kaynanam ve anneler günü

aynen katılıyorum arkadaşım konuyu baştan beri takip ediyorum arkadas sıkıntısını dile getirmiş cok kızdıgı içinde agzına geleni yazmış ben olsam suan aynılarını bende yazardım kimin ne yasadıgını kimse bilemez

arkadaşın algıları kapalı herhalde anlamıyor.sorun değiştirmek değillllllllllllllllllllllll.................................

arkadaşınızın(!) algılarını bilmem ama sizin elinizin ayarı kesin bozuk... biraz daha nazik olmak için kendinizi zorlasanız, sanal ortamda böyleyseniz gerçek hayatı düşünemiyorum..

çok mu zor biraz daha kibar olmak, ya da kabalıkla nereye varılacağını düşünüyor bu insanlar, anlamış değilim...

bu arada cevap vermek istedim verdim, bu sizi ilgilendirmez, yazmayın demişsiniz bir kaç kişiye, asıl siz bunları duymak istemiyorsanız.. okumayın olsun bitsin...

Son düzenleme:

ya millet bi alem şimdi sana bişey söyleyen oldu mu?ben sana yazma mı dedim?cevap vermek istemiş vermiş ablası.allah allah ya ben en iyisi konuyu kapattırayım yoksa gece gece çıldıracam herhalde.kusura bakma bacım biraz agresifimdir de.töbe töbe

senide kızdırsalardı seninde elinin ayarı kacardı bizler yasadıklarımız yüzünden belki biraz kabayız ben öyleyim şahsen konu sahibesi için bişey diyemicem sanal ortamı yada gercek hayatı yok neysek oyuz beimde yasadıklarım aynı diye arkadasın arkasındayım o kaba bi dille söylemiş ama sizin yaptıgınızda farklı degil kibar dille söylenince farklı olmuyo yani

arkadasım sen ne takıyon onları saysam onlar bi elimin parmaklarını gecmez arı sorsan inan o senden daha kötüdür kv ama burda mualefet olsun die yazıyo cogu boşver onları sen

hiç tanımadığınız bir insana bu şekilde hitap ediyorsunuz ve sonra görgügen bahsediyorsunuz... ilginç....

evet hanım efendi, ben cennette yaşıyorum ve kimse beni sinir etmiyor, etrafımda hep melekler var, bir tek siz ve sizin gibiler mağdur...

ayrıca kaba veya kibar bir şekilde ifade etmek çok farklıdır...

söz ola kese savaşı
söz ola kestire başı
söz ola ağulu aşı
yağ ile bal ede bir söz, bilmem anlatabildim mi?

ayrıca kimse sizin stres topunuz değil.... nasıl siz arkadaşınızı(!) savunuyorsanız, ben de başka arkadaşları(!) savunuyorum

Burası herkesin okuduğu yorum yaptığı bir paylaşım platformu eviniz değil, lütfen saygılı yorumlar yapınız...

Eğer eşiniz hediye almak için diretmiyorsa bu sizin fikrinizse almayın artık üzülmeyin bu yüzden.
Ben de hediye beğenilmediğinde çok gıcık olurum hediye yani niye kulp bulur ki insan.
Nezakketten teşekkür edersin,üstelik senin aldığın biblo üstünde Allah yazılı bir biboymuş insan baştacı eder,her evde olması gerek bence.
Değer görmüyorsan alma,mecbur değilsin,ara telefonda kutla "annecim birşeyler almak isterdim ama ben beceremiyorum hediye almayı tutturamıyorum " de.
Git o parayla kendine hediye al

bencede öyle hadi ben aldım salaklık ettim ama insan sırf allah yazısından dolayı koyar ya bi yere

bencede öyle hadi ben aldım salaklık ettim ama insan sırf allah yazısından dolayı koyar ya bi yere

Ya bahane işte boşver,herşeyi kafaya takarsan.
Siz kaldırmışsınız totosunu ondan olmuş yok bunu istemem kıyafet isterim tencere istemem şunu isterim.
Ne bu yahu sanki hediye almaya mecbursunuz,al pastanı git !
Nasılsa her şekilde surat yapılıyor sana.

sen zahmet edip, düşünüp almışsın. İnsan nezaketen de olsa beğenmese de beğendim der ve o günün anısına alıp güzel bir yere çocuklarım almış diye koyar.
kv demekki anlamına değil, başka şeylerine bakmış.
sen yine büyüklüğünü göster onun hoşuna giden birşeyi al götür. her anne anneler gününü kutlanmayı bekler.bazıları haketmesede. bırak büyüklük sende kalsın.

Yahu nezaket denen birşey var, siz düşünüp özenim hediye almışsiniz, kadının ettigi lafa bak. Madem o size öyle dedi, alıversin bir çorap, "al anne giyersin, işine yarar hiç olmazsa" deyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…