Kaynanam ve gorumcem

Canım atamazsın satamazsın. En iyisi kulak asmamaya çalışacaksın mümkün olduğunca az görüşeceksin. Hayatını zehir ediyolar ne hakları var

Eşimde cook ailecidir ne olduysa 2 gün onceki telefon konuşmasında beni övdü oda yanında değildim belki göz falan kırpmıltır ahahaa :)) şaka tabi ondan sonra gorumce kızdı birdaha telefona gelmedi zaten

Apuk supuk sacma sapan konuşma ne olablir aksam zaten iş yerinde buluşuyorlar e birde telefonda konusuyorlar gorumcede bilerek sesli kahkaha atıyo

Apuk supuk sacma sapan konuşma ne olablir aksam zaten iş yerinde buluşuyorlar e birde telefonda konusuyorlar gorumcede bilerek sesli kahkaha atıyo
Ne gereksiz insanlar. Akılları sıra sana gövde gösterisi yapıyorlar, bak kocan bizimle ilgileniyor senle değil demek istiyorlar. Bende de var öyle gereksizler o yüzden seni anlıyorum, ama ben hiç görüşmüyorum artik çok huzurluyum. Kocam istediği kadar konussun hatta gitsin başını dizlerine dayayıp kulaklarında uyusun inan ki duyarsızlastım umrumda olmuyorlar.

Valla kv denin hakkından kimse gelemez cazgır biri arada bu kadar bağımlılık olduğu icin birşey yapamıyorum eşim bu kdr bağlı olmasa umursamam.bende cok takıntılı biriyim aslında umursamamak en iyisi ama eşim surekli gelin diyo veya arıyo fıttırıyoeum

Allah sabir versin dayanilacak gibi degil.ne sacmalik uzak da degillermis ne konusuyorlar allah askina.ne ilginc insanlar var ya su hayatta
Herhün birbirlerini ararlar nerdesin napıosun diye kontrol test yani evdemi diye..dün yine goruntulu aradıgında bebegim kucagımda gozunu kaşıyo uykusu geldi cunku kv de diyoki haaa gozune bişey kaçtı :))) allahımm sabır çektim içimden..boşboş konusuyorlar bende anlam veremiyorum

Esimin ailesi Turkiyede biz yurtdisinda, bizde, daha dogrusu esim hergun konusur torunlarini gosterir ama biz uzagiz, hakkidir torunlarini gormek tabi. Eskiden bende arar(esim isteyken) gorusur cocuklari gosterirdim, ama bazi olaylardan sonra esim arayinca bazen selamlasiyorum. Anliyorum yani seni, gorumcenin davranislarina diyecek soz bulamiyorum bile.

O gün dedim aslında neden boyle diyor kız kardeşin emziriyorum benim krdeşim deseki ohh sana haktır bizim evimizde iyiydin dese zoruna gitmezmiydi diyorum sessiz kalıyo aslında biliyo oda bana karşı haklısın demiyor ama dün gorumcemle konusmuş demiş niye karım yokmuş gibi davranışlar yapıosun oda demişki senin karında surat asıyo :)) dedimki onun hreketleri karşısında normal değilmi boyle olmam..onlr arıyorlar zaten canım.seviyor evet ama ailesini cok tutuyor hep bendem bekliyor neymiş ailesi bize gelmiyormuş 1 haftadır niye boyleymiş ben surat asıyomuşum ondanmış

Ben mecburum görüşmeye çünkü geliyorlar veya eşim çağırıyo malesef..aynen cok gereksizler ve övünüyorlar eşimin onlara karşı hareketlerinden gorumcrm heleki bilerek kahkahalar atıyor telefonda beni çatlatmak icin eşim sağolsun hep boyle küçük düşürüyor işte oysa deki anne kapatim yeni geldim eşimle biraz oturimm

