Kaynanam ve gorumcem

Kendi de görüyor ama ailesi olduğu için akan sular durulur onun icin görmemezlikten geliyor bencil evet..aynen ne anlamı kalıyor ya nasıl davranılmalı ailelere bilmiyorum mesafe koymak iyimidir
Bakın ben esımın tek erkek cocuk olmasından,aılesıne ve mahallesıne baglılıgından esımın ıstegı uzerıne aılesının alt katına gelın gıttım.10.5 yıl dayanabıldım ama gelın gorun kı ruh saglıgımı kaybettım.En son gorumceler ıle tartıstık uzerıme yuruduler,bır tanesı benı dovmek ıcın hamle bıle yaptı.Bende cocuklarımı aldım aılemın yanına gıttım olayı duyunca da sagolsunlar aılem gerı gondermedı,esıme de ayrı bır ev tutmasını sart kostular.Pekı esımın aılesı ne yaptı bız oglumuzdan ayrılmayız o zaman bosanın dedı kayınpederım.Ama aslında kayınvalıdem ve kızları evımızı elımızden almak ıcın ugrasıyorlardı.Son zamanlardakı cogu ıskencelerı de bu sebepten dı.Esım zorlansa da cocuklarını ve benı tercıh ettı yuvamız dagılmasın dıye.3 yıldır ayrı bır bolgede oturuyorum ve omlar ıle gorusmuyorum.Evımıze de esımın ablasını oturttular yanı amaclarına ulastılar.Esım babası vefat edene kadar gıdıyor cocukları da goturuyordu.Ama 2 senedır cocuklarımı da yollamıyorum annesının tavırlarını goren esım de annesıne karsı sogudu.Yanı cok cektım ama cok sukur zorda olsa rahata erdım dıyeyım,ınanıyorum hersey daha da ıyı olacak.Darısı basınıza dıyorum

hadi inşallah belki açık kalmıştır doğalgazı saç baş konusunda da benide çağır nerde olursam olayım seve seve gelirim yardıma kaynana ve görümceler mağduru olarak

Aman Allahım ne saçma sapan bi aile.Sende bunları ciddiye mi alıyorsun. Yap işini gücünü isterse, sabahlara kadar görüntülü konuşsunlar telefonda. Al bebeği uyutucam de, altını değiştirince, banyo yaptırıcam de. Saçmalığa bak el kadar bebek sohbet mi edecek sözüm ona ergen koca koca insanlarla. Burda konu açacağına onların hakkından gel.

Bence sen zaten normal davranıyorsun davranışlarını değiştirme Eşine de alttan alttan vermeye çalış yüzü ne direk söylersen tabi savunmaya geçer. Mesela üzülerek acıtasyon yapmalıydın "emzirdiğim için tabağına yemek koyamadım aşkım şimdi ablan niye böyle dedi ki" falan. Erkekler mağduru oynayanın tarafında oluyor genelde. Sen çok kafaya takmamaya bak. O görümce de okumamışsa evde kalmış psikolojisi var heralde ondan abisine sarıyor. Ayrıca eşine arattırmamaya çalış özlemişlerse onlar arasın falAn de. Ama işin çok zor çok takmamaya çalış. Eşin seni seviyor bunu kaybetmemeye çalış. Yoksa sevgisiz en ufak yanında olmaz.

Haklısınız ne diyim sanki onların zamaninda bukadar hastalık bukadar pislik vardı da simdiyle kiyasliyorlar. Gorumce tam dovmelik allah sabır versin gercektende hem evlensin diye ugrasiyorlar hem cekemiyorlar ne denirkii

Aç tv nin sesini sonuna kadar dizi izle müzik dinle onlar konuşurken. Kocan bişey derse de hergün hergün sizi mi dinliycem, hazırımda mi bekleyim 1 saat siz konuşana kadar de. Sıkılıyorum bunalıyorum de. Ne bileyim bir insan telefonda 1 saat ne konuşur yani hergün ,çok ilginç.

