- 16 Haziran 2011
- 16.315
- 71.530
- 798
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Sıkıcıysa sıkıcı,biraz takılır sonra bir yemeğe yada kafeye giderdiniz.Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
asla asla aslaa diyor bunu okuyan gelin adayimizKv o tapuyu sana vermez
Siz annenizle hiçbir yere gitmiyor musunuz nişanliniz olmadan
Nişanlisiniz ki evli bile olsaniz, annesi ile bir yerlere siz olmadan da gidebilir bu çok dogal.
Siz de annenizle bir yerlere nişanliniz olmadan gidebilirsiniz.
Neden,çağrılmaması normal mi,pembislikle ne ilgisi varPembiş gelinlerin dertleri de bir hoş oluyor
Bazen mecburi olarak gidilir çok da kıymetli değildir yarım saat uğrayıp kalkılır ya da çok kıymetli olduğunu sanmasınlar diye cumbur cemaat gidilmez usuleten bir iki kişi gidilir.neresi ayıpNeden,çağrılmaması normal mi,pembislikle ne ilgisi var
Evet. Hem de çok normal. Hayatta böyle düşünceler aklıma gelmezdi.Neden,çağrılmaması normal mi,pembislikle ne ilgisi var
Terliklere kocisimim terligi yazip pembe kurdele takabilexek biri. Bence cok tehlikeliÇok tatlısın
Yaaapma yaaa o kadarda değilAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Istedigi kadar asla desin evlenince kv her yere çagiriyor adamla yalniz kalamiyoruz diye googlede kayinvalideden kurtulma yollarini ararasla asla aslaa diyor bunu okuyan gelin adayimiz
Onlar bizim nişana ailecek cümbür cemaat geldi amaBazen mecburi olarak gidilir çok da kıymetli değildir yarım saat uğrayıp kalkılır ya da çok kıymetli olduğunu sanmasınlar diye cumbur cemaat gidilmez usuleten bir iki kişi gidilir.neresi ayıp
Sanki dışarıdan yabancı kızla gitmiş ya annesiyle gitmiş.Ne alaka yakışmaz?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Nisanlı kız hevesli ise erkeğin davet etmesi gerekir benceBazen mecburi olarak gidilir çok da kıymetli değildir yarım saat uğrayıp kalkılır ya da çok kıymetli olduğunu sanmasınlar diye cumbur cemaat gidilmez usuleten bir iki kişi gidilir.neresi ayıp
Karı/Koca olmayı ne çok seviyorsunuz yaAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?