kaynanam ne demek istedi?

canım su asamada bır sey yapma su akmıs yolunu bulmus ama artık kv yanında asla tartısmayın ve agzına laf vermeyın o da gorsun anlasın kı allahın ıznıyle bu evlılık surecek sımdı kv ne bırsey dersen ortalık bulanır deme ortalık durulsun hem cocuguna da bakıyormus hıc bır sey deme oralı olma evıne duzenıne bak bosverr

kurban olurum canım sana ya işte bu ablamda aynısını söyledi şimdi telefonda bide ne öğrendim biliyomusun kaynanam ablama demişki her hafta sonu dışarda yemek yiyolar demekki paraları var bunların demiş :) inanmıyorum ya kredi kartına borç yaptığımızdan haberi yok kıskanmış inanmıyorum şoklardayım

hani eşinin böyle bariz bir kabahati olmasa anlarım annesi mutsuz oğlunun arkasında derim bu normaldir. sen eşinle anlaşamasan baban da der belki kızım canına eziyet etme ben arkandayım diye.
ama yani kaynanan oğlunun başka kadınlarla muhabbet çevirdğini bildiği halde sana karşı mahcup olmuyor, ben kulağını çekerim demiyor, oğlum gül gibi evin karın var derdin ne senin demiyor öyle mi??? vah vahh...

Kadın açık açık "Oğlum bu kadını beğenmediysen boşa ben arkandayım." diyor. Sakın evden gitmeyin. Her haltı yiyen kocan sen niye gidiyormuşsun?

kadina bak, o nasil anne öyle , ayrica nasil babanne insan düsünür el kadar torunum babasiz büyüyecek

benim amcam ile yengem arasinda böyle sikintilar oldu adam bosanmaya kalkti, rahmetli babaannemin tansiyonlari cikti göz yaslari sel oldu. napti ne etti birlestirdi onlari

yani insan evladinin esine niye böyle husumet duya,r bide torun var ortada. valla hafsalam almiyor dostlar !

Evet Kv cok kurnaz, insan böylesinden korkmali iyi görünüp icinde neler biriktiren bir KV.
Yani ona güven yok, o yüzden sen ona isini yaptir yani torununa baksin sevsin vs.
Baska bir konuda da sakin muhatap olma, icini acma.
Yeri geldiginde lafi carp o ayri.
Unutmasinki yarin öbür gün elden düsünce oglu degil elin kizi yani gelin ona bir bardak suyunu getirecek.

valla canım bırazda sen vermişsin onun eline kozu sanki.. aklınca olayı cozmeyı(!) kendıne gorev bılmış uyanık.. hakkında hayırlısı ınşallah gercek yuzunu gormüş oldun.

aynen canım ama ben cahil değilim ne demek istediğini anlıyorum ben onu anne gördüm derdimi açıkladım o tamam oğlunu savunmadı ama benide işin içine katıyoki tek suç kocada olmasın az değil Allah ım onarı ailece islah etsin

Kadın açık açık "Oğlum bu kadını beğenmediysen boşa ben arkandayım." diyor. Sakın evden gitmeyin. Her haltı yiyen kocan sen niye gidiyormuşsun?

gidermiyim bide annemede ablamada demiş uzaklaşsınlar birbirini özlesinler diye eee tamamda ben niye gidiyorum kadın bide diyoki bide bir birinizi aramayın bu süre içerisinde diyo şe....z

ah nerde öyle insanlar kaynanam 47 yaşında aklı fikri fesatlıkta

kayınvalide çok kurnaz yanlız,korkulur böylesinden....

iyi niyetli görünen şeytan kendisi

yaşı daha 47 bu benide yaşlandırır aman ne suyu vericem nanköre gerbersin bi kaçık suda canını alırım onun

valla canım bırazda sen vermişsin onun eline kozu sanki.. aklınca olayı cozmeyı(!) kendıne gorev bılmış uyanık.. hakkında hayırlısı ınşallah gercek yuzunu gormüş oldun.

evet arkadaşım aynen öyle insan sandım anne dedim içimi döktüm güya ben taraf tutmuyorum diyo ama herşey ortada ,biliyodum gerçek yüzünü zatende konduramıyodum eşim bi türlü kabul etmiyo annesinin şeytan olduğunu oğluna ayrı gıcığım zaten 2,5 yıl sonra beni kimlerle aldattı yani sohbet hatlarındaki kadınlarla konuştu şimdi içimde hep şüphe hep şüphe seslerinden etkilenip bi daha ararmı

dün akşam eve gittim dedimki kocam bu akşam geç gelicek anne neden dedi ,bana süprizi varmış dedim :) suratı bi düştü sormayın şaşırdı sonra hemen evine gitti bende kızımla bilgisayarı açtım oyun havası taktım kızımla oynadım nasıl kahkahalar atıyoki sormayın sitresimi attım kaynanayıda akşam akşam çatlattım :)

sonra sabah kaynar kazanda yanası kaynana geldi ben işe giderken çocuğa bakmak için ilk sorduğu şey kocanın süprizi neymiş dedi :)))) bende aramızda söylenmez dedim hehe :))))

bundan sonra onu çatlatayım da görsün bide hafta sonları gezmelerimizide kıskanıyormuş daha çok gezelimde hasetinden çatlasın :)

elinin üstü kıpkırmızı olmuş yanmıştıya krem sürseydin dedim kızıma döndüm yananı görür Allah demi kızım dedim :))))

yansın bütün kötü kaynanalar iyilerine lafım yok

Cnm iyi kötü sorununu cozmussunde , kkızını kayinvalidene emanet etme bence sana olan sinirini ondan cikarabilir.

