kaynanam her gün oğlunu arıyor

bırakın allah aşkına evlenmeden önce her allahın günü telefonda konuşuyolarmıymış acaba hic sanmıyorum evlenince bulunmaz hint kumaşı oluveriyo ogulları bence

herkes çeşit çeşit yorum yapmış ama başka bi yönden bakmakta gerekir.ilk evlendiğimde bende kızıyodum.hergün arıyo konuşuyo diye.ama sonra eşimle oturup konuştum.ben kendi annemi arıyosam oda kendi annesini arayacak.o benim aileme sahip çıkıyosa benimde onun ailesine sahip çıkmam lazım.o benim ailemin yanına gelip saygıda kusur etmiyosa,onlara kötü davranmayıp,istedikleri şeyleri yerine getiriyosa,bende aynı şeyleri onun ailesine yapmak zorundayım.tek taraflı düşünmeyeceksin.tamam başta bende bencillik yaptım ama şuan öyle düşünmüyorum.hatta ben soruyorum anneni aradın mı napıyolarmış diye :))).....içini geniş tutmaya çalış.ya değilse çok fazla sorun yaşarsın.depresyona bile girersin

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.

Telefondaki ses annesine aitti.

Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?

Annesi 'Nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.

Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'İyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.

Annesi 'Biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.

Oğlu da 'Anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'Rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'Evet anne, biraz öyle oldu' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'
diyerek telefonu kapattı.

ALINTIDIR...

burası kaynana ve kaynana adayı ittifakıyla dolmuş,
oğlunuzu vermeyin siz bence geline falan, asla evlendirmeyin, aynı evde telefonda bile arayın kim ne der ki o zaman.
bu dert küçümseme olayıda ayrıca ne rahatsız edici, arkadaşı bunaltmış demekki, zaten her gun değilde 2-3 günde bir yani bari biraz fırsat verse özletse kendini demek istemiş.
bizde yeni evliydik ilk 2 gün bunlar uygunmu değilmi demedi 5 kez aradı, 3. gün konuşmadık diye ağlamalara başladı.3 ay oldu aynen devam etmek istedi, Bıraksak bizle yatacaktı.
oğlunuz değilmi ararsınız tabi arayın
her gun her saat arayın hatta. çukura düşecektir belki. aman dikkat et oğlum dersiniz.

Benim ailem de şehir dışında. Ailem ile ilişkilerimiz çok sıkı değildi ama ben evlenip başka bir şehre yerleşince birbirimizi özler olduk. Mümkün olduğunca hergün görüşüyoruz.
Eşinin annesine anlayış göstermelisin.

maşallah burda diliniz çözülmüş..Kendi konunuzu neden kapattırdınız ve sildiniz..yandaş bulamadınız çünkü dimi...?

siz öyle yapın çocuğunuzu evlendirince hatta evlendi diye hiç umursamayın,merak etmeyin

iyi okuyun lütfen ben öle bişeymi yazmışım?
hergün konusmanın ne manası var 2 günde bir konsulsa kıyametmi kopar?

iyi sizde o zman oğlunuzun dibinden ayrılamayın hatta telefona yapışık yaşayın :102:

2 . kez yazılmış mesajım ...sorry..

Son düzenleme:
maşallah burda diliniz çözülmüş..Kendi konunuzu neden kapattırdınız ve sildiniz..yandaş bulamadınız çünkü dimi...?

siz sorun diye kapattırdım.
insan ne yaşadıgını kendi bilir,ne çektiğini kendi bilir
allah başınıza verir umarım.
o zamanda sizin derdinizi küçümsesinler.

evet ben oğlumu devamlı ararım.evlendirincede bu değişmeyecek

enteresan aramayın demiş konu sahibi yüklenmişler,
arayın diyoruz devamlı arayın diyoruz, hatta evlendirmeyin bile diyoruz.
yine yükleniyorlar ne enteresan:)))
arayın diyoruz zaten arayın arayın aramanız hakkınızz.
herşey sizin hakkınız kayınvalideler.
arayın her saat arayın oğlunuzdur.merak edersiniz. arayın her saat arayın.
hatta benimki gibi, aynı gün konuşup, beni niye aramadın bile diyebilirsiniz.

Çocuğunuz olsaydı anlardınız belki de.
Siz anneniz için de mi böyle düşünüyorsunuz.
Emin olun anneniz her sabah çocuklarım mutlu mu diye kalkıyordur
Ve gece uyumadan önce son kez sizi geçiriyordur aklından.
Çocuklarım aklıma geldikçe burnumun direği sızlar.
Bütün dileklerim çocuklarım mutluluğu üzerinedir.
Ve her gün Onları bana verdiği için Allaha şükreder, onları her türlü kötülükten koruması için dualar ederim.
Evlat başka birşey.
Ve bir anenin evladını aramasında artniyet aranıyorsa eğer
o insanın vicdanından şüphe duyuyorum.
Bunu hastalık haline getiren birkaç anne önyürgılara sebep oluyor maalesef. Konusahibineydi bizim yazdıklarımız. Hergün arıyormuş. İki günde birarasa olmaz mıymış.
Başka bir sıkıntı yok. Huzursuzluk eden sadece bu.
O yüzden anlam veremedim. veremeyeceğim de

Son düzenleme:
siz sorun diye kapattırdım.
insan ne yaşadıgını kendi bilir,ne çektiğini kendi bilir
allah başınıza verir umarım.
o zamanda sizin derdinizi küçümsesinler.

