- Konu Sahibi kelebekse38
-
sol alt köşede canım butonşikayet nasıl ediyoduk ya bana bi yardımcı olun
noluyo yahu??
kendinize gelin
dingonun ahiri değil burasi!
sol alt köşede canım buton
arkadaşım cevap verde cileden cıkarmışsın arkadaşı oluyomu tamam o kötü bi kelime kullanmış ama sende abartmışsın arkadaşa beddua falan olurmu böyle senin yaptıgında ayıp yanigerçekten çok gerildim normal okuyordum haklısın arkadaşım diye cvp vericekken kendi hoşuna gitmeyen cevaplarda insanları nasıl terslediğini ve son yorumlar ilerledikçe neler yazdığına hayretle baktım. Dayanamadım çünki ayıp denen birşey var. 150 kilo çok şişman anlamında kullanmış. Afedersinde şişman insanlar çamaşırsız gezmiyor sanırım... Konu sahibi olman insanları tersleme hakkı vermiyor sana.. Sen nasıl ki tersliyorsan bende sana cvp veriyorum..
teşekkürler canım bulamadım madamikse mesaj attım bende
teşekkürler canım bulamadım madamikse mesaj attım bende
alıntıyla cevaplayın la aynı hizadaki soldaki küçük işaret canım
arkadaşım cevap verde cileden cıkarmışsın arkadaşı oluyomu tamam o kötü bi kelime kullanmış ama sende abartmışsın arkadaşa beddua falan olurmu böyle senin yaptıgında ayıp yani
tamam sen şikayet etki akıllansın böyle kötü konuşanlarbuldum canım teşekkürler
tamam sen şikayet etki akıllansın böyle kötü konuşanlar
bedduamı? kendisinin yaptığı şey madem normal bişey bende diliyorum ki allah kendi gibi evlat nasip etsin ona nie beddua olsun ki bu? ben yalnış anlamışım demek der çekip giderim. Ortada bi tuhaflık var ki benim söylediğim şeyi beddua olarak algılıyor.. Ha ben ayıp ettiysem özür dilerim. Peki kendisi terslediği insanlardan özür dileyebilecekmi?
AMİN keşke bizlerin cocugu kendimiz gibi olsa .. ama bunu beddua ettigin için kötü duruyo o onun sorunu istr diler ister dilemez
buna biz karısamayız bazılarda hakketmiş kusura bakmayın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?