evet aynen bende öyle düşünüyorumevden asla gitme,bu aile çok zeki belli..
k.validen seni suçlu çıkarmaya çalışıyor,bak benim oğum evliliğe hazır değilmiş zaten demek için elinden geleni yapmaya çalışıyor
kocan hakkında yorum yapmaya gerek yok,dün yeterince yorum yaptık.
ayrıca k.valideni bence bir kenara bırak ama eşinin yaptıkları zaten herşeye yeter.annesi bütün bunları dese ne olur sanki.
bu kadın ne akıllıymıs oyle sasırdım valla.bıraz saf bırı olsanız gıderdınız annenızın evıne.vay vay vay dıyorum.bence kaynananız hazır degılmıs oglunun evlenmesıne.uzak durun okadından evlılıgınızıde uzak tutun.ben ıyı nıyet goremedım laflarında.
siz annenizi çağırın yanınıza ailenize de anlatın kocanız gitsin annesinin yanına ne demek zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar
evliliğinizle ilgili ne yapmaya karar verdiniz bilmiyorum ama durumu ailenize anlatın sizin anneniz gelsin bir süre yardımcı olsun bir bakıcı tutarsınız bir şekilde yoluna koyarsınız işlerinizi
Sakın çıkma evinden.
Çakallık yapıyor aklı sıra. Şimdi sen gidip üstüne boşanma davası açarsan evi terk etti diyecekler.
Alsın oğlunu yanına orada baksın.
Hiiiç güvenme ona.
Bir yandan da iyi oldu herkes baştan rengini belli etti.
Kendini sağlama almadan herekete geçme.
iyi numaraymış..
hiç çirkeflik yapmadan gürültü çıkarmadan iş görmeye kalkmış kayınvalide hanım..
sen haklısın, güzelsin ama benim oğlum daha evliliğe hazır değildi en iyisi sen evinden uzaklaş. e bir hafta da görüşmeyin adamla.
ee ne olacak sonra. belki yüzyüze bakınca birbirini kırdıklarını anlayabilecek olan insanları,
hatta belki sıkı bir imtihandan geçip boşanmaktan dönecek insanları birbirlerinden uzaklaştır.
araya mesafeyi çaktırmadan koy.
es kaza hatun kişi de boşanma davası açarsa 'vallaha bilmiyim hakim bey gül gibindiler gelin aldı bavılı gitti' de olsun bitsin.
güzel tezgahmış ama sen de iyi yapmışsın gitmemekle. rahatsız-lığı olan gitsin.
kızlar itiraf etti konumdan bilenler bilir dün öğleden sonra işten izin aldım eve gittim kaldıramadım işi sonra kayanama anlattım durumu ama ne yaptığını anlatmadım çünkü ben utandım zorla söyletti sebepsiz ayrılık olmaz söylemessen yardım edemem dedi sonr neyse anlattım çok sinirlendi oğluna neyse kocamda izin almış geldi işten oda dayanamamış eşim annesinede itiraf etti herşeyi buraya kadar herşeyi anlıyorum ama kaynanam ikide bi ikimizi suçluyo bana sen hatalısın demiyo oğlum hatalı diyo ama her kelimesinde ikinizde sorumluluk alamadınız filan neyse asıl sorum şu kızlar ben yorumlayamıyorum kaynanamı tanıdığım için ne maksatla söylediğini anlıyorum. kaynanam kocama diyorki ,bak oğlum yemin et doğruyu söyle sen evliliğe hazır değilmiydin pişmanmı oldun melosu sevmiyormusun bu evliliği yürütmek istemiyormusun bana doğruyu söyle hata yapmış olabilirsin o zaman yanında olurum diyo bu ne demek şimdi ben şunu anladım oğlunun yanlış bi evlilik yaptığını beni oğluna layık görmediği kanısına varıyorum sizlerin yorumları çok önemli benim için bide kocam gelmeden önce bana dediki oğlum bana anlattı bazı şeyler ama sen ona söyleme melos çok sinirli hemen parlıyo fevri davranıyo dedi bende idare et oğlum büyütmeyin dedim diyo kocama sordum annem sallamış diyo
bu arada kocamın annesine cevabı ben önceden bi iki ay takılırdım kızlarla tavır filan yaptıklarında yol verirdim diyo üstelemezdim ayrılırdım diyo evliliği hiç düşünmüyordum melos çıktı karşıma o az bi üzülse dayanamıyodum diyo
oğluyla ne konuşmuş önceden ben onu merak ettim
güvendiğin bir komşu teyzeniz falan yok mu?
ya da müsait başka bir komşu, ona bıraksan çocuğu? üç beş verebilecek durumun da varsa bakar belki.
gerçi kayınvaliden de kendi torununa zarar verecek değil ya:44:
bence yanlış algılamıssın canımm. ßenim o sözden anladığım şu ki.. oğlum eğer sewmiosan evliliğe hazır deildin ama kendini bi an öyle hissedip evlendiysen bundanda pişman olduysan yanında oLurum ama isteyerek evlenmişssen bu durumda böyle birşey yapıpı meloşa haksızlık etmişssen yanında olmam hatalı olan sensin gibilerinden bişey demiŞ. ama eşinde son cümlede dediğine göre severek evlenmiş ve pişman felanda olmamış....
gerçi sen daha iyi tanırsın kv o yüzden bilemicem benm anladığım bu
ama eşinide kv iyi tanıosan anlarsın belkide ikisi anlaştı bi kurmaca yapolar akılları sıra
tezgahını böyle bozarlar bende yapacağımı biliyorum o karıyada oğlunada Allah ım yanımda ben inanıyorum bu yaptıklarına pişman olucak bide kadın demezmi oğlunun yanında oğlu diyoki şimdi melosun Allah ı var son zamanlarda eskisi gibi sıkmıyordu beni bi yere gitsem arkadaşla buluşsam her dk aramıyordu önceden arardım eve gel diye ama bi kaç aydır onuda bırkmıştım çok sıkmayayım diye kaynanam olucak kadın da diyoki ben melosa tembihledim ondan öyle oldu diyo tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?