kaydedici cihaz bulabilir misiniz? Bir dahaki konusmanizda kaydedip esinize dinletirseniz size inanacagini dusunuyorum...Belki o zaman icinde bulundugunuz durumu anlar.
Sizde abartıyor olabilir misiniz belki daha önceki yaşadıklarınızdan dolayı çok zordur belki tahammül etmek ama görmezden gelin zaten uzakmış Birde erken yaşta eşi vefat ettiği için oğlunda bulmuştur teselliyi paylaşmakta zor geliyor olabilir biraz daha anlayışlı olun kırmadan net gitti deyin kısa kesin ne bileyim % 100 haklıda olsanız nihayetinde anne ve sizin eşinizin annesi ayrıca annesine sarılmaz beğenmez tarzında bişeyler söylediniz bana tuaf geldi açıkçası ben bekarım ama anne olsam ve bir evlat büyütsem gelinimde benden böyle bahsetse yada sizin oğlunuz sizin için böyle düşünse ne hissederdiniz annedir o begenmemek de nasıl bir kelime annesine saygı duymayan vefa göstermeyen bana ne kadar koca olabilir ki diye düşünmeden duramıyorum...
Dediğim gibi % 100 haklıda olabilirsiniz ama biraz sabır ve empati..
Amin hepimize sabir canim.msn konuşmalarınızın birinde eşiniz gizlensin ve konuştuklarınızı dinlesin... o zaman belki size hak verir...
allah gelinlere sabır versin yabenimkide bi telefonla karıştırıyor ortalığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?