- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 37
- Konu Sahibi kelebekse38
-
o zaman nasıl değiştirme kartı koyuyorum diyorsun :)
Konu sahibi arkadaşım her insan aldığı hediyenin bir defaya mahsusda olsa kullanıldığını görmek ya da karşılığında bi tebessüm bi teşekkür bekler..
Bu konuda haklı olabilirsiniz ancak;
Herkes size bir şekilde yardımcı olmaya çalışmış- düşünceleri hoşunuza gitmemiş olsa bile- takındığınız tavır ve tutumunuz hiç hoş değil..
Beğenmediğiniz kaynananızdan ne farkınız kaldı?
Böyle bir forumda konu açma cesaretini gösteriyosanız olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilere açık olmalısınız..
Bu şekilde size yardımcı olmak isteyenleride uzaklaştırırsınız..
Konuyu okumaya başladığımda haklı olduğunuzu düşündüm... Hepimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz.. Okuyup haliyle cvp veriyor arkadaşlar ve sen kendi hoşuna gitmeyen her cevabı tersliyerek karşılık veriyorsun. Kayınvaliden aldığın hediyeleri kullanmayıp sana teşekkür etmiyor peki sen sana fikir verenlere bu şekilde tipik kompleksli insan pozisyonda cevap vererek napıosun? Kimbilir o kadına nasıl davranıyorsun ki seni takmıyor.. Konu başında haklı bir durumdayken son yazdıklarına bakınca sırf haklı olduğunu kanıtlamak adına insanları terslemenden dolayı seni kınıyorum. He silah zoruylamı cvp verdiyorum vermeyin demişsin. Eleştiriye gelemiyorsan böyle bir platformda konu başlığı açmıcaksın! Açıyorsan bu kulübün üyeleri olarak isteyen istediği kişilere cvp verir bunun hesabını da sana vermicez. Okuyorum cvp veriyorum sana mı sorucam? Ben açtım benim hayatım benim konum diyorsan kota koyda cvp veremeyelim görim bakalım yapabiliyormusun? Çok gıcık oldum
allah aşkına kim takar senin cevabını.sen ki daha konuyu anlamamışsın ''niye değiştirme kartı koyuyorum'' diyosun dedin biraz önce.aslında devam edecem de şimdi ban yemiyim gece gece.kendimi niye yorayım senin için belli ki anlamayacaksın.
çeneni boşuna yoruyosun kardeşim yok eşime dicem almıcam falan yaranamazsınbenim doğum günümü kayınvalidem gün ay yıl olarak bilir ama doğum günümde aramadı bile bende anneler gününde ne arar ne sorarım ( buarada doğum günümü bilme nedeni eşimin takvimlere işaretlemesi evin takvimine yazmış romantik eşim ) bende ne hediye alırım ne arar sorarım zaten kendisi beni görgüsüz olarak niteledi sağolsun evime bir çöp almadığı halde sende kendini boşuna üzme
Konuyu okumaya başladığımda haklı olduğunuzu düşündüm... Hepimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz.. Okuyup haliyle cvp veriyor arkadaşlar ve sen kendi hoşuna gitmeyen her cevabı tersliyerek karşılık veriyorsun. Kayınvaliden aldığın hediyeleri kullanmayıp sana teşekkür etmiyor peki sen sana fikir verenlere bu şekilde tipik kompleksli insan pozisyonda cevap vererek napıosun? Kimbilir o kadına nasıl davranıyorsun ki seni takmıyor.. Konu başında haklı bir durumdayken son yazdıklarına bakınca sırf haklı olduğunu kanıtlamak adına insanları terslemenden dolayı seni kınıyorum. He silah zoruylamı cvp verdiyorum vermeyin demişsin. Eleştiriye gelemiyorsan böyle bir platformda konu başlığı açmıcaksın! Açıyorsan bu kulübün üyeleri olarak isteyen istediği kişilere cvp verir bunun hesabını da sana vermicez. Okuyorum cvp veriyorum sana mı sorucam? Ben açtım benim hayatım benim konum diyorsan kota koyda cvp veremeyelim görim bakalım yapabiliyormusun? Çok gıcık oldum
allah aşkına kim takar senin cevabını.sen ki daha konuyu anlamamışsın ''niye değiştirme kartı koyuyorum'' diyosun dedin biraz önce.aslında devam edecem de şimdi ban yemiyim gece gece.kendimi niye yorayım senin için belli ki anlamayacaksın.
sen ne seviyesiz bir insansın ya gerçekten.. Allah düşmanıma bile ne senin gibi gelin ne senin gibi arkadaş nede senin gibi biri hayatına soksun.. Üslubun davranışın... 100 küsür kilo demişsin ona çamaşır bulamam gibilerinden bişiler gevelemişsin yukarda. Sen hiç yaşlanmayacakmısın? Dilerim daha beter olursunda senin içinde bunları söyleyen seni saymayan bir evlat verir allah sana. Yazık günah gerçekten... ban yemekten korkuyorsunda birazda konuştuklarını düşünüp Allahtan kork.
sen ne seviyesiz bir insansın ya gerçekten.. Allah düşmanıma bile ne senin gibi gelin ne senin gibi arkadaş nede senin gibi biri hayatına soksun.. Üslubun davranışın... 100 küsür kilo demişsin ona çamaşır bulamam gibilerinden bişiler gevelemişsin yukarda. Sen hiç yaşlanmayacakmısın? Dilerim daha beter olursunda senin içinde bunları söyleyen seni saymayan bir evlat verir allah sana. Yazık günah gerçekten... ban yemekten korkuyorsunda birazda konuştuklarını düşünüp Allahtan kork.
niye görgüsüz demiş
aman defol git be anlayışı kıtlığı var herhalde her dediğimi yanlış anlamış gelmiş burda saçmalıyo.sana mı soracam ne istersem onu derim
düğün borçlarıyla cebelleşiyoruz dediğim için görgüsüz dedi canımgörgüm bununla ölçüldü ne yazık ki
offff sorma o hatayı geçen sene de yaptım ben ya.utanmadan bana çorap alın iç çamaşırı alın diyor.nerden baksan 150 kg var sana olacak çamaşırı nerden bulayım ben
ayyy çok komikmiş gerçekten
ayyy çok komikmiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?