- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi KaraafEzki
-
Görüşmemek eşler arasında ilişkiyi olumsuz etkiler. Sınırları çizerek mesafeli bir ilişki kurmak en güzeli.
Eşinin çenesini mi bağladılar da bi "hoop hayırdır kardeş sen ne karışıyosun benim karımın eteğine" diyip evden kovamadı mı! Aileler konusunda hassasımdır çok idareciyimdir, alıngan değilimdir, eşimin alındığı bişeye bile (kendi ailesi tarafından) öyle demek istemedi falan diye toparlarım araları bozulmasın diye, genel yapım budur insanlara hoşgörülü yaklaşırım ama bu çok absürt bir durum, bu zihniyetteki insanları aşırı tehlikeli bulurum ne evime alırım, ne de eşimin görüşmesini kabul ederim. Hiç abartmıyorum boşanmaya kadar giderim. Höst yaa terbiyesiz herif, pis zihniyetli sapık!Merhabalar ben 20 yaşındayım bir yıllık evliyim. Kaynanamlarla nişanımızdan beri sorunlarımız var. Beni hiç istemediler düğün için sadece koltuk takımı aldılar hiçbirşey yapmadılar herşeyi eşim ve babam üstlendi. Hep bana karıştılar laf attılar eşim bana haklısın dedi onlara sustu. Bundan bir kaç ay önce eşimin abisi bana etek giyersen elli erkek bakar tabi giymemeli kimse falan dedi eşimde yanımızdaydı. Eşim hiçbişey demedi ama oda çok sinirlendi. Abisiylede o günden beri hiç görüşmedik zaten. Dün gece kaynanamla eşim telefonda abisi yüzünden tartışıyordu herkese karışıyor diye. Benim eşime bunu bunu dedi böyle diyemez deyincede kaynanam gayet haklı tabi bakarlar sende bakmalarına izin veriyorsun oda senin rahatlığın abine katılıyorum falan deyip telefonu kapattı. Şimdi ben ne yapmalıyım gerçekten dayanamıyorum bana ve eşime hiç saygıları yok. İstediğimi giyerim kimseyi ilgilendirmez. Tepkimi nasıl koyabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
çocuk yaşta evlendiğiniz için size çocuk muamelesi yapmaları normal
Bu insanlarin kendi tercihi. 20 yasinda da evlenebilir 40inda da. Cocuk muamelesi yapmalari normal degil. Aileler bu konularda destek olmali. 20 yasinda bir insandan her konuda tabi ki olgunluk beklenemez ama ailelerin yol gostermeleri gerekçocuk yaşta evlendiğiniz için size çocuk muamelesi yapmaları normal
Herkes de kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Böyle gerici bir ailenin, ses çıkaramayan oğlu ile 20 yaşında evlenirse bunları yaşar işte.Bu insanlarin kendi tercihi. 20 yasinda da evlenebilir 40inda da. Cocuk muamelesi yapmalari normal degil. Aileler bu konularda destek olmali. 20 yasinda bir insandan her konuda tabi ki olgunluk beklenemez ama ailelerin yol gostermeleri gerek
Ne yapsin peki simdi oneriniz nedir eline bir saz alip kendim ettim kendim buldum diye sarkilarmi soylesin. Burda konu sahibini kendi tercihi uzerine elestirmektense varsa bir cozumunuz onu sunun. Eger yoksa kendisini daha fazla kotu hissetmesine sebep olmayinHerkes de kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Böyle gerici bir ailenin, ses çıkaramayan oğlu ile 20 yaşında evlenirse bunları yaşar işte.
TmmNe yapsin peki simdi oneriniz nedir eline bir saz alip kendim ettim kendim buldum diye sarkilarmi soylesin. Burda konu sahibini kendi tercihi uzerine elestirmektense varsa bir cozumunuz onu sunun. Eger yoksa kendisini daha fazla kotu hissetmesine sebep olmayin
Bu yorum da saçmalık ötesi olmuş. Kayınların lafından altta kalır yanı yokKayın olacak adi kıza göz koymuş belli ki. Asıl görüşmeye devam ederlerse karı kocanın arası bozulur.
E öyle. Yengesine erkekler sana bakar diyen adamın zihniyeti pistir.Bu yorum da saçmalık ötesi olmuş. Kayınların lafından altta kalır yanı yok
Cus kadina bak bi oglunun karisina diger oglu karışiyo diye kizacagina hakmi vermis yazikkkMerhabalar ben 20 yaşındayım bir yıllık evliyim. Kaynanamlarla nişanımızdan beri sorunlarımız var. Beni hiç istemediler düğün için sadece koltuk takımı aldılar hiçbirşey yapmadılar herşeyi eşim ve babam üstlendi. Hep bana karıştılar laf attılar eşim bana haklısın dedi onlara sustu. Bundan bir kaç ay önce eşimin abisi bana etek giyersen elli erkek bakar tabi giymemeli kimse falan dedi eşimde yanımızdaydı. Eşim hiçbişey demedi ama oda çok sinirlendi. Abisiylede o günden beri hiç görüşmedik zaten. Dün gece kaynanamla eşim telefonda abisi yüzünden tartışıyordu herkese karışıyor diye. Benim eşime bunu bunu dedi böyle diyemez deyincede kaynanam gayet haklı tabi bakarlar sende bakmalarına izin veriyorsun oda senin rahatlığın abine katılıyorum falan deyip telefonu kapattı. Şimdi ben ne yapmalıyım gerçekten dayanamıyorum bana ve eşime hiç saygıları yok. İstediğimi giyerim kimseyi ilgilendirmez. Tepkimi nasıl koyabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?