kaynanam her gün oğlunu arıyor

nilgul80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
257
57
118
Kahramanmaraş
kaynanam her gün istisnasız oğlunu arıyor.tamaam şehir dışındayız özleyebilir ama her gün aramasına uyuz alıyorum.hiç olmazsa iki güne bir arasa yetmez mi.

kaynanam her gün istisnasız oğlunu arıyor.tamaam şehir dışındayız özleyebilir ama her gün aramasına uyuz alıyorum.hiç olmazsa iki güne bir arasa yetmez mi.

Cnm bence boşuna canını sıkıyosun..O onun annesi oda oğlu.Arar neden aramasın..Ben aynı şehirde olmamıza rağmen hergün arıyorum annemi.Bazen günde 2 kere aradığım oluyor...Boşver tatlım yaa neden sorun yapıyosun...Burada neler okuyoruz allah büyük sorunlar dertler vermesin güzelim...

iyi de sizi neden rahatsız ediyor ki? oğludur arayabilir bu gayet normal; ne ben de annemi hergün ararım...arayıp da oğlunu özellikle size karşı doldurmuyorsa sorun yok..her gelin bir kayınvalide adayı olduğunu unutmayarak düşünüp hareket etmeli azıcık...

Annemle birlikteyiz. Gün içinde en az beş kere ben onu, bir o kadar da o beni arar.
Bu kadar da değil artık. Her gün arıyor diye neden uyuz oluyorsunuz ki

Seninki de büyük dert arkadaşım Allah yardımcın olsun ne o öyle zırt pırt..

Neyse sen gelinine kendi çektiklerini çektirmez; oğlunu ayda bir kere ararsın.

Nem kapacak olduktan sonra herşey mübah.

Ben de hergün annemle konuşuyorum...canım istediği her an...Ne var bunda...
Bizimkiler anne de o ağaç kovuğu mu...

bu durumda bizim ne yapmamızı istiyorsunuz
isterseniz kayınvalidenizin telini yazın, hepimiz tek tek arayıp
oğlunuzu hergün aramanız çok yakışıksız, geliniz bu duruma uyuz oluyor
lütfen bir daha aramayın mı diyelim?

benim şimdi yaptığım yorum ne kadar çirkinse, sizin oğlunu hergün arayan bi anneye bu nedenle uyuz olmanız o kadar çirkin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebekkende günde 10 kere altını değiştirip en az 10 kerede emziriyordu bu kadın..Bunları hiç aklınıza getiriyor musunuz ??

ne yani çocuklarımızı evlendirdik diye tüm irtibatıda kesmemiz mi gerekiyor
biri kaynanam hergün oğlunu arıyor diye konu açar.diğeri kocam ben yokken gidip annesinde kalmış diye açar e yuh yani.hep kaynanalara suç bulursunuz ama bu konulardaki gelinler ne acaba

bir annenin hergün oğlunu/kıznı araması normal bişeydir, babanın oğlunu/kızını araması da kardeşin de kardeşini araması normaldir. uzak şehirde de olsa yakın şehirde de olsa insan iyi mi kötü mü ne haldedir bilmek ister.
konu sahibi arkadaşım belki bu durumu kendi ailesinde yaşamadığı için anormal bulmuş olablir.
üniversitede farklı şehirleder okuyanlar belki yaşamıştır.
benim ailem her gün arardı mutlaka durumumu ihtiyaçlarımı sormak için.
bazı arkadaşlarım ise haftada bir konuşurlardı aileleriyle.
bana onların durumu garip gelirdi, onlara da benimki.
aramasından çok arayıp ne konuşulduğu, yeni evli çiftin hayatına müdahele anlamının varlığı dert edilmeli.
bi başka konuda arkadaşımızın kayınvalidesinin günde 25 kere araması mesela,abartı bi durum.

Sabah sabah gülme krizine girdim, sahi su türk erkekleride cok anneci oluyor, benimde dikattimi cekti.

Bencede bir arkadasin dedigi gibi gelin oglunu yemismi diye kontrol ediyordur...

Canim bu konuyu esinle konus, ona anlat bakalim ne diyor. O izin vermezse eger annede fazla aramaz.

şahsen bende annemi günde enaz 1kez ararım ben arayamazsam da zaten o arar birşeymi oldu diye..

birgün bile eşimi rahatsız etmedi annemin araması,aynı şekilde onunda annesidir ararlar elbette..

empati yapalım lütfen,oda bir anne yavrusu..evlenince annesini babasını inkar mı etsin adamlarımız?

annesine beni arama dese mutlu mu olacaksınız..kusura bakmayın ama annesine bunu diyebilecek

adam ,adam değildir..

bence o anneyi sakın ha gücendirmeyin ...kaprisleriniz döner sizi huzursuz eder..düşünmeyin böyle şeyler derim..

yani hergün araması normal.. ama aradığında tavrı değişiyormu size karşı?? yani oğlunu doldurmak içinmi arıyor yoksa hal hatır içinmi ona bakmak lazım bence... hee sadece hal hatır sormak içinse dert etçeğinize sevinin önemseniyor seviliyor diye eşiniz..

yani hergün araması normal.. ama aradığında tavrı değişiyormu size karşı?? yani oğlunu doldurmak içinmi arıyor yoksa hal hatır içinmi ona bakmak lazım bence... hee sadece hal hatır sormak içinse dert etçeğinize sevinin önemseniyor seviliyor diye eşiniz..

seni oğluna fişfiriklemiyorsa,yada hergün seni aramıyorsa arayabilir bence bi mahsuru yok.
bende her gün 3 5 kere kendi annemi araırm ne var bunda.
siz annenizle konuşmuyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…