- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Ah canım çok üzüldüm sana. konunada bakacağım şimdi eskilerine Allah yardımcın olsun. Ama Allah büyük buna bende inanıyorum. mutlaka ve mutlaka bizi haksız yere üzenler bi yerden üzülüyor..
eşin de fırsattan istifade yağcılık mı yapıyor ne
Bu insanlarda hiç vişdan kalmamış!
O kaynanaya cok sinir oldum!
Ama lütfen her ne yaparlarsa yapsinlar, asla evini burakma!
Bir sürede o eşini annesine yolla, aynayi Konyayi anlasinlar!
Eyer evlikikden her yorulani, gelipde birileri o evliliği bitirmeye kalkişirlarsa vah halimize:)
Kaynanaya bak ya:) uyuz oldum resmen
Bilmiyormusun
Kötünün kötüsü de olsa o onun oğlu, sırtını sıvazlar annesi..
Allah Allah ne tuhaf insanlar var ya.Sen şimdi bu kaynananın dediğine kırılsan art niyetli olursun bide. Belliki lafını bilmeyen bir insan bide büyüğüm diye saygı beklerler. Böyle büyüklük olur mu ya. Arkadaşım kaynananla yüz göz olma. Diğer konunu bilmiyorum ama eşinle böyle konuşabileceği ortamlar oluşturma ne demek ya pişmansan arkandayım yuh dedim yani...
çocuğuma bakmaya başlayalı böyle yüz göz olduk bide benim gidicek konuşacak kimsem yok herkes uzakta mecbur onlara veya görümceme gidiyorduk ama asla bi daha eşim gidelim demedikçe hadi annenlere gidelim demiycem asla eşime annesini kötülemiycem haklıyken kötü duruma düşen ben oluyorm
Burda yazılanları okudukça, insan korkmaya başliyor..
Hayat ne tuaf, insanlar ne kadar acımasız......
Bu arada takilarini ve parani annenin üzerine yapmanda bana bu durumda cok zekice geldi!
evet bekarken biriktirdiğim paralar ve düğünde benden çalamadıkları çaldıkları dışındaki takılarımı annemlere yolladım bankada annemin üstüne eşim üstüne yap deyip duruyordu yaparmıyım 35,000 tl ye yakın param var iyiki vermemişim
Şimdi durumlarda bir gelişme varmi?
Kararın nedir Meloş
Biraz da bundan bahsetsen
Ne yapmayı planlıyorsun ?
gelişmeden bahsedeyim dün eşimde bende izin aldık eve gittik haberim yoktu eşimin geleceğinden kurana el bastı annesinin yanında yemin etti aldatmadım sadece sohbet ettim televizyonda çıkan kadınlarla dedi yani 50,60 yaşındada olabilir bu kadınlar boşluğa düştüm yoksa karımla sorun yok dedi seviyorum dedi başka bişeyde yapmadım dedi kaynanam dil uzuyla boşanmayın desede içinden geçenleri biliyorum ben o kuyruğunu eğmek istemiyor ele güne karşı benim ki eğilsin sorun değil kaynanamın bu tavrını görünce eşimi affettim kadının maksatını öğrenmiş oldum en küçük tartışmamızda kocama sen pişmanmı oldun evliliğe hazır değilmisin diye soruyor kurt düşürüyor aklına güya eşim bekarken 1 kuruş para getiremezmiş çalışmazmış kaynanamların durumuda çok kötü ayrıca kocasıyla boşanmış ama tekrar birleşmişler resmi nikahları yok kocasından çok çekmiş derdi oğlu işe girdi para kazanıyor istiyoki bana versin parasını biz bize geçiniriz diye düşünüyor ayırıp oğlunu yanına alıcak kocayı yollayacak hayırsız çünkü kocası emekli maaşı yüzünden tutuyo kocamda evlenmeyecek annesine bakacak sırf bu yüzden affettim ailem kaynanamı aramışi gerekeni söylemişler eşimde 3 kişişyi artık karıştırmayacağım ev içine dedi
acaba kaynanamı arasam şimdi desemki anne bak dünde dedin önceden en küçük tartışmamızda evliliğe hazır değilmiydi sevmiyormu deyip durdun nedir kafama takıldı buu desem nasıl olur sen gördüm geçirdim diyosun ama hiç mantıklı gelmedi bana söylediklerin özelliklede babanın evine git orda kal demen çok saçmaydı desem nasıl olur akıl verin kızlar
