kaynanam ne demek istedi?

MELOS8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
261
1
26
İstanbul
kızlar itiraf etti konumdan bilenler bilir dün öğleden sonra işten izin aldım eve gittim kaldıramadım işi sonra kayanama anlattım durumu ama ne yaptığını anlatmadım çünkü ben utandım zorla söyletti sebepsiz ayrılık olmaz söylemessen yardım edemem dedi sonr neyse anlattım çok sinirlendi oğluna neyse kocamda izin almış geldi işten oda dayanamamış eşim annesinede itiraf etti herşeyi buraya kadar herşeyi anlıyorum ama kaynanam ikide bi ikimizi suçluyo bana sen hatalısın demiyo oğlum hatalı diyo ama her kelimesinde ikinizde sorumluluk alamadınız filan neyse asıl sorum şu kızlar ben yorumlayamıyorum kaynanamı tanıdığım için ne maksatla söylediğini anlıyorum. kaynanam kocama diyorki ,bak oğlum yemin et doğruyu söyle sen evliliğe hazır değilmiydin pişmanmı oldun melosu sevmiyormusun bu evliliği yürütmek istemiyormusun bana doğruyu söyle hata yapmış olabilirsin o zaman yanında olurum diyo bu ne demek şimdi ben şunu anladım oğlunun yanlış bi evlilik yaptığını beni oğluna layık görmediği kanısına varıyorum sizlerin yorumları çok önemli benim için bide kocam gelmeden önce bana dediki oğlum bana anlattı bazı şeyler ama sen ona söyleme melos çok sinirli hemen parlıyo fevri davranıyo dedi bende idare et oğlum büyütmeyin dedim diyo kocama sordum annem sallamış diyo

bu arada kocamın annesine cevabı ben önceden bi iki ay takılırdım kızlarla tavır filan yaptıklarında yol verirdim diyo üstelemezdim ayrılırdım diyo evliliği hiç düşünmüyordum melos çıktı karşıma o az bi üzülse dayanamıyodum diyo

yazmayı unuttum bu arada bende kaynanama cvp verdim tabiki adam 30 yaşına merdiven dayamış çocuğu çoluğu var evliliğe ne hazırlığıymış dedim babam kaç yaşında evlendi seninle dedim ne alakası var adam 60 yıldan sonra karısını aldatıyo bu karısıyla evliliği istemediğindenmi evliliğe alışmadığındanmı veya evliliğe hazır olmadığından mı dedim o kadar içimi acıttıki kaynanam benim yanımda oğluna söyledikleriyle içimden bir sürü şey geçti akşam nemi oldu dersiniz kaynanamın kolu dirsekten aşağısı yandı Allah büyük

bide bana diyoki sen çocuğuda al annenlere git bir hasta kal ben yemekte yapmam ona diyo bende ben niye gidiyorum o gitsin yanınızda kalsın dedim ben kabul edemem evime ablasının evindede kalamaz dedi delinin zoruna bak beni evden yolluyo

evden asla gitme,bu aile çok zeki belli..

k.validen seni suçlu çıkarmaya çalışıyor,bak benim oğum evliliğe hazır değilmiş zaten demek için elinden geleni yapmaya çalışıyor

kocan hakkında yorum yapmaya gerek yok,dün yeterince yorum yaptık.

ayrıca k.valideni bence bir kenara bırak ama eşinin yaptıkları zaten herşeye yeter.annesi bütün bunları dese ne olur sanki.

Son düzenleme:
bu kadın ne akıllıymıs oyle sasırdım valla.bıraz saf bırı olsanız gıderdınız annenızın evıne.vay vay vay dıyorum.bence kaynananız hazır degılmıs oglunun evlenmesıne.uzak durun okadından evlılıgınızıde uzak tutun.ben ıyı nıyet goremedım laflarında.

evet aynen bende öyle düşünüyorum

evet o akıllıysa ben daha akıllıyım güya annesinin evine çocukla gitsin bi hafta kalsında anyayı konyayı görsün demek istiyor ama benim aptal olmadığımı bilmiyor sanırım çocuğuma bakıyor ne yazıkki ,iyi niyet ne arar zaten koluda yanmış Allah cezasını vermiş işte ben gerekli cevabı verdim kendisine gidecek biri varsa o da o size gitsin ablasına gitsin dedim yok bize gelmesin ablasınada gidemez dedi o zaman kendi bilir dedim ben 1 gün dahi gitmem diyo bide sen git annenlere bir hafta görüş telefonlaşmayında diyo

siz annenizi çağırın yanınıza ailenize de anlatın kocanız gitsin annesinin yanına ne demek zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar

siz annenizi çağırın yanınıza ailenize de anlatın kocanız gitsin annesinin yanına ne demek zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar

o kadını başımdan def etmem lazım çocuğum 8,5 aylık 2 yaşından önce kreşe almıyorlar ne yaapcağımı şaşırdım

evliliğinizle ilgili ne yapmaya karar verdiniz bilmiyorum ama durumu ailenize anlatın sizin anneniz gelsin bir süre yardımcı olsun bir bakıcı tutarsınız bir şekilde yoluna koyarsınız işlerinizi

