Kaynanam ve görümcem çok pisler bi akıl istiyorum :(

kusura bakma ama kaynanan o şekilde rahat edlyorsa ,öyle yakasın ve ne lstiyorsa onu giyinsin onlara gelin olınca hayatlarına müdahale etme hakkın yok, koskoca kadın, belki gizli depresyonu vardır

Alıştırma , sonra hep senden beklerler. Yapmayınca kötü olursun.

kusura bakma ama kaynanan o şekilde rahat edlyorsa ,öyle yakasın ve ne lstiyorsa onu giyinsin onlara gelin olınca hayatlarına müdahale etme hakkın yok, koskoca kadın, belki gizli depresyonu vardır

Derdim kıyafetine karışmak degil bnm özel günümde onunda özenmesini isterdim o kadar... Gizli depresyonu bilmiorum olabilir belki

Şu durumda yapabileceğin hiçbir şey yok bence.Kötü bi durum çünkü kendini onlardan soyutlayamazsın, ayrı yiyip içemezsin, ayrı durcam diyemezsin.Ama evlenirsen neticede senin ayrı evin olacak evin hakimi sen olursun, istediğin gibi yaparsın her şeyi.Ama sonuçta senin evinde de böyle davranacaklar...Ya deveyi güt, ya diyardan git...Ki burda insanların ne problemleri var idare ediyorlar, seninki yanlarında hafif kalıyor...

offf seni çok iyi anlıyorum
benimki biraz daha seninkinden hallice
evlenmeden önce bir kere gitmiştim tanışmaya o da 1-2 saat de ne göreceksin
sonradan sana anlatamam böyle bir dağınıklık ve bu kadar gereksiz eşyayı başka evde göremezsin
benimki emekli, kızı da anasına benziyor aslında, evi güzel tamam da o da pek iş yapmaz, eşi yapar

bu tarz insanları düzeltmek zor
mümkün olduğu kadar uzak duracaksın evlenince kocanın da şimdiden farkındalığını artıracaksın
yani şöyle nişanlın bu durumu takmıyorsa o da dağınık ve pis olacak demektir
yok eğer o da bundan rahatsız ve elinden birşey gelmiyorsa o zaman evlenince uzak duracaksın
ben allahtan yılda bir iki kere gidiyorum, şimdilik rahatım
benim kayın validemin evi düzelmez, komple değişmesi lazım o derece yani

onların evi sonuçta öyle rahatlar sanırım , kafana takıp rahatsız olmana gerek yok bence ,

haa sevgilin de onlar gibiyse ilerde biraz yola getirmek için uğraşman gerekir sadece

Sözlümde rahatsız sonucta annesi ve kardeşi oldugu için acıkca söylüyo evi bi temizleyin cok pis diye ztn oda ymkleri zor yioyo

Allahıma bin şükür bundan baska suanlık baska derdim tasam yok sözlümde rahatsız olmasa bnm için hiç sorun yokda oda cok rshatsz

sen niye duvar falan siliyosun yaa üstüne yapışır kalır, evlenince sana deseler köprüyü geçene kadar mıydı işin, şimdide yap, haklılar valla, ayrıca unutma armut dibine düşer sözlünde dağınıktır, o şu an o evde yaşıyo ütüsünü yapmak falan senin işin değil buldumcuk olma sana abla tavsiyesi

benim için temizlik aşırı ciddi bir konu.benimde bu tip şeylere tahammülüm yok.herşeyi geçtimde iğrenç ya bardağı sudan geçir koy arkadaşımın bir sevgilisi vardı tam bir pisti anlatamam size yani sebebide anası babasıda öyleydi.sonuçta yıllarca orda yaşamış büyümüş ben onunda pek farklı olduğunu düşünmüyorum orda yedi içti uyudu yani ne biliyim.ama sevgilinin temiz olduğunu düşünüyorsan onlarında pek size gelip gitme adeti yoksa pek dert etmemeye çalış.

Cin olmadan adam çarpmaya çalışmaya gerek yok
Evlenince sen kendi düzenini istediğin gibi yaparsın, şimdiden kimsenin temizliğine yemeğine karışma
Karışıyosan da sonra gelip şikayet edercesine de konu açma kaynanam yemek yap dedi, dolap sil dedi diye.. Sen alıştırıyorsun çünkü

Canım cok rahatsızsan eğer yüzlerine vurman lazım ki dikkat etsinler sonucta o eve senin ailende gider sonra sende pis diye ayağını cekersen bu sefer farklı sorunlar ortaya cıkar ya da simdi yaptığın gibi idare ediceksin

bu konuyu yıllar önce ben de yaşadım.Eşimin ailesinin evine nişanlandıktan sonra gittim şok oldum.Eşim liseden beri ailesinden ayrı yaşıyor temiz düzenlidir.Çok kafama taktım kendimi bunalttım.Her gittiğimde çamaşır suyu,el bezi,cif falan alıp öyle gdiyordum.onlar öyle alışmışlar değişmezler temizliyorum 5 dakka sonra aynısı.Zaten senede 1 kere gidiyorum.Onda da mutfağı,banyoyu iyice temizliyorum geri kalan yerlere bakamam 6 gün falan anca kalıyoruz.Kendini bunaltma onlar değişmez asla.öyle alışmışlar.Sen evlenince kendi düzenin olacak kendi evinde boşver onları eğer çok yakınsan biraz zor olur ama.

Bna kimse yap dio demedim dayanamıorum ben yapıorum

Evet cık yakınız bide onları ailecek 6 7 yıldır tanıorum o kadaryıldır girip cıkıorum degişmediler hiç

arkadaşın neden yaptğını anlamadınız mı. hanginiz gidip de öyle bi ortamda bi bardak su içer ya da yemek yer.
şahsen ben yiyemem.
benim kaynanam ve görümcem aşırı titiz görünürler. eline köpek değse gidip yıkar elini o derece.
ama gel gelelim bende bulaşık yıkamasına taktım kaynanamın. görümcemin görmedim ama annesi gibi yapıyordur, kızlar annesinden ne görürse onu yapar sonuçta.
kaynanam bulaşıkları deterjanla yıkadıktan sonra. leğene bi su doldurur hepsini onun içinde durular. ne kadar duralanırlar orda merak konusu ?

ha bir de gardrobuna ben düşsem bulamazlar beni orda :99:

Son düzenleme:
onların yaşam tarzını değiştiremeyeceksin. bu saatten sonra iş öğretemezsin. onların düzeni öyle. bırak dağınık kalsınlar.
sen kendi evinden kendi temizliğinden düzeninden sorumlusun.

canım benım bende evlıyım 1 senelık benımde basımdan aynı seyler gectı hemen hemen aynı seyler bıde benım kaynanam cok kıskanc oglunu benden kıskanıyor evlenınce hersey degısıyor ama sen kendınden sorumlu ol fazlada alıstırma fazla yuz verme yapman gerekenı kendı evınde yaparsın unutma gelın kaynananın gozunde herzaman arka plandadır. oglu cok daha onemlıdır. benım kocama hıc buzamana kadar adam gıbı yemek bıle yapmamıs ben daha yenı yenı yemeklere alıstırıyorum onu yaptıgım yemeklerı goruncede gozlerı dısarı cıkıyor bu ney nasıl yapılıyo dıyolar ben evlenmeden once yapmadım evlendıkden sonra yaptım herseyı bozver canım kafanada takma onlar o pıslıkde yasasınlar oyle mutlular demek sen onların evıne bence fazla karısma benden tavsıye... kaynanamla aynı bınada oturan bırı olarak soyluyorum sana canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…