Karaktere bak...beddua ediyorsun bide utanmadan...
Benim başıma vermez Allah sen korkma..Herkes hakettiğini yaşar bu hayatta...
Demekki sizde bunu hakediyorsunuz zaten alenen belli nasıl bir karakter taşıdığınız..
Bu arada benim kayınvalidem(ANNEM) hafta 1 haftasonu arar ve benim telimden arar...benim telimden eşimi ister konuşmaya..o da en fazla benle sohbetiyle birlikte 10 dk sürer...hal hatır sorar,bi ihtiyacınız varmı yokmu der kapatırız...
Anladınızmı:)))) ?

Son düzenleme:

sen bu çeneyle kesin o kadının beynin sulandırmışsındır Allah eşine sabır versin annesine bu kadar kin dolu bi kadınla ömür paylaşmak kolay olmasa gerek

Arıyabilir bundan doğal ne olabilir ki; Ben annemle günde 10 kez konuşurum, nerdeyse hergün kaynanamı ararım eşim de annesini hergün arar eşim arıyamazsa kaynanam arar oğlunu. Bu beni neden rahatsız etsin. Annesiyle konuşmasında ne sakınca olabilir ki!!!

ben beddua etmiyorum sen kınıyorsun kınarsan başınagelir derler. bu lafıda ben demedim.
benim karekterime laf edemezsin sen, konumu küçümsemen bana bu şekilde saygısızca davranmanı sağlayamaz.Kimin karakteri ortada burada belli oluyor zaten.
banane senin kayınvaliden de yaa ben fikrimi söylüyorum sen ne hakla bana mudahale edersin.
seni anlamak zorunda değilim.

eşimin annesiyle konuşması çok komik

tamam anne, peki anne, anladım anne, amin anne, tamam anne, peki anne, anladım anne, amin anne,

kapatması daha bi alem, vedalaşmasıda 15 dk falan sürer

Son düzenleme:
arkadaşlar hepiniz çok iyi çok anlayışlı annelersiniz sinirlenmekte de haklısınız. keşke herkes sizin gibi olabilse, oğlunun mutluluğunu istese. ama malumumuz her anne melek gibi davranmıyor,
bütün kayınvalideler madem oğullarını çok sevip düşünüyorlar neden her gün burda bi arkadaşımız kayınvalidesi yüzünden boşanıyor.
bu hassasiyeti olan arkadaşlarımız var,
yoksa kim ne diyebilir anneni oğlunu/kızını merak etmesine.

sen bu çeneyle kesin o kadının beynin sulandırmışsındır Allah eşine sabır versin annesine bu kadar kin dolu bi kadınla ömür paylaşmak kolay olmasa gerek

kadının niye ben beyniini sulandırıyım ne terbiyesizce birşey yazıyorsunuz.
ben kin dolu falan değilim, yaptıkları zaten ortada. sen nerden bilebilirsin de böyle baştan hükümlü laflar edebilirsin.
allah ta senin eşine sabırversin
işin aslını doğrusunu bilmeden bu şekilde konuşabiliyorsan bir insan hakkında allahta senin eşine yakınlarına sabır versin.

hergün konuşulsa ne zararı var??hayır anlamıyorum oğlunu geline karşı kışkırtmadıktan sonra huzur bozacak şeyler yapmadıktan söylemedikten sonra arasın isterse 2 değil 12 kere...ne var..özel bir anındaysanız açılmayıverir o telefon olur biter zaten !
bir arkadaş 2/3 günlük evliyken sık sık arıyor diyordu ama işte ona kızdım yani 1 hafta 10 gün sonra araması daha makbul düşer ama nomalde arıyor diye rahatsız olanlar bence ailede öyle görmüşlerdir soğuk yapıları vardır ondandır sanırım..bana eşim de diyecek oldu bir gün ne bulursun yarım saat boyunca konuşacak diye cevabı geldi anında" nasılsa bu telefon sınırsız mı -sınırsız...-ee o zaman neden karışıyorsun nasılsa sen tv izlerken ağzını bıçak açmıyor bırak da ben de konuşayım!" dedim bayağı bozuldu ama haketti! bir daha diyemedi...eğer ona yemek hazırlamıyor ihtiyaçlarına cevap vermiyorsam tel de konuşmaktan dolayı ya da tel faturası çok geliyorsa o zman söylesin haklı derim!zaten sınırsız beleş tarife.ama aksine takıyorum kulaklığımı işimi de yapıyorum yemeğimi de hazırlıyorum konuşurken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…