Kaynanam ne ima etti?

Bilmiyorum ki.
Dense daha iyiydi diyorum su an, evet daha kotu olabilirdi ama bir daha cesaret edemezdi belki de.

benim halam öyle bi kadindi ve hic susmadi, susmasini kimse saglayamadi

edepli edebinden susarmis edepsiz susturdum sanarmis

sen gorusme ama esine de kinlenme kusme napsin adam annesini secemez ki

Başka zamanlarda tepkisini koyabiliyorsa sizi bişeyleri yapmak için zorlamıyorsa bu meseleye takılmayın. Ama mesafenizi koyun kv ye. Münasebetsiz kadın.

Aksine bayramda istemiyorsan gelme, hatta ben bile gitmeyebilirim cunku seni hakli buluyorum demisti esim.

Mesafeliyim, fazla muhatap olmuyorum zaten uzun zamandir ama bu defaki baska.
Bu soyledigini yeyip yutmak zoruma gidiyor.

Her gelin-kayinvalide arasinda illa ki anlasmazliklar, iletisimsizlikler olabilir.
Sirf bu sebeple ben adim attim, konustum, sorununuzu benimle konusun, her dedigim laftan da bir anlam cikarmayin, dedim.
Ama bu bombasini yeni patlatti iste.

benim halam öyle bi kadindi ve hic susmadi, susmasini kimse saglayamadi

edepli edebinden susarmis edepsiz susturdum sanarmis

sen gorusme ama esine de kinlenme kusme napsin adam annesini secemez ki

Benim babam da arizali bir adamdir.
Esim de onun nelerini yuttu, yine de arasi benim babamla olan iliskimden iyidir.
Saygilidir, yardimseverdir aileme karsi.

O yuzden ben de esimin hatrini sayayim diyorum ama bu cok zoruma gitti.
Yani ben klasik gelin-kayinvalide problemi olarak goremedim bu durumu.
Bu sebeple cok sinirliyim hâlâ.

Eşiniz bir laf söylese belki üzerine bin katacak sonra kayinpeder vs bir sürü kişi araya girecek daha da fena olacaktı belki.O yüzden o konuya takılmayın bence.Bundan sonra o eve de gitmeyin varsın ipler kopsun eşinizle ailenizle mutluysaniz bence kafi.Ne münasebet yok kahvenin önünden geçmişsin yok kızmışmış..
Eşiniz isterse ziyaretini yapsın ama siz gitmeyin bence

Canım kayınvalideler oğullarını kıskandıkları için oluyor bu durumlar ne kadar mesafe o kadar huzur benim kayınvalidem çok kıskanç bi kadın hep ben hep ben hala daha eşimle muhabbetimizi içten içe kıskanır ama ne yapayım fazla Yanyana gelmemeye çalışıyorum ve onun yanında eşimle mesafeli oluyorum anlatsam neler yaptığını bitmez duymuyorum görmüyorum vallahi yoksa hayat geçmez insan sinir hastası olur önemli olan eşin sen ona bak boş ver

tabiki haklisiniz namus bu agiza sakiz yapilacak iftira edilecek bisey degil ki

allah esinizden razi olsun, cok olgun anlayisli bi insanmis bakin kimseyle kötü olmamis. kv nerden vuracagini sasirinca sirazesi de kaymis iyice

bi daha derse esiniz bu iki oldu ucuncude ayagimi keserim desin, veya ortalik sakinlesince bunu tekrarlarsan iyi olmaz ilkinde kaynadi sanma desin

ama olayin gerceklesme ani gecti artik kimse bisey yapamaz, bosverin

haklısınız ama esinize yansitmayin kv hatali yazik adam arada kalmasin

Zaten hep birlikte otururken bunu soyledi.
Ben de onunla tek konusmak yerine herkes varken konusmayi tercih ettim bu sebeple.
İliskiler yine kopacaksa kopsundu ama en azindan yuzlesmis olurduk diye dusunuyorum ama boyle olsaydi su an daha da cok uzuluyor da olabilirdim tabi.

Ben acikcasi mesafeli olunca da seni eziyor dedigini duydugum icin saldim biraz.
Neysem oyum, n'apayim, biraz frenlesin o zaman kendini.
Cok bozugum ya.

Boyle guzel olurmus, evet.
Ama ben esimden bunu istemem.
Eger kendi akil ederse sevinirim ama boyle benim yonlendirmemle annesiyle arasi bozulsun istemiyorum.
Kotuluk olsun istemiyorum.
Onlara da dedim biz bir aileyiz, artik kac senelik evli, torunlarinizin annesiyim.
Her seyi gorup duymayacagiz artik.
Benim de cok kirildigim yerler var ama butun iliskiler biraz da boyledir, degil mi dedim.
Ama herkes insanliktan anlamiyor sanirim.

Evet, esim kotu olmadi, aslinda olsun da istemiyorum tabii ki ama kendime yediremedim iste.

Cok tesekkurler size.

Benimde eşim öyle. Hayatta sesini çıkarmaz. Çıkarmasında hiçbir zaman.

Haklisiniz güzel de konuşmuşsunuz. Ama lafı geldiğinde söyleyin bence ayıp yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…