- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
1 saat boyunca bebeğe mi bakıyorlar boş boş konusuyorlar mımerhaba önceki konularda kv dem ile olan şikayetlerimi dile getirmiştim.eşimin hemen hemen her akşam ailesiyle görüntülü konuşup bebegimi gösterdiğini yazmıştım oysaki bize 5dk uzaktalar zaten işten akşam 11 de geliyor ve ailesiyle çalışıyor yani hep beraberler onlarda akşam olunca torun gormek icin arıyorlar görüntülü 1 saat boyunca boş boş konuşuyorlaryani bize hiç vakit kalmıyor ve bana soğuk davranıyor kv dem oda onun dediğini uygulamadığım için istiyorki mama veriim ousaki anne sütü bebeğime yetiyo neymiş tombik olsun yok kat kat giydir ama 4,5 kat yani doğalgazlı evde bende doktorumu dinlediğim için bana gıcık gidiyo.. bazı olaylar olduki unutamıyorum ve soğudum açıkcası onlara karşı öyle şen şakrak olamıyorum yine saygıda kusur etmiyorum ama mesafe koydum aramıza görümcede kardeşlerine aşık biri abisinin bana olan sevgisini kıskanıyor bana sarıldığında falan gelir kendi sarılır hemen farklı biri yani ve yaşı 23 cocukta değil..dün yine görüntülü konuşuyorlar eşim slm ver diye işaret etti bende sessizce dedimki hep ben slm veriyorum onlar versin bikerede ve napıyorsun nasılsın demediler bile..ben bebeğim ağlıyordu huzursuz kaç gündür emzirmekle meşgulken eşim masaya kendi geçti yemeğini tabağa koyup ve görümcem fişekliyo baakk ben sana masalar kurardım oh olsun sana haktır diyor ben bebek emzırmekle meşgulüm sanki eşimi aç bırakmışım gibi yemeği hazır tabağına kendi koyduğu icin boyle sacma sapan konustu neymiş kendi gül gibi bakıyormuş kardeşine..eşimde ailesine cok bağlı hiç kırmaz ama dün dediki karım senden daha iyi bakıyor ve ona bozuldu herhalde birdaha sesini duymadım :))..yani ben anlamıyorum eşim hep benden bekliyor slm ver konuya katıl diye onlar aralarında konuşuyorlar ( kürtce ) ve ben anlamıyorum ne konuşabilirim ve içimdende gelmiyor birsey konuşulacagında hep ahmet diye konusuyorlar ne diyebilirimki.. nasıl davranmam lazım sizce
Ben diyorum eşime ama onlara karşı olan hiçbir laf edemem diyor.yani bana karşı birşey soyleseler misal ya niye boyle diosun demez asla küserler diye diyorumya aşırı derecede bağlılar birbirlerine bu yüzden eş ve aile ayırdımını yapmıyor ..sadece dün nasıl olduysa beni övmüş oldu cokta şaşırdımSenin değil eşinin nasıl davranması lazım asıl
Malesef oyle..Doğanın kanunu bu, onlar hep karışır, biz de gıcık oluruzve böyle yıllar geçer
1 saat boyunca hem konuluyorlar hem arada bebeğimi seviyorlar veya bebegim artık agu falan diyor oyle eşimle bebeğimin hareketlerine gülüyorlar işte arada laf açıyorlar boş yani..evet bende çatlıyorum resmen çünkü akşama kadar beraberler ve sonrası bu kadar konuşmaları düşüncesizlik ya bırak belki oğlun sohbet edicek karısıyla rahat bırakın artık ya üzerindeler sanki her an boğuluyorum sürekli birbirlerini arıyorlar ya zaten hep birliktesiniz..aaah ahh valla bizde gelmeyince arıyorlar yoksa her 2 güne bir bizdeler önceden her gündü ve lohusalı halimle yemek yapardım cok benciller yaa geldiklerindede anca bebeğimi uykusuz bırakıyorlar emerken uykuya dalıyor kv dem neden uyuttun sevicektim az daha diyor yaa 2,3 saattir sevdin yetmiyormu..ya zaten benim eşim gibi 2.nci biri yok yani boyle bağlı sacma hareketleri bi başkası yaparmı bilmiyorum.tabi gorümce cok kıskanç kardeşlerini eşlerinden kıskanıyor eltim ilk başlarda derdi inanmazdım ama aşırı derecede ya anlatamam ve bana az ilgi göstersin kıskanıyor bunu bellide ediyor1 saat boyunca bebeğe mi bakıyorlar boş boş konusuyorlar mı
ben olsam catlardım heralde ama benım de bebeğim olunca bunlar basıma gelecek bılıyorum
her aksam arayacaklar
ama benım esım her aksam bır saat konusmaz .
