- 30 Ekim 2019
- 408
- 1.559
- 113
- 48
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Çok hazırlıksız yakalandım bu duyaraNeden,çağrılmaması normal mi,pembislikle ne ilgisi var
Onlar bizim nişana ailecek cümbür cemaat geldi ama
Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Sizi genel olarak disliyorlar mi siz bu kadar alindiniz? Yani söylemek istediğim şey bazen her şey bizimle ilgili değildir.Karsi taraf ile ilgili de olabilir.Bu kadar her şeyi üzerinize alınıp kendinize hayatı dar etmeyin çok gereksiz tripler bunlar.Onlar bizim nişana ailecek cümbür cemaat geldi ama
Bizim nişandan kastın oğluyla,senin nişanın değil dimi?Onlar bizim nişana ailecek cümbür cemaat geldi ama
Hayır bir konuda bir İki kişi gidilir cümbür cemaat gidilmez yazılmış bende ona karşılık bugün düğünü olan kişilerin bizim nişana cümbür cemaat geldiğini yazdımBizim nişandan kastın oğluyla,senin nişanın değil dimi?
Anlamadım bizim nişan dediğin hangi nişan,kimin nişanı?Hayır bir konuda bir İki kişi gidilir cümbür cemaat gidilmez yazılmış bende ona karşılık bugün düğünü olan kişilerin bizim nişana cümbür cemaat geldiğini yazdım
Yahu Korona var Korona. Gel deselerde nişanlı vasfıyla orada gereksiz kalabalıksın. Senin nişanına cümbür cemaat gelenlerde kalabalık eden gereksiz tayfadan.Hayır bir konuda bir İki kişi gidilir cümbür cemaat gidilmez yazılmış bende ona karşılık bugün düğünü olan kişilerin bizim nişana cümbür cemaat geldiğini yazdım
Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Bu nasıl bir düşünce bilmiyorum sen annenle bir yere gitmeyeceksin artık herhalde yakışık almaz evlenince de tüm aileni silmen gerekirAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
faturalar coşmuşşş yakınımızda savaş çanları çalıyorr çocuklar lgs ya da üniversite sınavı için ağır stres altında gençler de kpss.virüs gene coştuu ama düğüne gidilmeli tabi kiii.nasıl çağırılmaz skandalllllllllBazen bende cahil olmak isterdim beaaa. Ne güzel dertler. Bu dünta nereye gidiyor? Savaş olacakmi? Nasil isinacaz? Dertleri yok.
Hayatinda görmediğin insanin dügününe gitme derdi var. Şaka maka bir yana, bazen cehalet güzel bişey yaaa
Çok enteresan bir dert olmuş ,insan nişanlısı ile neden her yere gitsin ki?Bir de uzaktan akrabaymış ve onlarda bir zorunluluk olarak gitmiş.Simdiden boyle şeylere takılırsanız ohoooooNişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?