Kaynanam oglunu kiskaniyor mu ?

Denge her zaman saygiyla kurulmali.

Siz kac kisisiniz? Kaynananiz kimi kiskaniyor? Esinizi mi nisanlinizi mi?

Nişanlınızın annesi ve sizin aranızdaki dengeyi kurmabilmesi iyi. Ama nişanlınızın annesine karşı üslubu hiç hoş değil. Ayrıca sizin de ‘ağzının payını veriyor, beni hiç ezdirmez’ tabiriniz de çok saygısızca.

Benim eşim sevgililik döneminde annesinle görüşmüyordu. ZORLA bariştirdim.
Kadin resmen hayatimi söndürdü. Hastalik sahibi oldum stresdeb. Şimdi görüşmüyorum ama eşimin "ben sana demişdim" lafi kulağimda.

Sana da getiririm annelerin sultanı öyle şey mi olur, deseydi hem eşini ezmemiş olurdu ve hem de eşinin yanında annesini azarlamamış olurdu. Anne oğul aralarında kavga da edebilirler ama gelinin yanında değil.

Tatlılıkla kırmadan söyleyebilir söyleyecek olduğunu. Adamın bal gibi üslup sorunu var.

Sitenin ortası olmadığına katılıyorum o konuda haklısınız da aslında. Ama bu konuda seni ilgilendirmez seviyesine gelecek bir şey dememiş kaynana.

Çocuğunu kıskanmasını biryere kadar idare etmek lazım. Annedir bu.eş buldumcuk gibi davranmamak, iki tarafı da kırmadan idare etmek lazım ama tabi nerde bizim ortadoğunun hastalıklı erkeklerinde o beceri...

Sana da getiririm annelerin sultanı deseydi var ya BOŞAN yorumlarıyla dolardı burası

Bizim için kullanılabilecek tek bir tabir var: bokyedibaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…