- 10 Nisan 2014
- 43.393
- 115.665
- 798
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
evlenince de konu açar:kaynanam sık sık bana geliyor nasıl kurtulmalıyımmmmNişanlınızın üç günlük sizinle değilde 40 yıllık annesiyle gitmesimi yakışıksız oluyormuş ben mi yanlış okudum acaba yok ya yok gerçekten çok enteresan bir düşünce yapısı bu
Dünya hassas kalpler için cehennemdirNisanlı kız hevesli ise erkeğin davet etmesi gerekir bence
Olmaz ,siz daha adamın tapusunu almamışsınız.Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Kendi elleriyle hazırlıyor ortamı yani ileri de evlendiğinde eşine dese ki annen her yere beni çağırıyor diye şikayet etse sen degilmiydin beni niye çağırmadınız diye ağlayan gideceksin dese yeridir.evlenince de konu açar:kaynanam sık sık bana geliyor nasıl kurtulmalıyımmmm
Ben burdaki öğretmenim diyen çoğu kişiye inanmıyorum ki artık, ya acikogretim çıkıyor , ya öğrenci,ya fen edebiyat çıkışlı ev kızı, hepsi öğretmen .Bu durumda da öyledir diye umuyorumÇok şaşırdım şu an. Kadının öğrencileri uzaktan akrabalarının düğünlerine gidince de küsüyodur kesin bensiz gittiler diye…
Ben burdaki öğretmenim diyen çoğu kişiye inanmıyorum ki artık, ya acikogretim çıkıyor , ya öğrenci,ya fen edebiyat çıkışlı ev kızı, hepsi öğretmen .Bu durumda da öyledir diye umuyorum
Size söylecek kadar önemsememiştir, siz şey mi düşündünüz benimle görünmek mi istemiyor ?Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
öğretmen çok var sitede ama 5 yaşındaki çocuğun yaramazlığının anlatıldığı konuda iyice bir dövün bile yazanı var aramızda.konu sahibi yeni nişanlı heyecanlı aşık.ilgi görmek istiyor el üstünde tutulmak istiyor nişanlı ve ailesi tarafından.ama bu kadar ince düşünerek olmaz.o anne 25 30 yıldır hayatında nişanlının ölene dek de olacak ama kendi akibeti bilinmez.ömür boyu da sürebilir 2 yıl sonra boşanma da olabilir.eş bulduk diye toptan sahiplenemeyiz adamları bunu bir anlasak şu sitede artıkBen burdaki öğretmenim diyen çoğu kişiye inanmıyorum ki artık, ya acikogretim çıkıyor , ya öğrenci,ya fen edebiyat çıkışlı ev kızı, hepsi öğretmen .Bu durumda da öyledir diye umuyorum
KlasikProfilde de ön lisans yazıyormuş…
Hayir efendim yüzük takılmasına müteakip damadın tapusu geline devroluröğretmen çok var sitede ama 5 yaşındaki çocuğun yaramazlığının anlatıldığı konuda iyice bir dövün bile yazanı var aramızda.konu sahibi yeni nişanlı heyecanlı aşık.ilgi görmek istiyor el üstünde tutulmak istiyor nişanlı ve ailesi tarafından.ama bu kadar ince düşünerek olmaz.o anne 25 30 yıldır hayatında nişanlının ölene dek de olacak ama kendi akibeti bilinmez.ömür boyu da sürebilir 2 yıl sonra boşanma da olabilir.eş bulduk diye toptan sahiplenemeyiz adamları bunu bir anlasak şu sitede artık
Tabi tabi çok var ,sözlerim yanlis anlaşılmasın, maalesef her öğretmen de misyonunu taşıyamıyor ama burda o kadar çok konu gördüm ki çakma öğretmenlerle dolu.Etrafimda da herkes öğretmen meselaöğretmen çok var sitede ama 5 yaşındaki çocuğun yaramazlığının anlatıldığı konuda iyice bir dövün bile yazanı var aramızda.konu sahibi yeni nişanlı heyecanlı aşık.ilgi görmek istiyor el üstünde tutulmak istiyor nişanlı ve ailesi tarafından.ama bu kadar ince düşünerek olmaz.o anne 25 30 yıldır hayatında nişanlının ölene dek de olacak ama kendi akibeti bilinmez.ömür boyu da sürebilir 2 yıl sonra boşanma da olabilir.eş bulduk diye toptan sahiplenemeyiz adamları bunu bir anlasak şu sitede artık
Evrensel adetler vardır grubundan bu arkadaş da belli kiAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Ya bu tapular niye erkek ailesi için geçerli oluyorHayir efendim yüzük takılmasına müteakip damadın tapusu geline devrolur
Evet bu türün bir ismi olmalı, evrenselcilerEvrensel adetler vardır grubundan bu arkadaş da belli ki
Artık nişanlıyım merasimlere babamla gitmem yakışık almazYa bu tapular niye erkek ailesi için geçerli oluyor
Bu kız aileleri için olmuyor genellikle
Sanırım gelin hanım annemle gezmek yakışık almaz artık nişanlımla her yere gitmeliyim demez
Babana bir söylesene, adamcağız ne tepki verecek acabaArtık nişanlıyım merasimlere babamla gitmem yakışık almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?