Kaynanam kayınbiraderimle sorunlar

sen bisey yapamazsin. esin yapacak. insanlara durmalari gereken yeri bir zahmet gosterecek.
2 tane kimil zararlisi bakacak diye neden etek giymeyelim? tiynetsiiz cocuklarina etek giyenlere bakmamayi ogretsinler bir zahmet.

Yine bile bile evlilik yine lades...istenmeyen yere gelin gitmişsin tabi bunlar olucak ah be kızım gül gibi 20 yaşındasın başka adam başka aile mi kalmadı da bukadar taviz veriyosın ayrıca eşin de izin veriyor umrunda olsaydı sustururdu

Görüşmemek eşler arasında ilişkiyi olumsuz etkiler. Sınırları çizerek mesafeli bir ilişki kurmak en güzeli.

Sizin dediğiniz aklı başında normal insanlar için gecerli. Karşıdakiler lafdan anlayacak olsa durum böyle olmazdı zaten. Yaşı küçük diye ezmeye çalışıyorlar. Eşi de gereken ayarı veremiyorsa ailesine o zaman görüşmemekten başka çıkar yol yok

Eşin bi daha herkes kendi karısına çoluk çocuğuna sahip çıksın ben benimkilere çıkarım desin anlayana başkada laf istemez

Eşinin çenesini mi bağladılar da bi "hoop hayırdır kardeş sen ne karışıyosun benim karımın eteğine" diyip evden kovamadı mı! Aileler konusunda hassasımdır çok idareciyimdir, alıngan değilimdir, eşimin alındığı bişeye bile (kendi ailesi tarafından) öyle demek istemedi falan diye toparlarım araları bozulmasın diye, genel yapım budur insanlara hoşgörülü yaklaşırım ama bu çok absürt bir durum, bu zihniyetteki insanları aşırı tehlikeli bulurum ne evime alırım, ne de eşimin görüşmesini kabul ederim. Hiç abartmıyorum boşanmaya kadar giderim. Höst yaa terbiyesiz herif, pis zihniyetli sapık!

Yapman gereken bir sey yok zaten esin gerekeni yapiyor gibi gozukuyor. Sende mesafeli olursun ayni ortama girmezsin muhattap olmazsin bence

çocuk yaşta evlendiğiniz için size çocuk muamelesi yapmaları normal
Bu insanlarin kendi tercihi. 20 yasinda da evlenebilir 40inda da. Cocuk muamelesi yapmalari normal degil. Aileler bu konularda destek olmali. 20 yasinda bir insandan her konuda tabi ki olgunluk beklenemez ama ailelerin yol gostermeleri gerek

Bu insanlarin kendi tercihi. 20 yasinda da evlenebilir 40inda da. Cocuk muamelesi yapmalari normal degil. Aileler bu konularda destek olmali. 20 yasinda bir insandan her konuda tabi ki olgunluk beklenemez ama ailelerin yol gostermeleri gerek
Herkes de kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Böyle gerici bir ailenin, ses çıkaramayan oğlu ile 20 yaşında evlenirse bunları yaşar işte.

Herkes de kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Böyle gerici bir ailenin, ses çıkaramayan oğlu ile 20 yaşında evlenirse bunları yaşar işte.
Ne yapsin peki simdi oneriniz nedir eline bir saz alip kendim ettim kendim buldum diye sarkilarmi soylesin. Burda konu sahibini kendi tercihi uzerine elestirmektense varsa bir cozumunuz onu sunun. Eger yoksa kendisini daha fazla kotu hissetmesine sebep olmayin

Tmm

Öncelikle eşin de suç.

Abi orda sana laf sokarken, eşin sana ne oluyor ne karışıyorsun vs gibi laflarla abini susturmalıydı.

Aradan zaman geçmiş küçük bir çocuk gibi annesine, abisini şikayet ediyor. E annenin tarafı da belli olmuş zaten.

Böyle bir an olduğunda eşin sert çıkıp tepki koymalı, koymalı ki bir daha karışmasın.

Kendi hakkınızı kendiniz savunacaksınız, konuşana cevabını vereceksiniz

İlerleyen zamanlarda eşin de sen de cevap verip kendinizi müdafaa etmeyi öğreneceksin iz.Dilerim ki çok yıpranmadan ve yol yakınken gözünüz açılır.Maalesef hayat acı tecrübelerle dolu.

Siz tepkinizi koysanız ne olur koymasanız ne olur.
Bebeklikten yeni çıkıp evlenip hamile kalmışsınız, tek tutulduğunuz dal koca.
İstemediğiniz saygı görmediğiniz sevilmediğiniz sevimsiz bir aileye gelin gitmişsiniz.
Daha evliliği bilmeden çocuk doğurmaya başlayacaksınız.
Sisin çok daha büyük sıkıntılarınız olacak etek gitseniz ne olur giymeseniz.

Cus kadina bak bi oglunun karisina diger oglu karışiyo diye kizacagina hakmi vermis yazikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…