Daha geçen gün bir erkeğin eşine söylemeyecek herşeyi söyleyip yediği haltları öğrenen biri ne ara unutur bunların hepsini de hiçbir şey yokmuş gibi nispet için oyun havası oynar İnsanlar cidden garip.Ne kadar hızlı yaşayıp herşeyi tüketebiliyorlar üstüne yeni suni gündem oluşturuyorlar.Her derdi halletti jet hızıyla şimdi sırada yenisi...Siz onu da halledersiniz merak etmeyin.Zerre inandırıcılığınız yok gözümde.

Allahım anlamamda yardım et.Ben mi anormalim böyle yapanlar mı anlamadım ben cidden.

Valla kusura bakma ben senden birşey anlamadım...Yani kocam bana sana dediklerini diyecek ben de oturup kaynanaya nisbet için oyun havası oynayıp eşimle barıştık mesajı vereceğim...Ne diyim ailece garipsiniz.

Yazmışsınya ''Yılanın başı kaynanam'' diye .)) Güldüm cidden..Yine erkeğin elinin kiri olarak kaldı Bazen kadınlara müstehak diyorum

Son düzenleme:
Cnm iyi kötü sorununu cozmussunde , kkızını kayinvalidene emanet etme bence sana olan sinirini ondan cikarabilir.

onu seviyor en küçük şeyini görsem zaten bırakmam
Valla kusura bakma ben senden birşey anlamadım...Yani kocam bana sana dediklerini diyecek ben de oturup kaynanaya nisbet için oyun havası oynayıp eşimle barıştık imajı vereceğim..Ne diyim ailece garipsiniz.

kaynanamın yanında oynamadım heralde ayrıca kaynanama suratım asıttı bana ve eşime dedikleri yüzünden asıl yüzünü gördüm onun moreli bozuldu evine gitti bu yüzden oynadım ayrıca kızım hergün kavga gürültü o herşeyin en iyisini hakediyo oturup ağlayacak değildim

Benim anlamadığım eşin neden böyle bir şey yapıyor ki aranızda uzaklık mı var. Yani aldatmanın tek sebebi erkek ya da kadın değildir bana göre. (Tabi bazı erkekler gerçekten şerefsiz oluyorlar o ayrı.) Mutlaka evde bir sorun vardır ki erkek/kadın o evden uzaklaşır.

Kaynanana keşke hiç bir zman yansıtmasaydın. ben yeni evliyim asla tartışmalarımızı eşimin ailesine yansıtmam. Biz iyi oluruz eşimle ama onlar unutmaz sürekli bize hatırlatır geçmişte yaşananları. Bir de kaynanamı oğluna kötülemiyorum. Çünkü hiç bir evlat annesine babasına kötü demez ki. Eşim de bana annemi kötülese ne olursa olsun annem suçlu olsa da üste çıkarım çünkü :)

nasıl yani? oğlu evliliğe hazır değilse,pişmansa onun yanında olacak peki ikinizi suçladığı 2 kişilik hayatınızda senin değerin ve hakların ne olacak? bu kadar basit mi kenara itmek. diren diren diren... ne demek önceden 2 ay gezer bırakırdım. evlisin artık ya olacak şey mi ikisini aynı tutmak. çok kızdım.

ben de şaşırdım gerçekten kaynanaya nispet yapacağım derken kocanızın yaptıklarını unuttunuz resmen olacak şey değil sizin probleminiz kaynanadan önce eşinizin davranışları olmalıydı bence :26: bazı insanların düşünce yapısını hiç anlamıyorum hoş anlamasam daha iyi belki allah sonunuzu hayretsin

Uyumaya devam et..Gün gelince daha iyi anlayacaksın sanırım sana tepki gösterenleri..Mutluluklar dileyip gidiyorum ben

bunlar boşanmanız için resmen strateji uyguluyorlar. ben anlamıyorum bu tür bi olay nasıl aleni ortada normal muhabbet gibi konuşulabiliyor. canım öbür konunuda okudum resmen başım ağrıdı çok üzüldüm.. kimin başına ne gelir bilemeyiz ama senin suan geldiğin durum kesinlikle yutulur bi durum deil. geçimimizi sağlamak için evlenmioruz dimi.. evlenmekteki amacımız x kişiyle öbür geçirmek istemek o kişiden evlatlar dünyaya getirmek arzusu.. çalışıyorsun galiba neden bakamazsın cocuguna babasından ayrı kalsın mı istemiyorsun bence kalmaması sakıncalı zaten cocgunun cinsiyetini bilmiyorum ama yarın bir gün genç kız olduğunda ondan bile cinsel güdüler sezebilecek bi adam bahsedilen koca. ki yaşlı teyzelerden kendini tatmin etmekten kacınmayahn bi adamdan herşey beklerim ben. bi kere sen sağlıklı çalışan bakımlı güzel bi bayansın bu senin zoruna gitmiyormu illaki gidiyor ama eger bunu yutarsan farkında olmadan kendine saygından olursun.
kv gelince muhtemelen detaylı bilmiyor herşeyi bilsede oğlunun ne kadar mutsuz olduğunu düşünecek senin psikolojin önemsiz ayrılmanızdan korkusu olsa sana evine git dinlen demez ben senin kayın validenin soylediklerinden sunu anladım "kızım sen git baba evine şu olay biraz unutulsun oğlumda kendini tatmine devam etsin elegüne ne deriz boylece unutulur gider"

bence sen bu insanlarla mutahap oldukca kendinden veriosun. bu konu dile gelmeyecek kadar hassas adam igrenc bi şekilde itiraf etmiş bunda düşünelecek tek seyy su an şimdi çocugumla naparım annemler beni kabul edermi? maaşım yeterli ayrı ev tutmaya gibi hesaplarda olmalısın? üzgünüm ama tek yol ayrılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…