- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
burası kaynana ve kaynana adayı ittifakıyla dolmuş,
oğlunuzu vermeyin siz bence geline falan, asla evlendirmeyin, aynı evde telefonda bile arayın kim ne der ki o zaman.
bu dert küçümseme olayıda ayrıca ne rahatsız edici, arkadaşı bunaltmış demekki, zaten her gun değilde 2-3 günde bir yani bari biraz fırsat verse özletse kendini demek istemiş.
bizde yeni evliydik ilk 2 gün bunlar uygunmu değilmi demedi 5 kez aradı, 3. gün konuşmadık diye ağlamalara başladı.3 ay oldu aynen devam etmek istedi, Bıraksak bizle yatacaktı.
oğlunuz değilmi ararsınız tabi arayın
her gun her saat arayın hatta. çukura düşecektir belki. aman dikkat et oğlum dersiniz.
siz öyle yapın çocuğunuzu evlendirince hatta evlendi diye hiç umursamayın,merak etmeyin
oğlunuzu vermeyin siz bence geline falan, asla evlendirmeyin, aynı evde telefonda bile arayın kim ne der ki o zaman.
bu dert küçümseme olayıda ayrıca ne rahatsız edici, arkadaşı bunaltmış demekki, zaten her gun değilde 2-3 günde bir yani bari biraz fırsat verse özletse kendini demek istemiş.
bizde yeni evliydik ilk 2 gün bunlar uygunmu değilmi demedi 5 kez aradı, 3. gün konuşmadık diye ağlamalara başladı.3 ay oldu aynen devam etmek istedi, Bıraksak bizle yatacaktı.
her gun her saat arayın hatta. çukura düşecektir belki. aman dikkat et oğlum dersiniz.
maşallah burda diliniz çözülmüş..Kendi konunuzu neden kapattırdınız ve sildiniz..yandaş bulamadınız çünkü dimi...?
iyi okuyun lütfen ben öle bişeymi yazmışım?
hergün konusmanın ne manası var 2 günde bir konsulsa kıyametmi kopar?
iyi sizde o zman oğlunuzun dibinden ayrılamayın hatta telefona yapışık yaşayın :102:
siz sorun diye kapattırdım.
insan ne yaşadıgını kendi bilir,ne çektiğini kendi bilir
allah başınıza verir umarım.
o zamanda sizin derdinizi küçümsesinler.
enteresan aramayın demiş konu sahibi yüklenmişler,
arayın diyoruz devamlı arayın diyoruz, hatta evlendirmeyin bile diyoruz.
yine yükleniyorlar ne enteresan:)))
arayın diyoruz zaten arayın arayın aramanız hakkınızz.
herşey sizin hakkınız kayınvalideler.
arayın her saat arayın oğlunuzdur.merak edersiniz. arayın her saat arayın.
hatta benimki gibi, aynı gün konuşup, beni niye aramadın bile diyebilirsiniz.
Karaktere bak...beddua ediyorsun bide utanmadan...
Benim başıma vermez Allah sen korkma..Herkes hakettiğini yaşar bu hayatta...
Demekki sizde bunu hakediyorsunuz zaten alenen belli nasıl bir karakter taşıdığınız..
Bu arada benim kayınvalidem(ANNEM) hafta 1 haftasonu arar ve benim telimden arar...benim telimden eşimi ister konuşmaya..o da en fazla benle sohbetiyle birlikte 10 sürer...hal hatır sorar,bi ihtiyacınız varmı yokmu der kapatırız...
Anladınızmı:)))) ?
sen bu çeneyle kesin o kadının beynin sulandırmışsındır Allah eşine sabır versin annesine bu kadar kin dolu bi kadınla ömür paylaşmak kolay olmasa gerek
iyi okuyun lütfen ben öle bişeymi yazmışım?
hergün konusmanın ne manası var 2 günde bir konsulsa kıyametmi kopar?
iyi sizde o zman oğlunuzun dibinden ayrılamayın hatta telefona yapışık yaşayın :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?