Kaynanam ve bayram temizliği

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :(

Çok meraklıysan temizletmeye verirsin parasını yardımcı gelir temizler deseydin
Şimdiden böyle emrivaki yapıyorsa o iş yaş
Keyfin istemezse kendi evini bile temizlemediğin günler olabilir kaldı ki kaynana evini temizlemek görevin değil
Daha da tuhafı sana bu muameleyi reva gören insanı hala sevmeye devam etmen soğumamış olman.

Niye temizliyormuşsun ay o nerden çıkmış? Sen neden istersem temizlerim diyorsun ki? Herkes kendi pisliğini temizlesin Bi zahmet.Seni mi bekliyormuş temizlik yapmak için senelerdir?Kesinlikle yapmayacağınız dile getirin. Şimdiden böyleyse ilerde sıkıntı yaşatırlar size bunlar ana-oğluş evde bu konuları konuşuyor zaar ki🙄

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:

Bİzi çıldırtmak için konu mu açtın,kendi temizlesin çok düşünüyorsa 😐

Onu dedim benmi temizliyim senin görevin diyor

Yani şimdi bazı gelin hanımlar evlenirken o da olmalı bu da olmalı bik bik “adet” vs deyip duruyorlar,eğer onlardansanız o da size böyle yaklaşmış olabilir yani bilemiyorum ki,ben hiç temizlemedim ama..

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :(

Görev mi?Pardon ama nerede yazıyormus?ayet mi var yasa mi? resmen keyfine göre görev uydurmuş..

Nisanlinizdan ayrılın.. Ardından bir hayır isleyin kurtuldugunuz için..

Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:
Temizlikci tutsunlar ne alaka ben kocamin annesinin evini de temizlemem.Kendi evim bana yetiyor yetisemiyorum.Cok israr etseler kadin tutarim ama hiç boyle bi konu olmadi bizde.

Burada birsürü konu açılıyor “kocamın böyle olduğunu hiç tahmin edemezdim,keşke bilseydim” diyorlar. İşte şimdi siz biliyorsunuz.
Kaldı ki sırf kaynana konusu da değil.kendi evliliğinizde “sen karısın hizmet senin görevin tabi ki yapacaksın kalk ayaklarımı yıka” diyeceğini görebilirsiniz buradan yola çıkarak.
Kusura bakmayın göz göre göre daha napmalıyım mı diyorsunuz

Yani şimdi bazı gelin hanımlar evlenirken o da olmalı bu da olmalı bik bik “adet” vs deyip duruyorlar,eğer onlardansanız o da size böyle yaklaşmış olabilir yani bilemiyorum ki,ben hiç temizlemedim ama..
Hi öyle bir insan değilim adet diye

Merhabalar
kac kac kac...... kosaaa kosa bugün bunu diyen hemde daha nisanliyken evlenince neler yapar neler..... anasina hizmetci tutsun az yesinde

Back
X