kaynanam ve anneler günü

Konu sahibi arkadaşım her insan aldığı hediyenin bir defaya mahsusda olsa kullanıldığını görmek ya da karşılığında bi tebessüm bi teşekkür bekler..
Bu konuda haklı olabilirsiniz ancak;
Herkes size bir şekilde yardımcı olmaya çalışmış- düşünceleri hoşunuza gitmemiş olsa bile- takındığınız tavır ve tutumunuz hiç hoş değil..
Beğenmediğiniz kaynananızdan ne farkınız kaldı?
Böyle bir forumda konu açma cesaretini gösteriyosanız olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilere açık olmalısınız..
Bu şekilde size yardımcı olmak isteyenleride uzaklaştırırsınız..

haklısın teşekkürler

Konuyu okumaya başladığımda haklı olduğunuzu düşündüm... Hepimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz.. Okuyup haliyle cvp veriyor arkadaşlar ve sen kendi hoşuna gitmeyen her cevabı tersliyerek karşılık veriyorsun. Kayınvaliden aldığın hediyeleri kullanmayıp sana teşekkür etmiyor peki sen sana fikir verenlere bu şekilde tipik kompleksli insan pozisyonda cevap vererek napıosun? Kimbilir o kadına nasıl davranıyorsun ki seni takmıyor.. Konu başında haklı bir durumdayken son yazdıklarına bakınca sırf haklı olduğunu kanıtlamak adına insanları terslemenden dolayı seni kınıyorum. He silah zoruylamı cvp verdiyorum vermeyin demişsin. Eleştiriye gelemiyorsan böyle bir platformda konu başlığı açmıcaksın! Açıyorsan bu kulübün üyeleri olarak isteyen istediği kişilere cvp verir bunun hesabını da sana vermicez. Okuyorum cvp veriyorum sana mı sorucam? Ben açtım benim hayatım benim konum diyorsan kota koyda cvp veremeyelim görim bakalım yapabiliyormusun? Çok gıcık oldum sana

çeneni boşuna yoruyosun kardeşim yok eşime dicem almıcam falan yaranamazsın benim doğum günümü kayınvalidem gün ay yıl olarak bilir ama doğum günümde aramadı bile bende anneler gününde ne arar ne sorarım ( buarada doğum günümü bilme nedeni eşimin takvimlere işaretlemesi evin takvimine yazmış romantik eşim ) bende ne hediye alırım ne arar sorarım zaten kendisi beni görgüsüz olarak niteledi sağolsun evime bir çöp almadığı halde sende kendini boşuna üzme

valla canım sen sonuna kadar haklısın bence...

aynen dediğin gibi yap.. gitsin eşin alsın.. o daha iyi bilir annesinin beğeneceklerini. hem oğluşu aldı diye beğenebilir:)))

niye görgüsüz demiş

aldığım hediyeye ıvır zıvır diyen birine ölsem bi daha bişey almam. oğlu beğenip alsın...

Hediye hediyedir büyüğü küçüğü veya illakı üzerine giyilecek birşey olması gerekmez....boşver arkadaşım kaynanalara yaranılmaz...ben anneler gününde eşime zorla hediye aldırırım annesine ama ne olur oğlum aldı etti olurayrıca üslubuda çok çirkin olmuş sağol teşekkür ederim diyebilirdi isterse o hediyeyi kullanmasın ama nerde illakı laf sokacaklar geliniz yabenim kayınvalideminde üzerimde kırık iğnesi bile yoktur...illakı özel gün olmasına gerek yok benim annem erkek kardeşime birşey beğense mutlaka eşimede alır yada bana birşey alırsa mutlaka eşimede alır kayınvalidemlerde asla öyle birşey yok........

canım bencede eşin alsın asla karışma ben olsam öyle yapardım bakalım oğlunun aldığı hediyeye kulp takabilecek mi hanım efendi kayınvalide namzedin

Şu hediye faslı benide çok gerer, ne alıcam nasıl seçicem, beğenecek mi?
Ama eşim hiç tınlamaz, almasak umrunda olmaz bi arkadaşın dediği gibi, kendi annesine zorla hediye aldırırım, hediyeyi verincede oğlumun kesesine bereket der kayınvalidem.
Boşver, aslında bu kadar takmamk lazım, çok fazla beklenti içinde olamamk lazım yoksa insan daha çok üzülüyor...

ayyy çok komikmiş gerçekten

ya arkadaşlar burda biri var dediğimi yanlış anlayıp anlayıp gelip bana saçmalıyo kötü içerik butonu yok nasıl şikayet edecem bi yardımcı olun bana beddualar falan deli midir nedir ya akşam akşam çattık yani ben kilolu ona beden bulmak zor anlamında 150 kg falan dedim gelmiş saçmalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…