- 14 Ağustos 2013
- 54
- 2
- 16
- Konu Sahibi Busecanxxx
-
kusura bakma ama kaynanan o şekilde rahat edlyorsa ,öyle yakasın ve ne lstiyorsa onu giyinsin onlara gelin olınca hayatlarına müdahale etme hakkın yok, koskoca kadın, belki gizli depresyonu vardır
Alıştırma , sonra hep senden beklerler. Yapmayınca kötü olursun.
offf seni çok iyi anlıyorum
benimki biraz daha seninkinden hallice
evlenmeden önce bir kere gitmiştim tanışmaya o da 1-2 saat de ne göreceksin
sonradan sana anlatamam böyle bir dağınıklık ve bu kadar gereksiz eşyayı başka evde göremezsin
benimki emekli, kızı da anasına benziyor aslında, evi güzel tamam da o da pek iş yapmaz, eşi yapar
bu tarz insanları düzeltmek zor
mümkün olduğu kadar uzak duracaksın evlenince kocanın da şimdiden farkındalığını artıracaksın
yani şöyle nişanlın bu durumu takmıyorsa o da dağınık ve pis olacak demektir
yok eğer o da bundan rahatsız ve elinden birşey gelmiyorsa o zaman evlenince uzak duracaksın
ben allahtan yılda bir iki kere gidiyorum, şimdilik rahatım
benim kayın validemin evi düzelmez, komple değişmesi lazım o derece yani
Şu durumda yapabileceğin hiçbir şey yok bence.Kötü bi durum çünkü kendini onlardan soyutlayamazsın, ayrı yiyip içemezsin, ayrı durcam diyemezsin.Ama evlenirsen neticede senin ayrı evin olacak evin hakimi sen olursun, istediğin gibi yaparsın her şeyi.Ama sonuçta senin evinde de böyle davranacaklar...Ya deveyi güt, ya diyardan git...Ki burda insanların ne problemleri var idare ediyorlar, seninki yanlarında hafif kalıyor...
Meraba bayadır burda yazılanları okuyorum en sonunda en çok kafama taktıgım seyi anlatmak istedim sözlümle 3 yıldır birlikteyiz bi kac aya nişanımız olucak ama kaynanam cok dagınık ve umursamaz biri bni istemeye gelirken bile dapdar bi kot vardı altında ve kendisi baya şişman biri neyse konuma geçim aslında aramızda hiç bi sorun yok kaynanamıda görümcemide cok severim ama pis olmaları bni öldürüyo şöyleki gecen gün sözlümün odasında cantamda bişeyler ararken küpem yatagnın altına girdi tozu saç topaklarını geçtim ölmüş kara fatma vardı ya yuhhhh ! Mutfak dolapları desen tasınırlen hiç çifle camasır suyuyla silinmemiş (6 7 ay önce tasındışar o eve ) mutfak dolaplarını dayanamadım artık ben sildim duvarlara kadar ve işin komik tarafı ikiside calısmıo ama ne temizlikten nede yemek yapmaktan anlamıolar görümcem bardakları sudan gecirip koyar dolaba hiç deterjan görmez o bardak hep bişi içmeden bardagmo tabagmı çaktrmadan yıkarım elektrk süpürgesi bile açmazlar ellerinde vileda halının etrafından silip gecerler sözlümün hiç bi kıyafetini ütülemiyolar akıllarına gelsin diye bigün gittim sözlümün bütün dolabını ütüledim ama sonra yine elini süren olmadı buarada her gittgmde yemekleri bn yaparım cünkü onların yaptgı bişiyi yiyemiorumonları cok seviorum bişeyde demk istemiorum ama ordaki kirlililten cok rahatsoz oluorum napmam lazım ikiside calışsa anlıcamda calışmıolarda gerckten cok kafaya taktım bu arada 21 yasındayım fikir verirseniz cok yardımcı olmuş olcaksınız :18:
Cin olmadan adam çarpmaya çalışmaya gerek yok
Evlenince sen kendi düzenini istediğin gibi yaparsın, şimdiden kimsenin temizliğine yemeğine karışma
Karışıyosan da sonra gelip şikayet edercesine de konu açma kaynanam yemek yap dedi, dolap sil dedi diye.. Sen alıştırıyorsun çünkü
bu konuyu yıllar önce ben de yaşadım.Eşimin ailesinin evine nişanlandıktan sonra gittim şok oldum.Eşim liseden beri ailesinden ayrı yaşıyor temiz düzenlidir.Çok kafama taktım kendimi bunalttım.Her gittiğimde çamaşır suyu,el bezi,cif falan alıp öyle gdiyordum.onlar öyle alışmışlar değişmezler temizliyorum 5 dakka sonra aynısı.Zaten senede 1 kere gidiyorum.Onda da mutfağı,banyoyu iyice temizliyorum geri kalan yerlere bakamam 6 gün falan anca kalıyoruz.Kendini bunaltma onlar değişmez asla.öyle alışmışlar.Sen evlenince kendi düzenin olacak kendi evinde boşver onları eğer çok yakınsan biraz zor olur ama.
Meraba bayadır burda yazılanları okuyorum en sonunda en çok kafama taktıgım seyi anlatmak istedim sözlümle 3 yıldır birlikteyiz bi kac aya nişanımız olucak ama kaynanam cok dagınık ve umursamaz biri bni istemeye gelirken bile dapdar bi kot vardı altında ve kendisi baya şişman biri neyse konuma geçim aslında aramızda hiç bi sorun yok kaynanamıda görümcemide cok severim ama pis olmaları bni öldürüyo şöyleki gecen gün sözlümün odasında cantamda bişeyler ararken küpem yatagnın altına girdi tozu saç topaklarını geçtim ölmüş kara fatma vardı ya yuhhhh ! Mutfak dolapları desen tasınırlen hiç çifle camasır suyuyla silinmemiş (6 7 ay önce tasındışar o eve ) mutfak dolaplarını dayanamadım artık ben sildim duvarlara kadar ve işin komik tarafı ikiside calısmıo ama ne temizlikten nede yemek yapmaktan anlamıolar görümcem bardakları sudan gecirip koyar dolaba hiç deterjan görmez o bardak hep bişi içmeden bardagmo tabagmı çaktrmadan yıkarım elektrk süpürgesi bile açmazlar ellerinde vileda halının etrafından silip gecerler sözlümün hiç bi kıyafetini ütülemiyolar akıllarına gelsin diye bigün gittim sözlümün bütün dolabını ütüledim ama sonra yine elini süren olmadı buarada her gittgmde yemekleri bn yaparım cünkü onların yaptgı bişiyi yiyemiorumonları cok seviorum bişeyde demk istemiorum ama ordaki kirlililten cok rahatsoz oluorum napmam lazım ikiside calışsa anlıcamda calışmıolarda gerckten cok kafaya taktım bu arada 21 yasındayım fikir verirseniz cok yardımcı olmuş olcaksınız :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?