gelişmeden bahsedeyim dün eşimde bende izin aldık eve gittik haberim yoktu eşimin geleceğinden kurana el bastı annesinin yanında yemin etti aldatmadım sadece sohbet ettim televizyonda çıkan kadınlarla dedi yani 50,60 yaşındada olabilir bu kadınlar boşluğa düştüm yoksa karımla sorun yok dedi seviyorum dedi başka bişeyde yapmadım dedi kaynanam dil uzuyla boşanmayın desede içinden geçenleri biliyorum ben o kuyruğunu eğmek istemiyor ele güne karşı benim ki eğilsin sorun değil kaynanamın bu tavrını görünce eşimi affettim kadının maksatını öğrenmiş oldum en küçük tartışmamızda kocama sen pişmanmı oldun evliliğe hazır değilmisin diye soruyor kurt düşürüyor aklına güya eşim bekarken 1 kuruş para getiremezmiş çalışmazmış kaynanamların durumuda çok kötü ayrıca kocasıyla boşanmış ama tekrar birleşmişler resmi nikahları yok kocasından çok çekmiş derdi oğlu işe girdi para kazanıyor istiyoki bana versin parasını biz bize geçiniriz diye düşünüyor ayırıp oğlunu yanına alıcak kocayı yollayacak hayırsız çünkü kocası emekli maaşı yüzünden tutuyo kocamda evlenmeyecek annesine bakacak sırf bu yüzden affettim ailem kaynanamı aramışi gerekeni söylemişler eşimde 3 kişişyi artık karıştırmayacağım ev içine dedi
acaba kaynanamı arasam şimdi desemki anne bak dünde dedin önceden en küçük tartışmamızda evliliğe hazır değilmiydi sevmiyormu deyip durdun nedir kafama takıldı buu desem nasıl olur sen gördüm geçirdim diyosun ama hiç mantıklı gelmedi bana söylediklerin özelliklede babanın evine git orda kal demen çok saçmaydı desem nasıl olur akıl verin kızlar
Bu yeni konu çözmüşsünüz. Hani eşini işyerinde rezil ettiğin konu vardı ya, bir kızla konuştu diye onu da çözdünüz mü ? [/QUOT
affettim dedim bişey yapmış veya yapmamış iyikide aramışım yinme olsa yine ararım yılanın başı kaynanam başka bişşey değil
En küçük tartışmanız buysa...
bu tartışmalarımızdan bahsetmiyorum öncedende en küçük birbirimizle tartışsan bunu söylüyordu eşimi evden soğutan belli oldu
Anladım , en küçük deyince bunu kast ediyorsun sandım
Tamam belki kaynanan soğutmya çalışıyor ama adam soğumak istemiyorsa kimse soğutamaz ki
evet canım bol bol dua esiyorum Allah ıma adama büyü yapıpta aşık etmedimya kendimi büyünün tesiri geçsin kelimesi bile günah
kendi yuvası dağılmış oğlunuda düşünmüyo kızının evliliğide iyi değil kız ayrılıcam diyip suruyo bu kadın akıllanmıyo
Ay hatirladim , aklinca yeni gelen müdür sultani aramisdi, ...
tabii bak nasil cikti.... erkek ler bu isi yapiyorlar ama uzun sürek sakli kalmiyor hersey ortaya cikiyor isde.
Hmm isin kötü yani ortaya cikti iyi güzelde sen bu aff ediyorsun, inaniyorum bir daha yapacak...
Kaynananda alt yapisini hazirliyor, oglum hazi degildi oglum istemeden evlendi onun icin böyle yapiyor vs....
Tabii yanlisinla dogrusunla insan cocuklarinin yaninda olacak anne baba olarak ama, ona ayrilmasi icin zemin hazirlamasina gerek yok, tabii oglunun sizin cok mutsuz oldugunu görmüyorsa....
Bunlar yeni türediler...
Cinsleri : Erkek annesi...
Allah'ın kendilerine emanet olarak verdiği ve üreme çağına gelinceye kadar (evlilik) bakıp gözetmek zorunda oldukları erkek canlısını, kendilerine verilmiş ve "sahip" oldukları mallar olarak görüyorlar.. Evet Allah onları size evlad olarak verdi, ama sahip olasınız diye değil, sağlıklı bir yuva kurabilmeleri için gereken alt yapıyı oluşturun, gereken ilmi bilgiyi verin ve koruyup gözetin diye... karşılığını "Evlad" dediğiniz varlıktan değil, "Allah" dediğimiz yaratıcıdan göreceğimiz bir görev bu...
Tıpkı kız annesi olmak gibi...
Benim de oğlum var... Rabbim şaşırtmasın da böyle pislik olamam biiznillah...
İçine sindiremediği ve kendi içinde sindiremediği gelinini oğlundan ayırmaya ve bunu tatlı telkinle yapmaya çalışan bir anne...
Karşılığını Rahman versin, ne diyeyim...
Evden gitmeyin.. bence arada kalmış bir adamın çaresizlik içinde ve aslında çok ete süte bulaşmadan yaptığı bir hata bu... yeterince pişman ederseniz, sonu daha tatlı gelir hatta.. Aynı hataya bırakın düşmek, kıymetinizi daha çok verir...
Ben dahil tüm erkek annelerini bir konferans salonunda toplayıp uzun uzun muhabbet etmek istiyorum bazen.... bazen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?