Bizde yurtdışındaydık canım ben turkiyeye gelin geldim kendi annemlere bende gosteriyorum cok ozluyorlar uzaktalar cunku ama eşimin ailesi bize cok yakın zaten surekli gelirler gormeye gormeyincede arıyorlar yanş hergun hergun 2 aylık bebekle sohbetlerini anlayamıyorum ve 1 saat boyunca konusuyorlar eşimle ailesi e aksam 11 de geliyo birde ailesiyle konusuyo zaten iş yerinde birlikteler ne konusuyo bu kadar anlayamiyorum.bende turkiyede tekim kimsem yok eşimden başka evde tıkılı onu bekliyorum e boylede olunca haliyle üzülüyorum.gorumce zaten düşman başına kardeşlerine aşık biri dengesiz hareketleri olan biri

Canım atamazsın satamazsın. En iyisi kulak asmamaya çalışacaksın mümkün olduğunca az görüşeceksin. Hayatını zehir ediyolar ne hakları var
Aynen haklısın canım tınlamayıncada eşim bekliyorki eskisi gibi şen şakrak olim sohbet ediim ama olmuyo cok kırıcı sözler sarfetti kv dem bende sabır küpüne döndüm yuvam yıkılmasın diye başkası olsa inan ayrılmıştı ben eşimi seviyorum zamanla bu bağımlılığı azalır diye ümit ediyorum

Senınkılerın ne konuştuğunu duyuyorsun yine, benımkıler sinsiler canim. Kocamı arayıp beni kötülüyorlar telefonlarda , benimki benden saklamaya çalışıyor ama bir iki sefer duydum kv ve görümcenin dedikodusunu. Eşim hep inkar eder yanlış duydun der. Çocuğum olduğunda karalar bağladılar niye oldu biz boşanmalarını bekliyorduk diye hainler. En son bir cinnet anında ağzıma geleni saydım hepsine, tüm ipleri kopardım kocam da daha bişey diyemiyor. Eğer beni annenle babanla kardeşlerinle görüşmeye zorlarsan seni boşarım dedim ki çok ciddiydim gerçekten boşayacaktım. Çok sorunlar yasadım canım çok aklıma geldikçe kocamı bile gözüm görmüyor maddi manevi her anlamda iliğimi kemiğini kuruttular , ama şimdi oda yavaş yavaş akıllandı daha beni yüz-göz etmiyor. İnşallah sende kurtulursun bu kanını emenlerden.

Ben anlamıyorum bu erkek ailelerini ya, torun doğunca deliriyorlar, sanki hayatlarında hiç çocuk görmemiş gibi, hiç çocuk büyütmemiş gibi davranıyorlar. O çocuğu kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar. Ayda bir gelip sevip gitsinler, nedir bu çocuk hastalığı ya. Bir rahat bırakın şu gelinleri ya. Bir rahat rahat büyütsün gelinler çocuklarını. Resmen doğan çocuğu öz annesinden gelinlerinden kıskanıyorlar ya. Kendileri zamanında annelik duygusunu tada tada istedikleri gibi gönüllerince çocuklarını büyütmüşler ama gelinlere gelince bir rahat vermiyorlar gönüllerince büyütemiyorlar gelinler çocuklarını, bu yapışık kaynana kayınbaba ve görümceler yüzünden. Napcaz böyle konu sahibi. Benim de iki oğlum var. Bıktım eşimin ailesinden, annelik duygusunu doya doya yasayamadım kendileri doğurmuş gibi davrandılar. 1 buçuk ya da 2 ayda bir gidiyorum eşimin ailesine ama bu bile fazla öyle insanlara, devamlı laf sokuyorlar bana, çocuklarimi kıskanıyorlar benden, keske yılda 1 kez görsem yüzlerini of

O zaman Allah sana sabır versin.

Bu kadar mi ayni seyler yasanir ya bizimkide bana dio surat asmisim ondan gelmiolarmis

Küstahlara bak niye bu kıskançlık neden çekemiyorlar anlamıyorum.kim bilir duymadığım neler var canım

Aynen canım katılıyorum bir kıskançlık içlerinde anlayamıyorum ben hep bebeğimleymişim ver birazda biz sevelim diyor bana :)) en iyisi araya mesafe koymak napıcaz konusunda ise ben sana soruyorum napıcaz ? :)) bende çıkmazdayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…