Kaynanam ve nişanlım düğüne çağırmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınızın üç günlük sizinle değilde 40 yıllık annesiyle gitmesimi yakışıksız oluyormuş ben mi yanlış okudum acaba yok ya yok gerçekten çok enteresan bir düşünce yapısı bu
evlenince de konu açar:kaynanam sık sık bana geliyor nasıl kurtulmalıyımmmm

evlenince de konu açar:kaynanam sık sık bana geliyor nasıl kurtulmalıyımmmm
Kendi elleriyle hazırlıyor ortamı yani ileri de evlendiğinde eşine dese ki annen her yere beni çağırıyor diye şikayet etse sen degilmiydin beni niye çağırmadınız diye ağlayan gideceksin dese yeridir.

Çok şaşırdım şu an. Kadının öğrencileri uzaktan akrabalarının düğünlerine gidince de küsüyodur kesin bensiz gittiler diye…
Ben burdaki öğretmenim diyen çoğu kişiye inanmıyorum ki artık, ya acikogretim çıkıyor , ya öğrenci,ya fen edebiyat çıkışlı ev kızı, hepsi öğretmen .Bu durumda da öyledir diye umuyorum

Size söylecek kadar önemsememiştir, siz şey mi düşündünüz benimle görünmek mi istemiyor ?

Ben burdaki öğretmenim diyen çoğu kişiye inanmıyorum ki artık, ya acikogretim çıkıyor , ya öğrenci,ya fen edebiyat çıkışlı ev kızı, hepsi öğretmen .Bu durumda da öyledir diye umuyorum
öğretmen çok var sitede ama 5 yaşındaki çocuğun yaramazlığının anlatıldığı konuda iyice bir dövün bile yazanı var aramızda.konu sahibi yeni nişanlı heyecanlı aşık.ilgi görmek istiyor el üstünde tutulmak istiyor nişanlı ve ailesi tarafından.ama bu kadar ince düşünerek olmaz.o anne 25 30 yıldır hayatında nişanlının ölene dek de olacak ama kendi akibeti bilinmez.ömür boyu da sürebilir 2 yıl sonra boşanma da olabilir.eş bulduk diye toptan sahiplenemeyiz adamları bunu bir anlasak şu sitede artık

Hayir efendim yüzük takılmasına müteakip damadın tapusu geline devrolur

Bizim burda da 7 göbek uzaklıkta ki akrabanın düğününe nişanlınla gidersin Ben hiç gitmedim sevmem zaten bence çok iyi böyle olması takmayın

Tabi tabi çok var ,sözlerim yanlis anlaşılmasın, maalesef her öğretmen de misyonunu taşıyamıyor ama burda o kadar çok konu gördüm ki çakma öğretmenlerle dolu.Etrafimda da herkes öğretmen mesela

Hayir efendim yüzük takılmasına müteakip damadın tapusu geline devrolur
Ya bu tapular niye erkek ailesi için geçerli oluyor
Bu kız aileleri için olmuyor genellikle
Sanırım gelin hanım annemle gezmek yakışık almaz artık nişanlımla her yere gitmeliyim demez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…