Kaynanam kayınbiraderimle sorunlar

KaraafEzki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
37
27
3
26
Merhabalar ben 20 yaşındayım bir yıllık evliyim. Kaynanamlarla nişanımızdan beri sorunlarımız var. Beni hiç istemediler düğün için sadece koltuk takımı aldılar hiçbirşey yapmadılar herşeyi eşim ve babam üstlendi. Hep bana karıştılar laf attılar eşim bana haklısın dedi onlara sustu. Bundan bir kaç ay önce eşimin abisi bana etek giyersen elli erkek bakar tabi giymemeli kimse falan dedi eşimde yanımızdaydı. Eşim hiçbişey demedi ama oda çok sinirlendi. Abisiylede o günden beri hiç görüşmedik zaten. Dün gece kaynanamla eşim telefonda abisi yüzünden tartışıyordu herkese karışıyor diye. Benim eşime bunu bunu dedi böyle diyemez deyincede kaynanam gayet haklı tabi bakarlar sende bakmalarına izin veriyorsun oda senin rahatlığın abine katılıyorum falan deyip telefonu kapattı. Şimdi ben ne yapmalıyım gerçekten dayanamıyorum bana ve eşime hiç saygıları yok. İstediğimi giyerim kimseyi ilgilendirmez. Tepkimi nasıl koyabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

İstediğinizi giyerek tepkinizi koyabilirsiniz.
Boşverin, böyle insanları takmamak onlara en büyük cevap.
Ayrıca eşiniz neden o an ses çıkaramamış anlamadım. Kanınız sizin eteğinize ya da etek boynunuza karışamaz, kocanızın ağzının payını vermesi gerekirdi.

Is esinizde bitiyor .. o kimseyi karistirmazsa bütün bu sorunlar olmaz .. esiniz susup durursa herkes karisma hakki bulur ve karisir böyle ..

ne diyelim ki
çocuk yaşta evlenmişsiniz
bir mesleğiniz, hayatta eşiniz olmadan bir duruşunuz olmadığı aşikar
bu nedenle eşinizin ailesindeki değeriniz eşinizin sizi savunduğu kadar oluyor, o da savunamayınca üstünüze biniyorlar.
Ya da işi iyice çirkefliğe vurup siz diyeceksiniz burada kocam dururken sana noluyor da karışıyorsun bana diyerek.

Tepkinizi etek giymeye devam ederek verebilirsiniz ve eşinizde bence susmayıp size ne diyebilmeli abisiyle annesine bu konuda konuşmak onlara düşmez.

Bayramda kocanızı takın kolunuza diz üstü eteğinizle beraber ellerini öpmeye gidin. Surat asmayın hiç umurunuzda değilmiş gibi gülün eğlenin

Babanız 19 yaşında körpecik kızı yani sizi niye everdi?

Bu insanları anlamıyorum. Eşinizide tebrik ederim. Siz evinizde mutlu olmaya devam edin. Onlar dış kapının dış mandalı olduklayla kalsın.

Görüşmeyeceksiniz karı koca olarak.
Her yerden engelleyin.
Kocanız yüz verirse daha ağırlarını duyarsınız zamanla.

Bir de kv ye mesaj atın. Bir daha öyle bir söz ya da ima duyarsam iftiradan mahkemeye veririm deyin, tırsarlar belki.

Katılmıyorum. Konu sahibinin görüşme zorunlugu yok. Eşi görüşebilir. Ama böyle kadınları mal yerine koyan insanlarla görüşmemekle konu sahibi hiçbirsey kaybetmez. Bu zihniyet etekte dururmu sizce?
Görüşmemek eşler arasında ilişkiyi olumsuz etkiler. Sınırları çizerek mesafeli bir ilişki kurmak en güzeli.

Görüşmemek eşler arasında ilişkiyi olumsuz etkiler. Sınırları çizerek mesafeli bir ilişki kurmak en güzeli.
Kayın olacak adi kıza göz koymuş belli ki. Asıl görüşmeye devam ederlerse karı kocanın arası bozulur.

Gorusmeyin.esiniz de benim karim hakliydi diye iş isten gectikten sonra bos konusmasin .Olaylara aninda tepki vermek gerekir ki boşluktan faydalanip tepenize cikmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…