- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi kelebekse38
-
O zaman bundan sonraki hediyeleri değiştirme kartı veren bir mağazadan alırsın paran da boşa gitmemiş olur.
bence buradaki sorun değiştirip değiştirememe değil de k.validenin tavırları.arkadaş o konuya alınmış sanki.mesela benim anneannem de öyle ıvır-zıvırdan hoşlanmaz ama biz aldıysak kırmamak için şöyle der:kızım sağ olun düşünüp alıyorsunuz ama onun yerine daha ucuz bişeylar alıverin,yormayın kendinizi..biz anlarız ki aldığımız şeyi beğenmedi..hani biraz daha düşünceli ve kibar olunabilir.
bence buradaki sorun değiştirip değiştirememe değil de k.validenin tavırları.arkadaş o konuya alınmış sanki.mesela benim anneannem de öyle ıvır-zıvırdan hoşlanmaz ama biz aldıysak kırmamak için şöyle der:kızım sağ olun düşünüp alıyorsunuz ama onun yerine daha ucuz bişeylar alıverin,yormayın kendinizi..biz anlarız ki aldığımız şeyi beğenmedi..hani biraz daha düşünceli ve kibar olunabilir.
ya sende bir problem mi var ben erzincandayım onlar kayseride hangi mağazadan almalıyım ki kaynanam değiştirebilsin anlamışsındır umarım şimdi you okey?
O zaman para gönder istediğini alsın ben kayınvalidemle kayınpederime öyle yapıyorum.
Canım benim annem de kardeşim de genelde aldığım hediyeleri beğenmezler ama değiştirme kartı verdiğim için de gidip o dükkana değiştirirler yani bunda bozulacak birşey yok param da boşa gitmemiş olur sonuçta herkesin zevki aynı olacak diye bir kural yok. Değiştirme kartı diye birşey sadece bunun için icat edilmiş zaten.
canım eşine söz geçiriyorsan alma benim eşim ben sölemeden annesigili aramıyor bile ondan sadece ogn tel açcam
O zaman para gönder istediğini alsın ben kayınvalidemle kayınpederime öyle yapıyorum.
o nasıl eşmiş ya ne güzel ne yapıyorsun da kocan senden izinsiz tel.açmıyor.yok benimki kendi arar öyle olsa ben aramam bile anneler günü için o kadar sinir oldum.kayserinin neresinden
Canım benim annem de kardeşim de genelde aldığım hediyeleri beğenmezler ama değiştirme kartı verdiğim için de gidip o dükkana değiştirirler yani bunda bozulacak birşey yok param da boşa gitmemiş olur sonuçta herkesin zevki aynı olacak diye bir kural yok. Değiştirme kartı diye birşey sadece bunun için icat edilmiş zaten.
evlendikten sonraki ilk anneler gününde eşime dedim annene hediye gönderelim, arayalım diye... annem öyle şeylerden hoşlanmaz dedi.. bi daha lafını bile açmadım.. oğlu düşünmüyor ben mi düşünücem... yani kayınvalidemin anneler gününü hiç kutlamadım hiç lafıda olmadı bugüne kadar.. şimdi düşünüyorumda ya anlayışlı kadınmış yada gerçekten soğuk nevali insan anneler gününden hoşlanmaz mı??
o nasıl eşmiş ya ne güzel ne yapıyorsun da kocan senden izinsiz tel.açmıyor.yok benimki kendi arar öyle olsa ben aramam bile anneler günü için o kadar sinir oldum.kayserinin neresinden
mrb arkadaşlar hatta günaydın.bu aralar biraz fazla konu açıyorum galiba.kıymetli zamanınızı bi kere daha bana ayırır mısınız?şöyle ki:kaynanam kendisine aldığım hediyeleri hiç kullanmaz bu konudan daha öncede bir konu da bahsetmiştim.şimdi malum anneler günü yaklaşıyor.geçen tatile memlekete gittik orda sordum geçen sene ''allah'' yazılı bir biblo almıştım (altın yaldızlı büyük şık bişey)beğenmedin mi dedim beğendim de öyle ıvır zıvırlar benim evimde çok,göz yoruyor falan dedi.onun işine yarayacak bişeyler almalıymışız çorap gibi üst baş falan almalıymışız.bende salak gibi senin ihtiyacın neyse onu alırız dedim.ne kadar salağım evinde çok olabilir ama onların hiçbirini ben almadım bana verdiğin değeri belli ettin? deseydim keşke diyorum salak kafam.dediği lafa bakın allah aşkına ya.ondan önceki sene de tefalden 2 tava,korkmaz çaydanlık,bi de sinbonun kıyafetlerin üzerindeki tiftikleri temizleyen alet var ya onu aldım onuda kullanmadı herhalde görümcemlere falan veriyor.şimdi bu sene eşim başlar ne alalım diye bende diyecem ki sen ne alıyorsan al beni karıştırma annen aldığımı beğenip de kullanmıyor bile.ya arkadaşlar geçen sene memleketteydim hamileydim evleri çok uzak buna rağmen hediyemi aldım gittim.sizce ben mi abartıyorum?bi daha da hayatım boyunca ben o kadına hediye falan almam acayip gıcık oldum aklıma geldikçe çıldırıyorum.
aldığın hediyelere değer vermiyosa neden alıyosun ki,
anneciğim anneler günün kutlu olsun de geç ben öyle yapardım
kuru kuru oluyo ama değer vermiyosa bunu yapardım
offff sorma o hatayı geçen sene de yaptım ben ya.utanmadan bana çorap alın iç çamaşırı alın diyor.nerden baksan 150 kg var sana olacak çamaşırı nerden bulayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?