- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Zanla hareket edip günah almaktan çok korkarım. Sanki görümce kaybetme korkusuyla saçmalıyor diye anladım.Aynen haklısın..huzurum kalmadı artık bana geldiklerinde ya karışır niye bu boyle niye şöyle gorumce zaten manyakca hareketler abisinin elini tutar ortamda babam bu yaz almanyadan geldi dedi bu kız manyakmı durup durup abla kurban diyor opuyor elini tutuyor bacağını okşuyor
Ah ah bütün iş eşlerde bitiyor aslında eşim biraz dik dursa bende yırtarım ama malesef onun gözünde ablası annesi melek melek cenneten gelmişler.Öyle görümcenin ağzını yırtarımmmm
Esine o sekilde soylemene cok mutlu oldum tesekkur ederim beni onlara ezdirmedigin icin falan de. Bence zamanla daha cok yapar.Ben diyorum eşime ama onlara karşı olan hiçbir laf edemem diyor.yani bana karşı birşey soyleseler misal ya niye boyle diosun demez asla küserler diye diyorumya aşırı derecede bağlılar birbirlerine bu yüzden eş ve aile ayırdımını yapmıyor ..sadece dün nasıl olduysa beni övmüş oldu cokta şaşırdım
Allah yardımcın olsun cnm1 saat boyunca hem konuluyorlar hem arada bebeğimi seviyorlar veya bebegim artık agu falan diyor oyle eşimle bebeğimin hareketlerine gülüyorlar işte arada laf açıyorlar boş yani..evet bende çatlıyorum resmen çünkü akşama kadar beraberler ve sonrası bu kadar konuşmaları düşüncesizlik ya bırak belki oğlun sohbet edicek karısıyla rahat bırakın artık ya üzerindeler sanki her an boğuluyorum sürekli birbirlerini arıyorlar ya zaten hep birliktesiniz..aaah ahh valla bizde gelmeyince arıyorlar yoksa her 2 güne bir bizdeler önceden her gündü ve lohusalı halimle yemek yapardım cok benciller yaa geldiklerindede anca bebeğimi uykusuz bırakıyorlar emerken uykuya dalıyor kv dem neden uyuttun sevicektim az daha diyor yaa 2,3 saattir sevdin yetmiyormu..ya zaten benim eşim gibi 2.nci biri yok yani boyle bağlı sacma hareketleri bi başkası yaparmı bilmiyorum.tabi gorümce cok kıskanç kardeşlerini eşlerinden kıskanıyor eltim ilk başlarda derdi inanmazdım ama aşırı derecede ya anlatamam ve bana az ilgi göstersin kıskanıyor bunu bellide ediyor
Yok canım kürtce konuşuyorlarZazaca olmasin o
Eşimin ismi yani mesela goruntulude eşim bazen bana diyo bebeği goster beşiğindeyken gosteriyorum sonra kv dem ahmeeet diyo yani gelinim versene ahmete falan yok veya bizdeler herbişeyde ahmet diyo maksat sana konuşuyorum yani bana bişey diyen yokAhmet ne demek? Senin adin aralarinda ahmetmi?
:)))) ayyy ayneeen benim eşimde oyle yapıyor hatta diyorum bak yapma bazen üstüm müsait olmuyor sonuçta emziriyorum daha rahat olmak icin evde uygun üstler giyiyorum begefendi beni çekiyo şakayla birşeyler söylüyor e gelde napıyorsunuz anne deme mecbur slm veriosun..valla ne yapmak lazım nasıl davranmak lazım bilmiyorumAynısı bendede var. Bide görüntülü konuşurken eşim benim haberim olmadan telefonun arka kamerasını açıp beni gösterip baksana el salla konuş diye mecbur birakiyor. Benim kayınvalide de hani nerde ordan el sallamak olmaz gel konuş der karşısına gecincede konuşmaz sadece alttan yukarı bi süzer. Geçen gün yine aynısını yapınca işim var diyip telegonu bi kenara koydum eşim öyle kalakaldı ortada. Hiç samimi değiller. Biz yolda yürürken eşim elimi tutsa görümcem gelip ayırır hemen. Doğum yaptı bi kaç gün önce gel bak diyor kv bende gitmicem kendi var zaten sadece oraya beni çocuklara bakmam için çağırıyor. Bendr bıktım bunlardan vallaha. Eşimde çok anlayışsız bu konuda.
