kaynanam ve anneler günü

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
mrb arkadaşlar hatta günaydın.bu aralar biraz fazla konu açıyorum galiba.kıymetli zamanınızı bi kere daha bana ayırır mısınız?şöyle ki:kaynanam kendisine aldığım hediyeleri hiç kullanmaz bu konudan daha öncede bir konu da bahsetmiştim.şimdi malum anneler günü yaklaşıyor.geçen tatile memlekete gittik orda sordum geçen sene ''allah'' yazılı bir biblo almıştım (altın yaldızlı büyük şık bişey)beğenmedin mi dedim beğendim de öyle ıvır zıvırlar benim evimde çok,göz yoruyor falan dedi.onun işine yarayacak bişeyler almalıymışız çorap gibi üst baş falan almalıymışız.bende salak gibi senin ihtiyacın neyse onu alırız dedim.ne kadar salağım evinde çok olabilir ama onların hiçbirini ben almadım bana verdiğin değeri belli ettin? deseydim keşke diyorum salak kafam.dediği lafa bakın allah aşkına ya.ondan önceki sene de tefalden 2 tava,korkmaz çaydanlık,bi de sinbonun kıyafetlerin üzerindeki tiftikleri temizleyen alet var ya onu aldım onuda kullanmadı herhalde görümcemlere falan veriyor.şimdi bu sene eşim başlar ne alalım diye bende diyecem ki sen ne alıyorsan al beni karıştırma annen aldığımı beğenip de kullanmıyor bile.ya arkadaşlar geçen sene memleketteydim hamileydim evleri çok uzak buna rağmen hediyemi aldım gittim.sizce ben mi abartıyorum?bi daha da hayatım boyunca ben o kadına hediye falan almam acayip gıcık oldum aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Son düzenleme:
Bibloyu beğenmemiş olabilir bunda gariplik yok herkes her bibloyu beğenip evinde sergileyecek diye bir kural yok. Benim kendi annem de aldığım giysi hediyelerin çoğunu beğenmez veya küçük gelir bu nedenle içine değiştirme kartı koyarım gider beğendiği şeyi alır. Hiç te alınmam onun yaşı zevki benden farklı beğenmediği şeyi niye kullansın. Değiştirme kartı diye bir kavram duymadınız galiba.

eğer durum böyleyse abartmıyorsunuz tabii ki.işine yaramasa bile öyla pat diye söylenmez ki bu.o zaman bu sene çorap ve iç çamaşırı alıp verin,belki daha mutlu olur.çam sakızı çoban armağanı

kayınvalideme şu an kızdıgım için kaynana dili almayı düşünüyorum

anneme ne alacagım konusunda hala bir fikrim yok

hediye beğendiremiyorsan, o zaman çiçek ve çikolata alabilirsin.

hediyeleri kızına veriyor olabilir, ama çiçeği veremez.

Not : bende anneler günü ve doğumgünümde bana özel bir hediye isterim. yani takı, kıyafet, kitap, çiçek, çikolata, terlik gibi. ev eşyası sevmem. kusura bakma...
ama kayınvalidem mutfak eşyası sever, ne zaman mağazalardan birine gitsek hemen mutfak bölümüne gider. bu yıl ona çelik ve küçük iki kişilik tencere aldım. bu ne yaman çelişki değil mi?

Son düzenleme:

sen konuyu anlamadın galiba canım değiştirme kartından haberim var ama o değiştiremez

eğer durum böyleyse abartmıyorsunuz tabii ki.işine yaramasa bile öyla pat diye söylenmez ki bu.o zaman bu sene çorap ve iç çamaşırı alıp verin,belki daha mutlu olur.çam sakızı çoban armağanı

anlatmaya çalıştığım şeyi anlayan biri.ne güzel evet aynen öyle dedi evde çokmuş göz yoruyormuş.bir de ıvır zıvır diyor

çok patavatsızmış insan nezaketen teşekkür ederim der
benim annemin aldığı hediyeleri kaynanam almıştı poşetle açmadan bi kenara atı verdi teşekkürde etmedi :26:

bana duyurdu fırın al diye almıcam o bana şimdiye kadar bi tel toka bile almadı annemede pijama takımı alcam kardeşimle anneme ikisine

kaynanan kayserilimi

Son düzenleme:
Bu zamana kadar hep hediye aldıysan ve genelde beğenmediyse bu sene de sadece telefon ile kutla yeter. Bence kayınvaliden bunu hakediyor

vallahi ben bi daha ömür boyu hediye falan almam ona.oğlu ne istiyorsa alsın

evet kayserili bende kayseriliyim

bende kayseriliyim hemşom

valla onlara beğendirmek zor olur al bitane tişört yada terlik

Anlamadım neden değiştiremesin? Kartı ve hediyeyi alıp alınan dükkana giderse bal gibi de değiştirebilir.

bence buradaki sorun değiştirip değiştirememe değil de k.validenin tavırları.arkadaş o konuya alınmış sanki.mesela benim anneannem de öyle ıvır-zıvırdan hoşlanmaz ama biz aldıysak kırmamak için şöyle der:kızım sağ olun düşünüp alıyorsunuz ama onun yerine daha ucuz bişeylar alıverin,yormayın kendinizi..biz anlarız ki aldığımız şeyi beğenmedi..hani biraz daha düşünceli ve kibar olunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…