Kaynanam ve nişanlım düğüne çağırmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınızın yanına yakıştıramadığınız kadın annesi farkında mısınız? ne demek yakışmaz..Siz şimdi böyle yaparsanız evliliğinizde kadını oğlunun yakınına yaklaştırmazsınız gibi sanki:) Yalandan çağırabilirdi demenizde çok saçma... Kayınvalidenizin kıymetini bilin bence dürüst davranmış kadın, yalanla dolanla uğraşacak kişilikte biri değilmiş.

Onlar bizim nişana ailecek cümbür cemaat geldi ama
Sizi genel olarak disliyorlar mi siz bu kadar alindiniz? Yani söylemek istediğim şey bazen her şey bizimle ilgili değildir.Karsi taraf ile ilgili de olabilir.Bu kadar her şeyi üzerinize alınıp kendinize hayatı dar etmeyin çok gereksiz tripler bunlar.

Hayır bir konuda bir İki kişi gidilir cümbür cemaat gidilmez yazılmış bende ona karşılık bugün düğünü olan kişilerin bizim nişana cümbür cemaat geldiğini yazdım
Anlamadım bizim nişan dediğin hangi nişan,kimin nişanı?
Ve cümbür cemaat gelenler kim?
Cidden anlamadım,daha açık yazar mısın?

Hayır bir konuda bir İki kişi gidilir cümbür cemaat gidilmez yazılmış bende ona karşılık bugün düğünü olan kişilerin bizim nişana cümbür cemaat geldiğini yazdım
Yahu Korona var Korona. Gel deselerde nişanlı vasfıyla orada gereksiz kalabalıksın. Senin nişanına cümbür cemaat gelenlerde kalabalık eden gereksiz tayfadan.

Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz

Pardon da uzaktan akraba sizi ne yapsın, hatta nişanlınızı ne yapsın? Onlar kayınvalidenizi istiyorlardır asıl. Ne meraklıymışsınız dıdısının dıdısının düğününe gidip kendinizi göstermeye. Gerçi asıl derdiniz kaynanayı ekarte etmekmiş. Daha nişanlıyken böylesiniz bir de evlenseniz aman aman

Belli ki heves etmişsin ilerde de her yere beni çağırıyorlar diye bikacaksin
Biraz mesafe en çok sana yarar bu kadar kasarsan bu sefer gelin alınıyor adı altında her işlerine koştururlar o zaman ağzını açamazsin

Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Bu nasıl bir düşünce bilmiyorum sen annenle bir yere gitmeyeceksin artık herhalde yakışık almaz evlenince de tüm aileni silmen gerekir

faturalar coşmuşşş yakınımızda savaş çanları çalıyorr çocuklar lgs ya da üniversite sınavı için ağır stres altında gençler de kpss.virüs gene coştuu ama düğüne gidilmeli tabi kiii.nasıl çağırılmaz skandalllllllll

Çok enteresan bir dert olmuş ,insan nişanlısı ile neden her yere gitsin ki?Bir de uzaktan akrabaymış ve onlarda bir zorunluluk olarak gitmiş.Simdiden boyle şeylere takılırsanız ohooooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…