- Konu Sahibi kelebekse38
-
Bibloyu beğenmemiş olabilir bunda gariplik yok herkes her bibloyu beğenip evinde sergileyecek diye bir kural yok. Benim kendi annem de aldığım giysi hediyelerin çoğunu beğenmez veya küçük gelir bu nedenle içine değiştirme kartı koyarım gider beğendiği şeyi alır. Hiç te alınmam onun yaşı zevki benden farklı beğenmediği şeyi niye kullansın. Değiştirme kartı diye bir kavram duymadınız galiba.
eğer durum böyleyse abartmıyorsunuz tabii ki.işine yaramasa bile öyla pat diye söylenmez ki bu.o zaman bu sene çorap ve iç çamaşırı alıp verin,belki daha mutlu olur.çam sakızı çoban armağanı
sen konuyu anlamadın galiba canım değiştirme kartından haberim var ama o değiştiremez
hediye beğendiremiyorsan, o zaman çiçek ve çikolata alabilirsin.
hediyeleri kızına veriyor olabilir, ama çiçeği veremez.
Not : bende anneler günü ve doğumgünümde bana özel bir hediye isterim. yani takı, kıyafet, kitap, çiçek, çikolata, terlik gibi. ev eşyası sevmem. kusura bakma...
ama kayınvalidem mutfak eşyası sever, ne zaman mağazalardan birine gitsek hemen mutfak bölümüne gider. bu yıl ona çelik ve küçük iki kişilik tencere aldım. bu ne yaman çelişki değil mi?
vallahi ben bi daha ömür boyu hediye falan almam ona.oğlu ne istiyorsa alsın
çok patavatsızmış insan nezaketen teşekkür ederim der
benim annemin aldığı hediyeleri kaynanam almıştı poşetle açmadan bi kenara atı verdi teşekkürde etmedi :26:
bana duyurdu fırın al diye almıcam o bana şimdiye kadar bi tel toka bile almadı annemede pijama takımı alcam kardeşimle anneme ikisine
kaynanan kayserilimi
Anlamadım neden değiştiremesin? Kartı ve hediyeyi alıp alınan dükkana giderse bal gibi de değiştirebilir.
Bu zamana kadar hep hediye aldıysan ve genelde beğenmediyse bu sene de sadece telefon ile kutla yeter. Bence kayınvaliden bunu hakediyor
ben dükkandan değil internetten alıyorum anladın mı acaba?
bende kayseriliyim hemşom
valla onlara beğendirmek zor olur al bitane tişört yada terlik
Anlamadım neden değiştiremesin? Kartı ve hediyeyi alıp alınan dükkana giderse bal gibi de değiştirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?