Kaynanam ve kayindeper

kaderellaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
4
-5
1
28
Kaynanam ve kayinpederimle yaşıyorum 2 yıldır haziranda evimizi ayiracaktik bir evi daha var oraya taşınacaktık ama gorumcem 2 yildir hep eve gelip sorun çıkarıyordu her gün yeni konu açıyordu yok annemin altınıni verin bu konudan haberim yoktu ilk evlendiğimde anahtar cikartmamistik daha eve gelip paraları yoksa vereyim yok kaynanam kaç ekmek alayım dediğinde eşime dışarıdan gelen getirsin bi de çiğne yedir diye hep kışkırttı beni en son dayanamadım ve biraz tartıştık omzunu ittim diye hemen babasina anlattı babası da beni dinlemeden bana küfürler etmeye başladı hemen hergun ediyor ne yapmam lazım kiraya çıkın diyo eşimde gitmem diyo sabret annemlerin yanına gidecez temmuzda donuste ayıracaz diyo napmaliyim

Siz niye eviniz barkınınız olmadan gidip insanların evine yerleştiniz ki evlenince?2 yıldır ayrılmayan ev bu saatten sonra ayrılacak mı?
Siz niye fiziksel şiddete dönüştürüyorsunuz konuyu? İnsanlar sizi evde istemiyorlar oturmussunuz çıkmıyorsunuz farkında mısınız?

Baştan hata olmuş ev üzerine ev olmaz, Temmuzu bekle diyorsa bekle sabret iki yıl beklemissin zaten, temmuza neredeyse bir ay kalmış, sonrasında bir dk bekleme. Eşin tasinmiyorsa nerede isterse yaşasın, gidiyorum ben sana güvendim temmuzu bekledim senin sözüne güvenilmez der çıkarsın.

Ben anlamadım, zaten kayınpeder ve kayınvalide ile yaşıyorsanız nasıl yanlarına gideceksiniz? Temmuzda nereye döneceksiniz? Size küfür eden birine nasıl dayanabiliyorsunuz ses çıkarmadan? Kocanız nasıl size küfür edilmesine izin veriyor? Brn Müge Anlıdaki olayların kurgu olduğunu düşünüyordum ama yok yani gerçekmiş.

Benim anladığım Temmuzda konu sahibinin kendi ailesinin yanına gidip geleceklermiş

Bir ekmeği anladım bir de iç güveysi gittiğinizi. Kayınpederinizin diğer evine taşınsanız da maddi olarak onlara bağlı olacağınız için yaşadıklarınız sadece şekil değiştirir. Kendi paranızla en kötü semtte de olsa 1+1'e çıkarak bu sorunlarınızı azaltabilirsiniz.

Derdinizi bile anlatamamışsınız ama evlenip birilerinin evine yerleşmeyi becermişsiniz.

Ne dediğiniz anlaşılmıyor. Sadece kayın ailenizin sizi evlerinde istemediklerini anladım. Kendi ailenizin evine dönün. Eşiniz de kendi ana babasıyla kalsın.

Pek anlamadım ama altın mı almış eşiniz yani kendi annesinden neden aldı aldıysanız verin altını evin bütün ihtiyaçlarını kim karşılıyor kayın ailemi eğer bütün ihtiyaçları onlar karşılıyordu haklı yani bari ekmeği siz alın demeye getirmiş insanlar size açık açık kiraya çıkın demiş eşiniz neyin inatlaşmasını yapıyor çıkmamak için.

2 sene bekleyip ev bitince evlenseydiniz. Konuda tek eksik çocuk. Umarım kendi evinize çıkana kadar çocuk yapmazsınız.

2 kafadar evlenip adamin ailesinin evine çökmüşsünüz isi siddete vardirmissiniz , esinizin babasi küfür ediyomus size korkunclar ötesi bi durum. Sığınti gibi cokerseniz insanlarin evine size her sey derler. Esiniz de iki kurus kira vermemek icin sizi oraya paspas yapmis ne saygi ne bi sey kalmis cok kotu. Ayrica konuda anlayabildigim seyler sizi istememeleri, parasi yoksa anahtar cektiricek verelim diye sizi eziklemeleri okey. Ama siz temmuzda kimin evine gidiyosununuz esinizin annesinin altinlari niye sizde bize tam olarak sormak istediginiz nedir temmuza bir ay kaldi bu kadar sabrettiyseniz zaten gidecekmissiniz ? Esiniz mi sizi oyaliyo bunu mü söylüyorsunuz?

Ben olsam temmuzu bile beklemezdim bir kayinpederin geline küfür etmesi kadar ağır bişey yoktur hatayı en başta yapıp ev üstüne gitmeyi kabul ederek yapmışsınız yani temmuzdan sonrada gitmezseniz bence arada saygı maygi kalmaz ki eşin ailesiyle arada illa bir perde olmalı bukadar yüz göz olunmamali rabbim yardimciniz olsun kocanizda adam olsun evlenmeyi biliyosa size ev sermesinide bilecek sorumluluğunun farkına varsın yoksa resti çekin babanın evinde acmiydin aciktamiydinda böyle bir durumu kabullenmek zorunda kalacaksin

Nikah tarihi almadan önce zaten öbür evinde oturcaktik esim trafik kazası yaptı borcu ödemek için o evi kiraya verdiler kendileri dediler borcu odeyene kadar diye ben bilerek kabul etmedim ztn

Esim benden önce bi araba almış annesinin altının alarak benim de bilgim yoktu görümcem her seferinde annemin altınını alın diyip durdu esim annesine sesini yükseltirdi kızardım biz isteyken bazen kaynanam yemek yapardi begenmezdi eşime kizardim ezikliormusum annesini öyle söylüyor gorumcem

Nikah tarihi almadan önce zaten öbür evinde oturcaktik esim trafik kazası yaptı borcu ödemek için o evi kiraya verdiler kendileri dediler borcu odeyene kadar diye ben bilerek kabul etmedim ztn
Eşin araba alacağım diye annesinin altınlarını alıyor gidiyor kaza yapıyor bir de adamın borcunu ödüyorlar, sorumsuz gidiyor evleniyor bir de evlerine yerleşiyorsunuz Karı koca, bu insanlar ne deseler çok haklılar. Maşallah hiçbir şeyde üstünüze alınmıyorsunuz bir de karı koca laflar fiziksel saldırılar havada uçuyor

Fiziksel saldırı dediğin görümcem evden benim gitmek istediğimi bilmiyor eşime söylediklerimi bana sen gideceksin bu evden senin nereye ait olduğun belli dediği yerde ben sadece omzunu ittim

Yok sen biraz daha bekle.
Kayınpederin şöyle güzel bi girişsin sana. Ondan sonra ne yapacağını düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…