:))) birgün saç baş girişmezsek iyi :)) piskopat bildiğin 1 kere cvp vermesin aramalarına eşim deliye dönüyo birşeymi oldu niye açmadı doğalgazımı açık bıraktılar diye panik oluyor ruh sağlığından endişeliyim bununÖyle görümcenin ağzını yırtarımmmm
Zaten oyle cvplar verdiğim icin bana gıcık gidiyorlar :))) kv dem istiyoki sözünden çıkmiim o ne derse o olsun ama olmuyor oyke doktorumun dediğini hiçe sayıyo onlar para tuzağıymış 4 cocuk büyütmüş kendisi e her cocuk büyüten akıl vercek olsaydı ohoo..ne guzel yaa oyle olması lazım zaten ne bu çekememezlik niye guzel anlaşmak varken kıskançlık sokuluyor araya gelinleriniz şanslı o zaman :) ben ilk zamanlar evet mesafeli değildim cünkü boyle bilmiyordum hiçbirşeyi ama bazı olaylar geçti arada cok kırıcı konustu kv dem gorumcenin eşime benim hakkımda iğneleyici konusmaları ister istemez soğudumMesafe candir sonradan konulan mesafe ya olmuyor yada esle arada sıkıntı yasatio. Eşiniz zaten sizi savunmus dengesiz gorumce ye karşı bende gorumce yim gelinler beni çok severler benle konuşmadan bigün duramazlar ben anlamiyorum bu insanlar niye böyle fesatlar sizde öyle şeyler soylediklerinde bilmiş bilmiş cevaplar verin onlar cvp verirken dinlemeyin bebek bakımı ile ilgili, gorumce o tarz şeyler soyledigindede dalga geçer gibi bir gülüş tamamdır hiç umursamayin söyledikleri gıcık olup birakacaklardir.
Aynen ara sıra olur ama her 2 güne bir bizdeler e ne zaman görmeseler sürekli goruntulu arıyorlar kv dem ve gorumcem arıyo onlar kapatıp kayınpederim arıyo birde arkalarına çıldırmamak elde değil..eşimde düşüncesiz bişey desem çıkışıyo hemen ailem hakkında konuşma diyo yanlış anlıyoAllah yardımcın olsun cnm
Benim de yeni yeğenim oldu
Erkek kardeşimin
1 buçuk yaşına geldi Bebek toplasan 3 kere aramısımdır görüntülü o da 1 dakikayı geçmez
Hem Bebek radrasyon alıyor hem neden onların vaktinden çalayım
Haklısın sen ya çok sıkıcı
Eşinin düşünmesi gerekir
Canım zaten sürekli iş yerinde birlikteler bende onu diyorum eve geldinmi bırak telefonu falan neymiş ilk torunlarıymış hevesleniyorlar gormek istiyorlarmış evet ilk torun ama 1 çöp almışlıkları yok 1 tane bile ne takısını taktılar ne bir kıyafet herşeyini kendi annem aldı takısını taktı eve ziyarete gelenler bile ya hediyesi ya takısıyla geldi benim kv de giller hiç 1 çöp bile almadılar yaa cok farklılar yaa durumu olmasa tmm dicem ama cok iyi durumları allah daha da cok versin ama insanın zoruna gidiyo eşim benim ailem icin diyorki alsın alsınlar e ya senin ailen hiçbişey yapmadı hiçmi insan düşünmezSızın derhal esınız ıle oturup detaylı konusmanız gerekıyor.Kendısıne cekı duzen versın bence,sızı hıcbır seye zorlamasın,her aksamda eve gelmeden annesını arayıp hal hatır sorsun eve gelınce sıze vakıt ayırsın.Sıze deger vermeyen ınsanlara da hakettıklerınden fazla deger vermeyın.Herkes yerını ve haddını bılsın bu ne yaaa
Aynı esımın aılesı gıbıler onlarda almadılar takı yasına gırene kadar.O zamanda almalarının bır anlamı olmadı gozumde.Allah razı olsun benım aılemde herseylerını yaptılar kuzularımın.Sızın esınız bıraz bencıl,gecenkı konunuzdan hatırlıyorum.Duzelmesı cok zor ınanın kı yalnız kendı gozlerı ıle sahıt olması lazım kı sızın esınız ona bıle ınanmaz gıbı gelıyor.Allah yardımcınız olsunCanım zaten sürekli iş yerinde birlikteler bende onu diyorum eve geldinmi bırak telefonu falan neymiş ilk torunlarıymış hevesleniyorlar gormek istiyorlarmış evet ilk torun ama 1 çöp almışlıkları yok 1 tane bile ne takısını taktılar ne bir kıyafet herşeyini kendi annem aldı takısını taktı eve ziyarete gelenler bile ya hediyesi ya takısıyla geldi benim kv de giller hiç 1 çöp bile almadılar yaa cok farklılar yaa durumu olmasa tmm dicem ama cok iyi durumları allah daha da cok versin ama insanın zoruna gidiyo eşim benim ailem icin diyorki alsın alsınlar e ya senin ailen hiçbişey yapmadı hiçmi insan düşünmez