Sakın çıkma evinden.
Çakallık yapıyor aklı sıra. Şimdi sen gidip üstüne boşanma davası açarsan evi terk etti diyecekler.
Alsın oğlunu yanına orada baksın.
Hiiiç güvenme ona.
Bir yandan da iyi oldu herkes baştan rengini belli etti.
Kendini sağlama almadan herekete geçme.

evliliğinizle ilgili ne yapmaya karar verdiniz bilmiyorum ama durumu ailenize anlatın sizin anneniz gelsin bir süre yardımcı olsun bir bakıcı tutarsınız bir şekilde yoluna koyarsınız işlerinizi

babam yaşlı köye gidicekler annemler ve annemin bacağı sakat 8 ay yatalak kaldı o bebeğime bakamaz babamda hasta başka çare

yok canım çıkarmıyım o kadın çok fena çok ama sesimi çıkarıyorum o en çokda buna uyuz oluyor eşimin yaptıkları hoş değil kabul edilecek bi yeride yok ama annesinin yanında bana laf ettirmedi az bi üzülse içim gidiyo dedi çatlayası kaynana koluda yanmış zaten Allah ım çok büyük

iyi numaraymış..
hiç çirkeflik yapmadan gürültü çıkarmadan iş görmeye kalkmış kayınvalide hanım..
sen haklısın, güzelsin ama benim oğlum daha evliliğe hazır değildi en iyisi sen evinden uzaklaş. e bir hafta da görüşmeyin adamla.
ee ne olacak sonra. belki yüzyüze bakınca birbirini kırdıklarını anlayabilecek olan insanları,
hatta belki sıkı bir imtihandan geçip boşanmaktan dönecek insanları birbirlerinden uzaklaştır.
araya mesafeyi çaktırmadan koy.
es kaza hatun kişi de boşanma davası açarsa 'vallaha bilmiyim hakim bey gül gibindiler gelin aldı bavılı gitti' de olsun bitsin.

güzel tezgahmış ama sen de iyi yapmışsın gitmemekle. rahatsız-lığı olan gitsin.

güvendiğin bir komşu teyzeniz falan yok mu?
ya da müsait başka bir komşu, ona bıraksan çocuğu? üç beş verebilecek durumun da varsa bakar belki.
gerçi kayınvaliden de kendi torununa zarar verecek değil ya:44:

tezgahını böyle bozarlar bende yapacağımı biliyorum o karıyada oğlunada Allah ım yanımda ben inanıyorum bu yaptıklarına pişman olucak bide kadın demezmi oğlunun yanında oğlu diyoki şimdi melosun Allah ı var son zamanlarda eskisi gibi sıkmıyordu beni bi yere gitsem arkadaşla buluşsam her dk aramıyordu önceden arardım eve gel diye ama bi kaç aydır onuda bırkmıştım çok sıkmayayım diye kaynanam olucak kadın da diyoki ben melosa tembihledim ondan öyle oldu diyo tövbe tövbe

bence yanlış algılamıssın canımm. ßenim o sözden anladığım şu ki.. oğlum eğer sewmiosan evliliğe hazır deildin ama kendini bi an öyle hissedip evlendiysen bundanda pişman olduysan yanında oLurum ama isteyerek evlenmişssen bu durumda böyle birşey yapıpı meloşa haksızlık etmişssen yanında olmam hatalı olan sensin gibilerinden bişey demiŞ. ama eşinde son cümlede dediğine göre severek evlenmiş ve pişman felanda olmamış....
gerçi sen daha iyi tanırsın kv o yüzden bilemicem benm anladığım bu
ama eşinide kv iyi tanıosan anlarsın belkide ikisi anlaştı bi kurmaca yapolar akılları sıra

Son düzenleme:
oğluyla ne konuşmuş önceden ben onu merak ettim

oğlu buna gitmiş demişki önceden melosunda fevri davranışları var sinirli bana bağrıyor demiş buda olur oğlum büyütmeyin demiş ama oğluma söyleme sen diyo bende illa bi hata bulucakya yok öyle yağma oğluna söyledim annem sallamış öyle demedim diyo

yok çok iyi bakıyor ondan şüphem yok doğruya doğru ama başka kimsem yok herkes uzakta 1 dahaki seneye kreşe verebilirim ancak

yok canım benim onu tanıdığım kadarıyla öyle demiyor az kurnaz değil o pişman olduysan yanında olurum da ne demek adam 30 una gelmiş çocuğu olmuş bu neyin pişmanlığı aklı sıra başka şeyler peşinde

Ah canım çok üzüldüm sana. konunada bakacağım şimdi eskilerine Allah yardımcın olsun. Ama Allah büyük buna bende inanıyorum. mutlaka ve mutlaka bizi haksız yere üzenler bi yerden üzülüyor..

eşin de fırsattan istifade yağcılık mı yapıyor ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…