Eşinden kaynaklanıyor olabilir. Eşin kendini savunsmayan bir adamsa karısını da takmazlar. Kaynın kenfini savunan bir adamsa kıza da değer veriyorlardır. Ayrıca kızın ailesi de bu konuda çok önemli. Kızın ailesi görgülüyse kendilerini açık etmek istemezler şimdiden.Slm kizlar başlıkta yazdığım gibi kaynanam iki yüzlü ...
Örnek vereyim yeni evliydim ( kapalıyım eşim aileside kapali)krem gömlek giymistim sırf altında atletim belli oluyordu diye kaynanam ablalarıma kadar dil uzattı ...
Eşimle nişanlı olduğumuz dönem hep birlikte alışverişe gitmiştik eşim kaynanamin yanında koluma girdi bunu gören kaynanam arkamdan (terbiyesi şimdi belli oldu )demiş benim için..
Aslında daha çok sey yaptı ben unutmadım bunların aklıma gelmesinin sebebi kaynimin yeni sevgilisi ...
Görümcemin düğünü oldu fotoğraf atmışlardı baktim kız çok açık bacaklar göğüs dekoltesi falan baya sonra düğünde herkesle oynaması kaynimla dans etmesi falan ve daha sevgililer yalnis anlasilmasin olabilir bunlar ama bana yaptıkları aklıma geliyor bi tuhaf oluyorum ya farkında olmadan atletim alttan belli olmustu diye beni çarşıya götürüp yaşlı nene yeleği aldırmıştı üstüne ablalarim için onlarda kapalı çıplak demişti sirf kendi oğlu koluma girdi diye terbiyemr dil uzattı...
Merak ettim ne değişti 5 yılda bu kadar ve daha kaynimin ortada bi şey olmadigi halde ..
Benim kaynanam akraba bizler çok dikkat ederiz herşeye öyle sanmıştım meğerki bu dikkat sesi çıkmayana oluyormuş bilende bilir doğu tarafında bu denli açık gelinde laf olur çoğunlukla olmasada bi kesimde oluyor malesef bunu sizce kaynanamla konuşayım mı madem bu kadar sağgorusluydun bana neden öyle cektirdin diye....
Canim esim hakkina savunan biri bunları söylerken malesef oğlunun yanında söylemiyor...Eşinden kaynaklanıyor olabilir. Eşin kendini savunsmayan bir adamsa karısını da takmazlar. Kaynın kenfini savunan bir adamsa kıza da değer veriyorlardır. Ayrıca kızın ailesi de bu konuda çok önemli. Kızın ailesi görgülüyse kendilerini açık etmek istemezler şimdiden.
Ben 3 'çü gelinim Canimİlk gelinleri ezme 2.yi rahat bırakmaçevremde de çok bu kv'lerden.. 2.çalışıyor diye ilkine bütün evinin işini yaptırırdım bir kv, evdesin yardım et şeklinde..
Taviz vermeyin, size karışmasına müsaade etmeyin oğulları yeterince karışıyor zaten..
Diğer eltilerine nasıl?Ben 3 'çü gelinim Canim
Iste o yüzden sordum ben kadın için bir şey demiyorum ama kaynanam ısteBaskasi seni ilgilendirmez.sana laf ederse soylersin
Aynı hiç birimiz sevmeyiz onu ama 3 müz severiz birbirimizi ben öyleyimDiğer eltilerine nasıl?
O zaman dışarıdan karışmıyormuş gibi görünüyor yahut oğlu karışma diyordur..Aynı hiç birimiz sevmeyiz onu ama 3 müz severiz birbirimizi ben öyleyim
Ama senin diyeceğini düşünen biri olabilir. Eşin seni umursamıyormuş havasındaysa o da etkiler.Canim esim hakkina savunan biri bunları söylerken malesef oğlunun yanında söylemiyor...
Yeni kizin ne gunahi var dolduruyorsunuz kayinvalideyi.yapmayin.kayinvalide yanlis yapmis.ben olsam simdi ona gore acik olan normalde laf soyleyecegi bisiy giyer yanina giderdim.laf soylerse siylerdim.ama durduk yerde zamaninda laf etmediginiz seylere laf edip yeni gelen kadina karsi doldurmak cok kotu niyetliSizde laf sokun bu sefer tam kendine göre birini bulmuşsun deyiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?