kaynanam her gün oğlunu arıyor

Bebekkende günde 10 kere altını değiştirip en az 10 kerede emziriyordu bu kadın..Bunları hiç aklınıza getiriyor musunuz ??

seni doğurup yetiştiren annenin eli öpülür,allah sana da senin gibi düşünen gelinler versin,daha şimdiden oğlumu vermek istemiyorum kurt sürüsü gibi kızlara ya.seni okuyunca umutlandım valla demekki böyle kızlarda kalmış diye.gelinler evin kızı olmaya çalışsalar kaynanalarda anne olurlar.

Bende çok şükür ki kaynana adayıyım ve yeri geliyor günlerce uyumuyorum geceleri 3/5 kez kalkıyorum bu şartlarda büyütüp evlendireceğim oğlumu her günde ararım günde iki kezde 5 kezde ararım bundan rahatsız olacak geline şaşarım:30:

6 yıllık evliyim neredeyse hergün arar annem bazen günde 2/3 kez şimdi eşim bundan rahatsızmı olacak hele bir olsun:56::45:

Ya gerçekten sorunlu falansınız sanırım...Bunun için konu açmışsınız,yada konu açmış olmak için açılmış...
isterse 500 kere arar ya size ne ki...ben annemle hiç abartısız hergün 7-8 kez teldeyim...ama her gün..!!
eşim 1 kez olsunda dememiştirki ne buluyonuz bu kadar konuşacak diye...her konuşmamızında 10 ile 30 dk arası değiştiğini düşün...
evliyim bende 3 yıllık hemde....evden çıktığım zamandan beri (üniden bahsediyorum) bu böyle...Hiçbir Allahın kuluda değiştiremez bunu...Değiştirmeye kalkanında şikayetçi olanında veririm ağzının payını...
Eşinize gelince iyi dayanıyorlar bu adamlar size...

Canim bu konuyu esinle konus, ona anlat bakalim ne diyor. O izin vermezse eger annede fazla aramaz.

Nasıl yani. Umarım yanlış anlamışımdır.
Annesi oğlundan izin mi alacak hergün aramak için.
İçim ürperdi
Büyüdüğünde oğlumu her gün ararsam
Ki o günlere erişirsek ararım da
Ya oğlum bana izin vermezse...

Ilginc. Ne kadar basit ve garip konulara kafayi takip hayati kaciriyoruz. Sevinclerimizi, mutluluklarimizi, huzuru erteliyoruz. Farkinda misiniz ?
Ne mutlu size ki kafaya takacak baska bi derdiniz yok. Buna takilmissiniz.
Ne hastalar, ne duskunler, sartlar yuzunden gururunu ayak altina sermis ne kadinlar, siddete maruz kalan ne esler var...

eşinin sana karşı davranışları ve konuşmaları değişmiyorsa aramasında ne var anlamadım. ben şehir dışında üniversite okurken annem günde 3 kez arardı. anne yüreği bu. şimdi 3 sokak var evlerimizin arasında. yine her gün arıyor beni. böyle bişeye uyuz olunmaz ki canım. sen dert görmemişsin.

bir not da eklemek istiyorum.
kız olsun erkek olsun belli bir yaştan sonra aileler çocuklarının büyüdüğünü kabullenmeli.
gece yarısı evli olan koskoca adamı/kadını aramamalı acil bişey yoksa diye düşünüyorum.
gündüzler torbaya girmemiştir sonuçta.
yeni evli bir çiftin gece yarısı ne yapıyor olabileceğini de tahmin etmek zor olmasa gerek.
sizin çocuğunuz da olsa evlenmiş özel bi hayata sahip olmuş demektir.
"oğlum yemek yedin mi,oğlum gelin sana yemek yapmıyor mu, oğlum hasta mı etti bu gelin sana bakamıyor" gibi diyaloglara anlam veremiyorum ben.

bir not da eklemek istiyorum.
kız olsun erkek olsun belli bir yaştan sonra aileler çocuklarının büyüdüğünü kabullenmeli.
gece yarısı evli olan koskoca adamı/kadını aramamalı acil bişey yoksa diye düşünüyorum.
gündüzler torbaya girmemiştir sonuçta.
yeni evli bir çiftin gece yarısı ne yapıyor olabileceğini de tahmin etmek zor olmasa gerek.
sizin çocuğunuz da olsa evlenmiş özel bi hayata sahip olmuş demektir.
"oğlum yemek yedin mi,oğlum gelin sana yemek yapmıyor mu, oğlum hasta mı etti bu gelin sana bakamıyor" gibi diyaloglara anlam veremiyorum ben.

evet çok haklısın ama konu sahibi yok ki ortada bize durumunu açıklasın

benim de oğlum olsa, evlense, her gün ararım. hatta gün içersinde keyfim istediği kadar da ararım. buna karışacak gelinin de alnını karışlarım.. :82:

Oğlunu arasın konuşsun umrumda bile değil

Ben sesini duymim kendisini görmim kafii..

