- Konu Sahibi kelebekse38
-
bahar tasarım
kimsenin haddine değil evlat ile sınanmasını istemek
evladınız var ise bunu en iyi sizin bilmeniz gerek
arkadaş bu kadar ağir bir beddua(!)yı hakedicek birşey söylememiş
lütfen kelimelerini tart da konuş
arkadaşın algıları kapalı herhalde anlamıyor.sorun değiştirmek değillllllllllllllllllllllll.................................
allah razı olsun ya
arkadaşınızın(!) algılarını bilmem ama sizin elinizin ayarı kesin bozuk... biraz daha nazik olmak için kendinizi zorlasanız, sanal ortamda böyleyseniz gerçek hayatı düşünemiyorum..
çok mu zor biraz daha kibar olmak, ya da kabalıkla nereye varılacağını düşünüyor bu insanlar, anlamış değilim...
bu arada cevap vermek istedim verdim, bu sizi ilgilendirmez, yazmayın demişsiniz bir kaç kişiye, asıl siz bunları duymak istemiyorsanız.. okumayın olsun bitsin...
senide kızdırsalardı seninde elinin ayarı kacardı bizler yasadıklarımız yüzünden belki biraz kabayız ben öyleyim şahsen konu sahibesi için bişey diyemicem sanal ortamı yada gercek hayatı yok neysek oyuz beimde yasadıklarım aynı diye arkadasın arkasındayım o kaba bi dille söylemiş ama sizin yaptıgınızda farklı degil kibar dille söylenince farklı olmuyo yaniarkadaşınızın(!) algılarını bilmem am sizin elinizin ayarı kesin bozuk... biraz daha nazik olmak için kendinizi zorlasanız, sanal ortamda böyleyseniz gerçek hayatı düşünemiyorum..
çok mu zor biraz daha kibar olmak, ya da kabalıkla nereye varılacağını düşünüyor bu insanlar, anlamış değilim...
bu arada cevap vermek istedim verdim, bu sizi ilgilendirmez, yazmayın demişsiniz bir kaç kişiye, asıl siz bunları duymak istemiyorsanız.. okumayın olsun bitsin...
ya millet bi alem şimdi sana bişey söyleyen oldu mu?ben sana yazma mı dedim?cevap vermek istemiş vermiş ablası.allah allah ya ben en iyisi konuyu kapattırayım yoksa gece gece çıldıracam herhalde.kusura bakma bacım biraz agresifimdir de.töbe töbe
ya millet bi alem şimdi sana bişey söyleyen oldu mu?ben sana yazma mı dedim?cevap vermek istemiş vermiş ablası.allah allah ya ben en iyisi konuyu kapattırayım yoksa gece gece çıldıracam herhalde.kusura bakma bacım biraz agresifimdir de.töbe töbe
hiç tanımadığınız bir insana bu şekilde hitap ediyorsunuz ve sonra görgügen bahsediyorsunuz... ilginç....
senide kızdırsalardı seninde elinin ayarı kacardı bizler yasadıklarımız yüzünden belki biraz kabayız ben öyleyim şahsen konu sahibesi için bişey diyemicem sanal ortamı yada gercek hayatı yok neysek oyuz beimde yasadıklarım aynı diye arkadasın arkasındayım o kaba bi dille söylemiş ama sizin yaptıgınızda farklı degil kibar dille söylenince farklı olmuyo yani
hiç tanımadığınız bir insana bu şekilde hitap ediyorsunuz ve sonra görgügen bahsediyorsunuz... ilginç....
Eğer eşiniz hediye almak için diretmiyorsa bu sizin fikrinizse almayın artık üzülmeyin bu yüzden.
Ben de hediye beğenilmediğinde çok gıcık olurum hediye yani niye kulp bulur ki insan.
Nezakketten teşekkür edersin,üstelik senin aldığın biblo üstünde Allah yazılı bir biboymuş insan baştacı eder,her evde olması gerek bence.
Değer görmüyorsan alma,mecbur değilsin,ara telefonda kutla "annecim birşeyler almak isterdim ama ben beceremiyorum hediye almayı tutturamıyorum " de.
Git o parayla kendine hediye al
bencede öyle hadi ben aldım salaklık ettim ama insan sırf allah yazısından dolayı koyar ya bi yere
gece gece epey bi yorulduk ya yatsam mı acaba?
bencede iyi bi sitres attın içini döktün rahatlamışsındır bugece rahat rahat uyursun
mrb arkadaşlar hatta günaydın.bu aralar biraz fazla konu açıyorum galiba.kıymetli zamanınızı bi kere daha bana ayırır mısınız?şöyle ki:kaynanam kendisine aldığım hediyeleri hiç kullanmaz bu konudan daha öncede bir konu da bahsetmiştim.şimdi malum anneler günü yaklaşıyor.geçen tatile memlekete gittik orda sordum geçen sene ''allah'' yazılı bir biblo almıştım (altın yaldızlı büyük şık bişey)beğenmedin mi dedim beğendim de öyle ıvır zıvırlar benim evimde çok,göz yoruyor falan dedi.onun işine yarayacak bişeyler almalıymışız çorap gibi üst baş falan almalıymışız.bende salak gibi senin ihtiyacın neyse onu alırız dedim.ne kadar salağım evinde çok olabilir ama onların hiçbirini ben almadım bana verdiğin değeri belli ettin? deseydim keşke diyorum salak kafam.dediği lafa bakın allah aşkına ya.ondan önceki sene de tefalden 2 tava,korkmaz çaydanlık,bi de sinbonun kıyafetlerin üzerindeki tiftikleri temizleyen alet var ya onu aldım onuda kullanmadı herhalde görümcemlere falan veriyor.şimdi bu sene eşim başlar ne alalım diye bende diyecem ki sen ne alıyorsan al beni karıştırma annen aldığımı beğenip de kullanmıyor bile.ya arkadaşlar geçen sene memleketteydim hamileydim evleri çok uzak buna rağmen hediyemi aldım gittim.sizce ben mi abartıyorum?bi daha da hayatım boyunca ben o kadına hediye falan almam acayip gıcık oldum aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Yahu nezaket denen birşey var, siz düşünüp özenim hediye almışsiniz, kadının ettigi lafa bak. Madem o size öyle dedi, alıversin bir çorap, "al anne giyersin, işine yarar hiç olmazsa" deyiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?