Kaynanam ikiyüzlü

Konuşacaktınız ama 5 yıl önce konuşup gerekli cevabı o zaman verecektiniz, eğer şuan sizin giyiminize yada başka bir davranışınıza karışıyorsa tabi ki yine cevabını verin ama eltiyi ortaya katmadan x şöyle giyiniyor ona niye karışmıyorsun filan demeyin.

Eltiye karışmama nedenide kayınbiraderinizden kaynaklıdır annesinin huyunu suyunu biliyordur ve kadını baştan uyarmıştır.

Ben dayanamaz bir arada olduğumuz vakti geldiği zaman derdim “Bana gelince çok konuşmuştun, baştan aşağı herşeyime laf etmiştin. Etme bulma dünyası. “Der espiriye vururdum.
İçimde de kalmazdı illa ona da laf ediyordur ama kaynınız demekki baskın koruyo ki birşey diyemiyor.

Benim eltim yok ama cevremdeki bütün ikinci gelinler daha rahat oluyor ve ona yaklasim da farkli oluyor ama sıkmayın caninizi .Zaman gecince degeriniz mutlaka anlasiliyor.

Demek ki o kiz kendini ezdirmiyor ve baskasinin kendi sinirlarina girmesine musade etmiyor. En iyisini de yapiyor. Kayinvalidem birkac kez kiyafetime saka yollu laf etti,cok acik degil mi vs gibisinden. Acik dedigi elbise dizimde ve sifir kollu sadece. Ben de terbiyeli sekilde cevabini verdim. Siz bastan cizecektiniz kayinvalidenize o siniri. Cizmezseniz iste oyle icinizdeki atlete kadar karisacak curreti bulur kendinde.

Siz müsade ettiğiniz için size müdahale edebilmiş. Ben giydiğim şey ile rahatsam, hiçbir güç çarşıya yelek falan almaya götüremezdi beni. Muhtemelen yeni gelin adayı da sınırları çizebilecek biridir. Kayınvalideniz yorum yapmaya cesaret edemiyordur.

Kayınvalide iki yüzlü değildir de , kaynın eşinden daha farklı karakterdedir. Yeni gelin de başka bir kültürden gelmedir. Benim eltilerimin hepsi kapalı, gene de kayınvalide tam olarak beğenmez, çok çektirmiş gelinlerine zamanında.. Ama şimdi ben onlardan çok farklı bir şekilde yetiştirildim, kimse için de değişemem. Son derece açık giyinirim. Yani sıfır kol veya dizimde bir etek bile beni darlar. Elbette arkamdan laf ediliyordur, ama nişanlımdan korkarlar, yüzümüze hiçbir imada bulunamazlar.

Kizlar kaynım o kizla 4 yıldan fazla arkadaş kaynanamgil doğuda kız istanbulda kaynım zaten bunu bile bile lades yaptı bu örtünmek yüzünden ayrıldılar çok sevdikleri için tekrar barıştılar kız her zaman kaynanamı arar sorar kısaca artık birbirlerine anne ve kızim diyorlar en başta Bnde öyleydim takı düğünden sonraya kadar...kaynım pek lafını geçirebilen biri degil çünkü kızın görevi öğretmenlik istanbulda yapıyor kaynimda öğretmen doğuda yaşadığı memlekette yapıyor.
Kaynanam oğlum gidemez istanbulda kız buraya gelicek deyip duruyor kaynimda annesini kiramadığı için 4 yıl sürdü bu anlayacağınız ezdirmrkle alakalı değil ben saygısızlık olmasın diye ses etmedim ama baktim sinirlar aştı bana yaptıklarıninn mesafe kurdum belki ararim 5 dk konuşurum o kadar ...

Benim eşimin bunlardan haberi geçen aylar oldu.ve 4 oğlundan sadece bu kaynım ve büyük kaynım anneciler eşim sayar annesini ama düşkünlüğü hiç yoktur. Kaynanam oğlunun yanında baldı arkasindan yılan

Size bisey söylerse tepki verin ; Eltinizin bir sucu yokmu kiskirttiginizla kalmayın.. Kaynananizdan hiç farkınız kalmaz...

Sizi yumuşak huylu bulmuş ona dis gecirememis olay bu kayinvalideler hep böyle önce bir yoklar bakar karşı taraf naif sabirliysa yardir gitsin yok cadi oğlu da gelinden tarafsa sus pus kalır siz bu senaryo da naif olansiniz belli ki eşiniz arkanizdaysa biraz dis gösterme zamanı derim yoksa hep böyle gider

Bırak o el üstünde tuttukları onlara yapacağını yapsın sen sadece seyret eğlen

Tabi ki üslubuyla konuş fark ne de?Susma sürekli yoksa konuştuğun an terbiyesiz olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…