Kaynanam ikiyüzlü

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kizlar başlıkta yazdığım gibi kaynanam iki yüzlü ...

Örnek vereyim yeni evliydim ( kapalıyım eşim aileside kapali)krem gömlek giymistim sırf altında atletim belli oluyordu diye kaynanam ablalarıma kadar dil uzattı ...
Eşimle nişanlı olduğumuz dönem hep birlikte alışverişe gitmiştik eşim kaynanamin yanında koluma girdi bunu gören kaynanam arkamdan (terbiyesi şimdi belli oldu )demiş benim için..
Aslında daha çok sey yaptı ben unutmadım bunların aklıma gelmesinin sebebi kaynimin yeni sevgilisi ...
Görümcemin düğünü oldu fotoğraf atmışlardı baktim kız çok açık bacaklar göğüs dekoltesi falan baya sonra düğünde herkesle oynaması kaynimla dans etmesi falan ve daha sevgililer yalnis anlasilmasin olabilir . Bana yaptıkları aklıma geliyor bi tuhaf oluyorum . Farkında olmadan atletim alttan belli olmustu diye beni çarşıya götürüp yaşlı nene yeleği aldırmıştı . Ablalarim için onlarda kapalı çıplak demişti sirf kendi oğlu koluma girdi diye terbiyemr dil uzattı...
Merak ettim ne değişti 5 yılda bu kadar ve daha kaynimin ortada bi şey olmadigi halde ..
Benim kaynanam akraba bizler çok dikkat ederiz herşeye öyle sanmıştım meğerki bu dikkat sesi çıkmayana oluyormuş bilende bilir doğu tarafında bu denli açık gelinde laf olur çoğunlukla olmasada bi kesimde oluyor malesef bunu sizce kaynanamla konuşayım mı madem bu kadar sağgorusluydun bana neden öyle cektirdin diye....

Eşinden kaynaklanıyor olabilir. Eşin kendini savunsmayan bir adamsa karısını da takmazlar. Kaynın kenfini savunan bir adamsa kıza da değer veriyorlardır. Ayrıca kızın ailesi de bu konuda çok önemli. Kızın ailesi görgülüyse kendilerini açık etmek istemezler şimdiden.

İlk gelinleri ezme 2.yi rahat bırakma çevremde de çok bu kv'lerden.. 2.çalışıyor diye ilkine bütün evinin işini yaptırırdım bir kv, evdesin yardım et şeklinde..
Taviz vermeyin, size karışmasına müsaade etmeyin oğulları yeterince karışıyor zaten..

Canim esim hakkina savunan biri bunları söylerken malesef oğlunun yanında söylemiyor...

Ben 3 'çü gelinim Canim

Yeri gelince lafı söylersiniz ,şimdi boşuna laf söylenmez

Hala anlamiyorsunuz...
Kayinvalideniz ogullarina gore davraniyor.
Sizin kocaniz izin veriyor demekki size laf etmesine hatta mudahele etmesine.
Kayniniz ise vermiyor.
Belki laf etse kayniniz nisanlisini savunacak.. belki de vaktiyle sizin esiniz sus pus kaldi.

Sizde kendinize laf ettirmemeliydiniz.
Ben bana aileme dil uzatan kadinla gorusmezdim.
Gorusmeyin.

Sizde laf sokun bu sefer tam kendine göre birini bulmuşsun deyiverin
Yeni kizin ne gunahi var dolduruyorsunuz kayinvalideyi.yapmayin.kayinvalide yanlis yapmis.ben olsam simdi ona gore acik olan normalde laf soyleyecegi bisiy giyer yanina giderdim.laf soylerse siylerdim.ama durduk yerde zamaninda laf etmediginiz seylere laf edip yeni gelen kadina karsi doldurmak cok kotu niyetli

Birsey degismedi sadece kişisine gore davraniyor kv. Eşin annesine cok ses cikarabilen biri degil, sen de pasifsin muhtemelen o yuZden sana bunlar yapilmiş.

Ben de kv ile sorun yaşadim yeni evliyken pek anlastigimiz soylenemezdi ama kv asla eltime yaptigi davranis ve konusmalari bana yapamadi o zaman bile mesela. Suan kv ile problemim yok ama hala eltimin başini yemekle meşgul kaynana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…