Kaynanam ve gorumcem

Zanla hareket edip günah almaktan çok korkarım. Sanki görümce kaybetme korkusuyla saçmalıyor diye anladım.
Bunların saçmalamalarına savaşarak karşılık vermeyin çünkü üzerinize sıçrar gibi geldiler. Kaliteli ve dimdik durarak kendinizi koruyabilirsiniz

Ayy seninki benimkilerin bş üst modeliymiş.. napacağını şaşıyo insan gercekten.. Allah sabır versin ne diiimm

TURK erkekleri ailesine bağlıdır bir atasözü olmalıydı Canım bizde de durumlar aynı.Esimin annesi bana başka eltime başka davraniyor eşim hiçbişey demiyor

Esine o sekilde soylemene cok mutlu oldum tesekkur ederim beni onlara ezdirmedigin icin falan de. Bence zamanla daha cok yapar.

Mesafe candir sonradan konulan mesafe ya olmuyor yada esle arada sıkıntı yasatio. Eşiniz zaten sizi savunmus dengesiz gorumce ye karşı bende gorumce yim gelinler beni çok severler benle konuşmadan bigün duramazlar ben anlamiyorum bu insanlar niye böyle fesatlar sizde öyle şeyler soylediklerinde bilmiş bilmiş cevaplar verin onlar cvp verirken dinlemeyin bebek bakımı ile ilgili, gorumce o tarz şeyler soyledigindede dalga geçer gibi bir gülüş tamamdır hiç umursamayin söyledikleri gıcık olup birakacaklardir.

Allah yardımcın olsun cnm
Benim de yeni yeğenim oldu
Erkek kardeşimin
1 buçuk yaşına geldi Bebek toplasan 3 kere aramısımdır görüntülü o da 1 dakikayı geçmez
Hem Bebek radrasyon alıyor hem neden onların vaktinden çalayım
Haklısın sen ya çok sıkıcı
Eşinin düşünmesi gerekir

Ahmet ne demek? Senin adin aralarinda ahmetmi?
Eşimin ismi yani mesela goruntulude eşim bazen bana diyo bebeği goster beşiğindeyken gosteriyorum sonra kv dem ahmeeet diyo yani gelinim versene ahmete falan yok veya bizdeler herbişeyde ahmet diyo maksat sana konuşuyorum yani bana bişey diyen yok

:)))) ayyy ayneeen benim eşimde oyle yapıyor hatta diyorum bak yapma bazen üstüm müsait olmuyor sonuçta emziriyorum daha rahat olmak icin evde uygun üstler giyiyorum begefendi beni çekiyo şakayla birşeyler söylüyor e gelde napıyorsunuz anne deme mecbur slm veriosun..valla ne yapmak lazım nasıl davranmak lazım bilmiyorum

Sızın derhal esınız ıle oturup detaylı konusmanız gerekıyor.Kendısıne cekı duzen versın bence,sızı hıcbır seye zorlamasın,her aksamda eve gelmeden annesını arayıp hal hatır sorsun eve gelınce sıze vakıt ayırsın.Sıze deger vermeyen ınsanlara da hakettıklerınden fazla deger vermeyın.Herkes yerını ve haddını bılsın bu ne yaaa

Zaten oyle cvplar verdiğim icin bana gıcık gidiyorlar :))) kv dem istiyoki sözünden çıkmiim o ne derse o olsun ama olmuyor oyke doktorumun dediğini hiçe sayıyo onlar para tuzağıymış 4 cocuk büyütmüş kendisi e her cocuk büyüten akıl vercek olsaydı ohoo..ne guzel yaa oyle olması lazım zaten ne bu çekememezlik niye guzel anlaşmak varken kıskançlık sokuluyor araya gelinleriniz şanslı o zaman :) ben ilk zamanlar evet mesafeli değildim cünkü boyle bilmiyordum hiçbirşeyi ama bazı olaylar geçti arada cok kırıcı konustu kv dem gorumcenin eşime benim hakkımda iğneleyici konusmaları ister istemez soğudum

Aynen ara sıra olur ama her 2 güne bir bizdeler e ne zaman görmeseler sürekli goruntulu arıyorlar kv dem ve gorumcem arıyo onlar kapatıp kayınpederim arıyo birde arkalarına çıldırmamak elde değil..eşimde düşüncesiz bişey desem çıkışıyo hemen ailem hakkında konuşma diyo yanlış anlıyo

Canım zaten sürekli iş yerinde birlikteler bende onu diyorum eve geldinmi bırak telefonu falan neymiş ilk torunlarıymış hevesleniyorlar gormek istiyorlarmış evet ilk torun ama 1 çöp almışlıkları yok 1 tane bile ne takısını taktılar ne bir kıyafet herşeyini kendi annem aldı takısını taktı eve ziyarete gelenler bile ya hediyesi ya takısıyla geldi benim kv de giller hiç 1 çöp bile almadılar yaa cok farklılar yaa durumu olmasa tmm dicem ama cok iyi durumları allah daha da cok versin ama insanın zoruna gidiyo eşim benim ailem icin diyorki alsın alsınlar e ya senin ailen hiçbişey yapmadı hiçmi insan düşünmez

Aynı esımın aılesı gıbıler onlarda almadılar takı yasına gırene kadar.O zamanda almalarının bır anlamı olmadı gozumde.Allah razı olsun benım aılemde herseylerını yaptılar kuzularımın.Sızın esınız bıraz bencıl,gecenkı konunuzdan hatırlıyorum.Duzelmesı cok zor ınanın kı yalnız kendı gozlerı ıle sahıt olması lazım kı sızın esınız ona bıle ınanmaz gıbı gelıyor.Allah yardımcınız olsun

Erkekler evlenince aileleri tarafindan kiymete biniyor. Eminim bekarken yuzune bile bakmiyorlardir. Kendilerince bi kiskanclik icindeler. Sen isine bak soguk dur. 1 saat onlarla konustugu her gun esine soguk davran. Oturup onun sizinle ilgilenmesini bekleme

Kendi de görüyor ama ailesi olduğu için akan sular durulur onun icin görmemezlikten geliyor bencil evet..aynen ne anlamı kalıyor ya nasıl davranılmalı ailelere bilmiyorum mesafe koymak iyimidir

Evet yaa valla oyle kıymete bindi..soğuk duruyorum dün anlattımda anladıysa tabi zannetmiyorum

Cocugu normal canli olarak gormuyolarmiki goruntulu ariyolar ayni sehirde degilmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…