Allah aşkına konuya bak yaa bütün gece agrıdan uyumamışım 4,5 aylık hamileyim daha uzun bi zamanı var dogsun bide büyüt bide sen gibisi kalksın kaynanam oğlunu arıyo sanane arar oğlunu arıyo senimi areıyo hasbin allah yaa valla kafayı yemişsiniz yaa Allah merhamet versin sen gibilere bide evlat versin gör bakalım kolaymı meydana geliyo sen hiç aramazsın olurmu everirsin unutursun töbe töbe :47:

İçiniz ne kadar fesat ya...Allah aşkına ne konuşabilirlerki..Arkanızdan konuştuğunu sandığınız kişi hayatınıza eş diye seçtiğiniz kişi ya farkındamısınız bilmiyorum..!!!
Eğer öyle düşünüyorsanız böyle fitne fesatlıklar düşünmek yerine,madem annesiyle sürekli sohbet halinde ve değişmiyor ....boşasananız adamı o zaman o kadar gurursuzmusunuz!!
Yada söyleyin görüşmelerini kaydetsinler telefonlarına eve geldiklerinde dinletsinler size onay alsınlar..
Yemin ediyorum eğer buralara konu açan bu kişilerin eşleri kazara olsa okusa arkalarından eşlerinin neler dediğini duysa 1 dk tutmaz yanlarında sizi..
Eşimden soğudum,onu sevmiyorum,annesine çok düşkün sevmediğim adamla evliyim bilmem ne ha...
eminim bunu yazanların %70 i eşlerinden ayrılmadan bu şekilde ortalığı sürekli velveleye verip hayatlarına devam eden tipler...
Azcık gurur haysiyet var ise gözünüzü seveyim ekmek yediğiniz kaba ...ıçmayın...!!!

iyi ki abim yok.hepimiz zırt pırt arardık çünkü
bizim gelinde kkya sizin gibi konu açardı:90:

herkes çeşit çeşit yorum yapmış ama başka bi yönden bakmakta gerekir.ilk evlendiğimde bende kızıyodum.hergün arıyo konuşuyo diye.ama sonra eşimle oturup konuştum.ben kendi annemi arıyosam oda kendi annesini arayacak.o benim aileme sahip çıkıyosa benimde onun ailesine sahip çıkmam lazım.o benim ailemin yanına gelip saygıda kusur etmiyosa,onlara kötü davranmayıp,istedikleri şeyleri yerine getiriyosa,bende aynı şeyleri onun ailesine yapmak zorundayım.tek taraflı düşünmeyeceksin.tamam başta bende bencillik yaptım ama şuan öyle düşünmüyorum.hatta ben soruyorum anneni aradın mı napıyolarmış diye :))).....içini geniş tutmaya çalış.ya değilse çok fazla sorun yaşarsın.depresyona bile girersin:(

burası kaynana ve kaynana adayı ittifakıyla dolmuş,
oğlunuzu vermeyin siz bence geline falan, asla evlendirmeyin, aynı evde telefonda bile arayın kim ne der ki o zaman.
bu dert küçümseme olayıda ayrıca ne rahatsız edici, arkadaşı bunaltmış demekki, zaten her gun değilde 2-3 günde bir yani bari biraz fırsat verse özletse kendini demek istemiş.
bizde yeni evliydik ilk 2 gün bunlar uygunmu değilmi demedi 5 kez aradı, 3. gün konuşmadık diye ağlamalara başladı.
oğlunuz değilmi ararsınız tabi arayın
her gun her saat arayın hatta. çukura düşecektir belki. aman dikkat et oğlum dersiniz.

benim kayınvalidem de 1 hafta oldu aramıyor oğlunu.. normal de bana ne de oğlu takıyor kafaya.. bir hafta önce yurtdısından geldik.iki aileye de haber verdik biz geldik diye.. bizimkiler arayıp "hoşgeldin oğlum" dediler. kendisininkilerden tık yok..

herkes çeşit çeşit yorum yapmış ama başka bi yönden bakmakta gerekir.ilk evlendiğimde bende kızıyodum.hergün arıyo konuşuyo diye.ama sonra eşimle oturup konuştum.ben kendi annemi arıyosam oda kendi annesini arayacak.o benim aileme sahip çıkıyosa benimde onun ailesine sahip çıkmam lazım.o benim ailemin yanına gelip saygıda kusur etmiyosa,onlara kötü davranmayıp,istedikleri şeyleri yerine getiriyosa,bende aynı şeyleri onun ailesine yapmak zorundayım.tek taraflı düşünmeyeceksin.tamam başta bende bencillik yaptım ama şuan öyle düşünmüyorum.hatta ben soruyorum anneni aradın mı napıyolarmış diye :))).....içini geniş tutmaya çalış.ya değilse çok fazla sorun yaşarsın.depresyona bile girersin:(

Back
X