canım su asamada bır sey yapma su akmıs yolunu bulmus ama artık kv yanında asla tartısmayın ve agzına laf vermeyın o da gorsun anlasın kı allahın ıznıyle bu evlılık surecek sımdı kv ne bırsey dersen ortalık bulanır deme ortalık durulsun hem cocuguna da bakıyormus hıc bır sey deme oralı olma evıne duzenıne bak bosverr
hani eşinin böyle bariz bir kabahati olmasa anlarım annesi mutsuz oğlunun arkasında derim bu normaldir. sen eşinle anlaşamasan baban da der belki kızım canına eziyet etme ben arkandayım diye.
ama yani kaynanan oğlunun başka kadınlarla muhabbet çevirdğini bildiği halde sana karşı mahcup olmuyor, ben kulağını çekerim demiyor, oğlum gül gibi evin karın var derdin ne senin demiyor öyle mi??? vah vahh...
Kadın açık açık "Oğlum bu kadını beğenmediysen boşa ben arkandayım." diyor. Sakın evden gitmeyin. Her haltı yiyen kocan sen niye gidiyormuşsun?
kadina bak, o nasil anne öyle , ayrica nasil babanneinsan düsünür el kadar torunum babasiz büyüyecek
ben gerçek yüzünü gördüm artık en ufak şeyden bahsetmeyeceğim kim pişman oluyormuş bu yaptıklarından görücez Allah büyük
benim amcam ile yengem arasinda böyle sikintilar oldu adam bosanmaya kalkti, rahmetli babaannemin tansiyonlari cikti göz yaslari sel oldu. napti ne etti birlestirdi onlari
yani insan evladinin esine niye böyle husumet duya,r bide torun var ortada. valla hafsalam almiyor dostlar !
kayınvalide çok kurnaz yanlız,korkulur böylesinden....
Evet Kv cok kurnaz, insan böylesinden korkmali iyi görünüp icinde neler biriktiren bir KV.
Yani ona güven yok, o yüzden sen ona isini yaptir yani torununa baksin sevsin vs.
Baska bir konuda da sakin muhatap olma, icini acma.
Yeri geldiginde lafi carp o ayri.
Unutmasinki yarin öbür gün elden düsünce oglu degil elin kizi yani gelin ona bir bardak suyunu getirecek.
valla canım bırazda sen vermişsin onun eline kozu sanki.. aklınca olayı cozmeyı(!) kendıne gorev bılmış uyanık.. hakkında hayırlısı ınşallah gercek yuzunu gormüş oldun.
dün akşam eve gittim dedimki kocam bu akşam geç gelicek anne neden dedi ,bana süprizi varmış dedim :) suratı bi düştü sormayın şaşırdı sonra hemen evine gitti bende kızımla bilgisayarı açtım oyun havası taktım kızımla oynadım nasıl kahkahalar atıyoki sormayın sitresimi attım kaynanayıda akşam akşam çatlattım :)
sonra sabah kaynar kazanda yanası kaynana geldi ben işe giderken çocuğa bakmak için ilk sorduğu şey kocanın süprizi neymiş dedi :)))) bende aramızda söylenmez dedim hehe :))))
bundan sonra onu çatlatayım da görsün bide hafta sonları gezmelerimizide kıskanıyormuş daha çok gezelimde hasetinden çatlasın :)
elinin üstü kıpkırmızı olmuş yanmıştıya krem sürseydin dedim kızıma döndüm yananı görür Allah demi kızım dedim :))))
yansın bütün kötü kaynanalar iyilerine lafım yok
Cnm iyi kötü sorununu cozmussunde , kkızını kayinvalidene emanet etme bence sana olan sinirini ondan cikarabilir.
Valla kusura bakma ben senden birşey anlamadım...Yani kocam bana sana dediklerini diyecek ben de oturup kaynanaya nisbet için oyun havası oynayıp eşimle barıştık imajı vereceğim..Ne diyim ailece garipsiniz.
onu seviyor en küçük şeyini görsem zaten bırakmam
kaynanamın yanında oynamadım heralde ayrıca kaynanama suratım asıttı bana ve eşime dedikleri yüzünden asıl yüzünü gördüm onun moreli bozuldu evine gitti bu yüzden oynadım ayrıca kızım hergün kavga gürültü o herşeyin en iyisini hakediyo oturup ağlayacak değildim
bide bana diyoki sen çocuğuda al annenlere git bir hasta kal ben yemekte yapmam ona diyo bende ben niye gidiyorum o gitsin yanınızda kalsın dedim ben kabul edemem evime ablasının evindede kalamaz dedi delinin zoruna bak beni evden yolluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?