Hahaha görümcenin sözünü duyunca eşimin görümcemin pasta ve poğaçalarını övmesi geldi aklıma :)) birgün görmedim bir kek yapıp abisini çağırdığını :))) ben ne zaman ne yapsam eşim bayılır o gün bitirir bir kalıp keki bir tepsi böreği ne olursa artık :))

Ay valla Allah size sabır versin kuzum. El eleyken ayırmak nedirrrrr

Gelinini kuma gibi gören kayınvalidelerden, abisini koca gibi gören görümcelerden nefret ediyorum...
Gelin hayatlarına girince kıymete biniyor. Geçmişlerine baksan aynı ilgi alaka yoktur emin olun.
Değişikler ya...

Eşin telefonu kapatınca ver çocugu kucagına biraz ilgilen seni özledi de. Git sende ailenle yada arkadaşlarınla konuş. Eğer aynısını yaşatmazsan farkına varmaz.

Cocugu normal canli olarak gormuyolarmiki goruntulu ariyolar ayni sehirde degilmisiniz
5 dk evlerimiz zaten her 2 güne bir görüyorlar gelmediklerindede goruntulu arıyorlar.1 haftadırda gelmiyorlar tavır yapıyorlar herhalde bana çünkü salı günü eşim izinliydi annesi bebegi gormek istedi iş yerlerine goturduk gorumce yine sacma sacma tavırlar tatlı yermisiniz diyor kv de eşimle bana gorumcede sadece eşime soruyo falan birlikte yemek yicektik eşimle annesigilide gelin dedi bende biraz surat astım neymiş surat asmışım ondan gelmiolarmış bana laf söyleyip duruyor eşim

Canım en iyisi en azından kafan rahattır amiin inşallah ..eşim bıgun izin kullandı annesine gelin dedi yine onlarda gelmedi bana kızıyor yaa niye gelmiyorlar sen surat astın salı günü o yuzden diyor demiyorki salı günü izin kullanmıştı yine annesinin iş yerine gittik tatlı yermisiniz dedi kv dem gorumcede sadece eşime soruyo çay için de sadece eşime soruyo gicik oldum tavırlı hareketler sonra dışarıda yicektik eşimle ailesinede gelin diyor gorumcede kıskançlıgına siz gidin biz aç değiliz diye kızıyor eşime kıskanç işte en sonunda geldiler tabi bende haliyle morelim bozuktu 1 haftadırda gelmiyorşar eşim bana kızıyor senin yuzunden diye kafam kaldırmıyo artık..

Yapıyorumda hemen beni çağırıyo dayanamıyo bebek ağlıyorya panik oluyo sıkılıyo ailem adla eşim varken konuşmaz eşinle ilgilen diye bunlar dengesiz düşüncesiz

Yapıyorumda hemen beni çağırıyo dayanamıyo bebek ağlıyorya panik oluyo sıkılıyo ailem adla eşim varken konuşmaz eşinle ilgilen diye bunlar dengesiz düşüncesiz
İnanır mısınız buraya üye olana kadar böyle kv ve görümcelerin varlığına inanmazdım. Sorun yaşayanlara da saygısızlık yapmayın kv lere derdim.ama artık anlıyorum ki gerçekten çok vicdansız ve düşüncesiz kvler görümceler var. En kötüsü de bu insanların da anne olması...

hadi inşallah belki açık kalmıştır doğalgazı saç baş konusunda da benide çağır nerde olursam olayım seve seve gelirim yardıma kaynana ve görümceler mağduru olarak
:)))) iyi bir dayak hakediyor evlenmiyorda aileden ayrılmak istemediği için şizofren

Malesef oyle bende duydugumda gelinlerde suçu arardım sevdiğin insanın ailesiyle nasıl anlaşılmaz derdim ama evlenince kıskançlık yapıyorlar galiba paylaşamama kv dem icin cok diyemem sadece huzursuzluk çıkarıyor ama gorumce cookk kıskanıyor eltimde der bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…