Kendi de görüyor ama ailesi olduğu için akan sular durulur onun icin görmemezlikten geliyor bencil evet..aynen ne anlamı kalıyor ya nasıl davranılmalı ailelere bilmiyorum mesafe koymak iyimidirAynı esımın aılesı gıbıler onlarda almadılar takı yasına gırene kadar.O zamanda almalarının bır anlamı olmadı gozumde.Allah razı olsun benım aılemde herseylerını yaptılar kuzularımın.Sızın esınız bıraz bencıl,gecenkı konunuzdan hatırlıyorum.Duzelmesı cok zor ınanın kı yalnız kendı gozlerı ıle sahıt olması lazım kı sızın esınız ona bıle ınanmaz gıbı gelıyor.Allah yardımcınız olsun
Evet yaa valla oyle kıymete bindi..soğuk duruyorum dün anlattımda anladıysa tabi zannetmiyorumErkekler evlenince aileleri tarafindan kiymete biniyor. Eminim bekarken yuzune bile bakmiyorlardir. Kendilerince bi kiskanclik icindeler. Sen isine bak soguk dur. 1 saat onlarla konustugu her gun esine soguk davran. Oturup onun sizinle ilgilenmesini bekleme
Cocugu normal canli olarak gormuyolarmiki goruntulu ariyolar ayni sehirde degilmisinizmerhaba önceki konularda kv dem ile olan şikayetlerimi dile getirmiştim.eşimin hemen hemen her akşam ailesiyle görüntülü konuşup bebegimi gösterdiğini yazmıştım oysaki bize 5dk uzaktalar zaten işten akşam 11 de geliyor ve ailesiyle çalışıyor yani hep beraberler onlarda akşam olunca torun gormek icin arıyorlar görüntülü 1 saat boyunca boş boş konuşuyorlaryani bize hiç vakit kalmıyor ve bana soğuk davranıyor kv dem oda onun dediğini uygulamadığım için istiyorki mama veriim ousaki anne sütü bebeğime yetiyo neymiş tombik olsun yok kat kat giydir ama 4,5 kat yani doğalgazlı evde bende doktorumu dinlediğim için bana gıcık gidiyo.. bazı olaylar olduki unutamıyorum ve soğudum açıkcası onlara karşı öyle şen şakrak olamıyorum yine saygıda kusur etmiyorum ama mesafe koydum aramıza görümcede kardeşlerine aşık biri abisinin bana olan sevgisini kıskanıyor bana sarıldığında falan gelir kendi sarılır hemen farklı biri yani ve yaşı 23 cocukta değil..dün yine görüntülü konuşuyorlar eşim slm ver diye işaret etti bende sessizce dedimki hep ben slm veriyorum onlar versin bikerede ve napıyorsun nasılsın demediler bile..ben bebeğim ağlıyordu huzursuz kaç gündür emzirmekle meşgulken eşim masaya kendi geçti yemeğini tabağa koyup ve görümcem fişekliyo baakk ben sana masalar kurardım oh olsun sana haktır diyor ben bebek emzırmekle meşgulüm sanki eşimi aç bırakmışım gibi yemeği hazır tabağına kendi koyduğu icin boyle sacma sapan konustu neymiş kendi gül gibi bakıyormuş kardeşine..eşimde ailesine cok bağlı hiç kırmaz ama dün dediki karım senden daha iyi bakıyor ve ona bozuldu herhalde birdaha sesini duymadım :))..yani ben anlamıyorum eşim hep benden bekliyor slm ver konuya katıl diye onlar aralarında konuşuyorlar ( kürtce ) ve ben anlamıyorum ne konuşabilirim ve içimdende gelmiyor birsey konuşulacagında hep ahmet diye konusuyorlar ne diyebilirimki.. nasıl davranmam lazım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?