ayrıca görümcenın ne haddine o sekılde konusmak resmen senınle yarıs ıcındeler
İnanın zaten her 2 güne bir bizdeler torun sevicez diye sonrada eşim kalın kalın diye diretiyor mesela bugün bizdeler kesin..ama bana tavırlı gibi kv de ve gorumce 4 gündür gelmiyor eşimede boyle boyle belli etmeye çalışıyork yani biz atarlıyız ondan gelmiyoruz gibi.yaa hep eşim diyorki slm ver yok işte geldiklerinde hoşgeldiniz dediğimde öpücekmişim e niye kapıyı açtığım gibi hoşgelniz diyorum onlar hb diyor transit geçiyorlar nasıl öpiim eşim hep beni görüyor ben yapmalıymışım ama gelmiyor artık içimden inanın oyle sorunlar yaşadıkki kv dem oyle laflar ettiki bana geçmişte ısınamıyorum artık gorumcemde oyle kaç kez beni keserken msjda yakaladım eşimin telefonunda.Aynen saçma sapanlar hergün işte birlikteler ve goruntulu konuluyorlar yemeğe denk geliyor bazen ve gıcık oluyorum oysaki benim aile. Almanyada goruntulu konusuyorz ama eşim geldiği gibi zil çaldığında annem kapatır hadi eşinle ilgilen diye canım ailem..bunlar düşüncesizBu ne biçim saçma sapan bir aile her akşam telefondabir saat ne konuşulur ki eşiniz 1 saatini telefonda ailesiyle değil sizinle çocuğuyla geçirmesi lâzım görümcede sizinle sid.k yarıştırma derdinde bence telefonda ailesine selam falan vermeyin sonra yüz bulup her akşam telefonda değilde sizin evde vakit geçirirler
Aynen haklısın..huzurum kalmadı artık bana geldiklerinde ya karışır niye bu boyle niye şöyle gorumce zaten manyakca hareketler abisinin elini tutar ortamda babam bu yaz almanyadan geldi dedi bu kız manyakmı durup durup abla kurban diyor opuyor elini tutuyor bacağını okşuyorBir de bu bağlılık değil bağımlılık, yanlış bağlanma.
Tiksindirici ve insanı çatlatır derecedebu oğlunu şapur şupur öpen kayınvalideleri abisine kocası gibi davranan görümceleri ilk kez kk'da gördüm. iyi ki gerçekte görmemişim ne tiksinç.
Bebeğim birkaç gündür huzursuz kulak ağrısından sabaha kadar sallıyorum uyusa bile 10,15 dk sonra uyanıyor..zaten uyusa bile göster diyorlar ve uyuyan bebeğe sesleniyor ya uyuyor uyandırmaya mı çalışıyorsun hem o kalın sesleriyle uyanmış oluyor bebegim eşine soyluyorum oda hep zannediyorki ben ailesini sevmiyorum istemiyorum konuşmalarını.aynen zaten saat geçiyor aah yorgunum deyip yatıyoreve 11de geliyor. 1 saat konuşuyor. e saat oldu gece yarısı. o saatten sonra uyumak gerek. kaldı ki bebeğim 11de uyanık olması da doğru değil.
