- Konu Sahibi kelebekse38
-
bie de paramı gönderecem ona zırnık koklatma vallahi.el kızıyız işte dünyaları versem boş yani.zıkkımın kökünü alsın
ben her zaman annemle kayınvalideme aynı şeyleri alırım. en fazla renk farkı olur.
ikisinede bir sene terlik, birsene ayakkabı öyle gider :) onlarda kullanır gayet mutlu:) benim de içim rahat eder.
offff sorma o hatayı geçen sene de yaptım ben ya.utanmadan bana çorap alın iç çamaşırı alın diyor.nerden baksan 150 kg var sana olacak çamaşırı nerden bulayım ben
sen hediye işine hiç karışma bırak eşin alsın kayınvaliden birşey derse oğlun beğendi aldı dersin ne canın sıkılır ne de üzülürsün
ya o demez ki öyle bişey yine ben aldım zanneder.bi keresinde gönderdik kargoyla anneme de ona da.eline geçmiş kargo arayıp geldi demiyor bizimkiler aradı geldi dediler.onunki gitmedi zannettik meğer gitmiş aramamış biz anneler gününde aradık da sorduk geldi mi diye.böyle cins bi insan yani kendisi.insan bi arardı geldi sağolun der.görgüsüz hayatında görmemiş herhalde ne bilsin
bir hediyeyi beğenmemiş bile olsan asla söylenmez..
Yani biz öyle öğrendik büyüklerimizden..
önemli olan düşünülmüş olmasıdır.
Kayınvaliden çok patavatsızmış gerçekten.
Bence böyle değer bilmeyen birine ne hediye alcaksınki..
Paran bari boşa gitmesin arkadaşım boş ver...
O senin doğum gününde hediye alıyor mu sana????
madem oyle istiyor al bi fanila kulot gec o guzel kafani da yorma, gorev icabi al gec..
bence sizin kadinla baska bir derdiniz var, kargonuz bize geldi diye haber vermedigi icin gorgusuz damgasini basivermissiniz..
kargoyu haber vermemesi değil arayıp bi teşekkür etmemesi
haklisiniz, siz de misilleme yaparak onun seviyesine inmeyin. onemli olan esinizle huzurunuz bi corap bi fanila yuzunden bozulmasin. gorev gibi alin gecin, her sene her sene donu fanilayi gorunce akli basina gelir belki
yine de 150 kg ona ic camasirini nerden bulurum demeniz ayip olmus biraz..
hediye almanın amacı karşıda ki insanın sevdiğini belli etmek,mutlu etmektir
hem hediye alıyorsunuz hemde arkasından etmediğiniz laf kalmadı bu ikiyüzlülüğe giriyor
madem bu kadar kötü bu sefer sadece telefonla arayın anneler gününü kutlayın yeter birşey derse de anne o kadar seni düşünüp aldım senin lafların zoruma gitti diyin bu kadar emin olun bu kadar laf etmenizden daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?