Zazaca olmasin omerhaba önceki konularda kv dem ile olan şikayetlerimi dile getirmiştim.eşimin hemen hemen her akşam ailesiyle görüntülü konuşup bebegimi gösterdiğini yazmıştım oysaki bize 5dk uzaktalar zaten işten akşam 11 de geliyor ve ailesiyle çalışıyor yani hep beraberler onlarda akşam olunca torun gormek icin arıyorlar görüntülü 1 saat boyunca boş boş konuşuyorlaryani bize hiç vakit kalmıyor ve bana soğuk davranıyor kv dem oda onun dediğini uygulamadığım için istiyorki mama veriim ousaki anne sütü bebeğime yetiyo neymiş tombik olsun yok kat kat giydir ama 4,5 kat yani doğalgazlı evde bende doktorumu dinlediğim için bana gıcık gidiyo.. bazı olaylar olduki unutamıyorum ve soğudum açıkcası onlara karşı öyle şen şakrak olamıyorum yine saygıda kusur etmiyorum ama mesafe koydum aramıza görümcede kardeşlerine aşık biri abisinin bana olan sevgisini kıskanıyor bana sarıldığında falan gelir kendi sarılır hemen farklı biri yani ve yaşı 23 cocukta değil..dün yine görüntülü konuşuyorlar eşim slm ver diye işaret etti bende sessizce dedimki hep ben slm veriyorum onlar versin bikerede ve napıyorsun nasılsın demediler bile..ben bebeğim ağlıyordu huzursuz kaç gündür emzirmekle meşgulken eşim masaya kendi geçti yemeğini tabağa koyup ve görümcem fişekliyo baakk ben sana masalar kurardım oh olsun sana haktır diyor ben bebek emzırmekle meşgulüm sanki eşimi aç bırakmışım gibi yemeği hazır tabağına kendi koyduğu icin boyle sacma sapan konustu neymiş kendi gül gibi bakıyormuş kardeşine..eşimde ailesine cok bağlı hiç kırmaz ama dün dediki karım senden daha iyi bakıyor ve ona bozuldu herhalde birdaha sesini duymadım :))..yani ben anlamıyorum eşim hep benden bekliyor slm ver konuya katıl diye onlar aralarında konuşuyorlar ( kürtce ) ve ben anlamıyorum ne konuşabilirim ve içimdende gelmiyor birsey konuşulacagında hep ahmet diye konusuyorlar ne diyebilirimki.. nasıl davranmam lazım sizce
Aynısı bendede var. Bide görüntülü konuşurken eşim benim haberim olmadan telefonun arka kamerasını açıp beni gösterip baksana el salla konuş diye mecbur birakiyor. Benim kayınvalide de hani nerde ordan el sallamak olmaz gel konuş der karşısına gecincede konuşmaz sadece alttan yukarı bi süzer. Geçen gün yine aynısını yapınca işim var diyip telegonu bi kenara koydum eşim öyle kalakaldı ortada. Hiç samimi değiller. Biz yolda yürürken eşim elimi tutsa görümcem gelip ayırır hemen. Doğum yaptı bi kaç gün önce gel bak diyor kv bende gitmicem kendi var zaten sadece oraya beni çocuklara bakmam için çağırıyor. Bendr bıktım bunlardan vallaha. Eşimde çok anlayışsız bu konuda.İnanın zaten her 2 güne bir bizdeler torun sevicez diye sonrada eşim kalın kalın diye diretiyor mesela bugün bizdeler kesin..ama bana tavırlı gibi kv de ve gorumce 4 gündür gelmiyor eşimede boyle boyle belli etmeye çalışıyork yani biz atarlıyız ondan gelmiyoruz gibi.yaa hep eşim diyorki slm ver yok işte geldiklerinde hoşgeldiniz dediğimde öpücekmişim e niye kapıyı açtığım gibi hoşgelniz diyorum onlar hb diyor transit geçiyorlar nasıl öpiim eşim hep beni görüyor ben yapmalıymışım ama gelmiyor artık içimden inanın oyle sorunlar yaşadıkki kv dem oyle laflar ettiki bana geçmişte ısınamıyorum artık gorumcemde oyle kaç kez beni keserken msjda yakaladım eşimin telefonunda.Aynen saçma sapanlar hergün işte birlikteler ve goruntulu konuluyorlar yemeğe denk geliyor bazen ve gıcık oluyorum oysaki benim aile. Almanyada goruntulu konusuyorz ama eşim geldiği gibi zil çaldığında annem kapatır hadi eşinle ilgilen diye canım ailem..bunlar düşüncesiz
Öyle görümcenin ağzını yırtarımmmmAynısı bendede var. Bide görüntülü konuşurken eşim benim haberim olmadan telefonun arka kamerasını açıp beni gösterip baksana el salla konuş diye mecbur birakiyor. Benim kayınvalide de hani nerde ordan el sallamak olmaz gel konuş der karşısına gecincede konuşmaz sadece alttan yukarı bi süzer. Geçen gün yine aynısını yapınca işim var diyip telegonu bi kenara koydum eşim öyle kalakaldı ortada. Hiç samimi değiller. Biz yolda yürürken eşim elimi tutsa görümcem gelip ayırır hemen. Doğum yaptı bi kaç gün önce gel bak diyor kv bende gitmicem kendi var zaten sadece oraya beni çocuklara bakmam için çağırıyor. Bendr bıktım bunlardan vallaha. Eşimde çok anlayışsız bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?