- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Cidden surda bı kadın böyle bir konu açsa şimdiye ayırmıştık bu adam psikopat derdi herkesArtık nişanlıyım merasimlere babamla gitmem yakışık almaz
"Kızım ne diyorsun anlamıyorum sarhoş musun sen?" derBabana bir söylesene, adamcağız ne tepki verecek acaba
Öğretmeni bırak çalışıyor olsa tanımadığı bir insanın nişanına düğününe gitmeye bu kadar hevesli olmaz, yorgunluktan böyle şeyleri dert etmez, aksine Allah razı olsun beni düşünen bir nişanlım var derdiÖğretmenmiş
Gene minnoş amcaymış"Kızım ne diyorsun anlamıyorum sarhoş musun sen?" der
Ay cidden ya "nişanlım babamla X törenine gittik diye bana hesap sordu" konusu açılsa direkt terk et derizCidden surda bı kadın böyle bir konu açsa şimdiye ayırmıştık bu adam psikopat derdi herkes
babamla düğüne gitmem yakışık almaz dedi kıskandı dese bir erkek bu adam ensest bile olabilir derdik
Ayy evet çok minnoştur onlarla zaman geçirmeyi sevdiğimi de bildiğinden asla anlam veremez yaniGene minnoş amcaymışben olsam böyle dolu dolu bir tepki veririm yani.Hey yavrum hey
Kesinlikle ama kadınlar bunu yaparken sınır tanımıyor bence tek mesele kayinvalide ile itismek ben burdayken artık seni saymayacak ben ben ben demek ama çok hızlı koşuyor :)Ay cidden ya "nişanlım babamla X törenine gittik diye bana hesap sordu" konusu açılsa direkt terk et deriz
Öğretmeni bırak çalışıyor olsa tanımadığı bir insanın nişanına düğününe gitmeye bu kadar hevesli olmaz, yorgunluktan böyle şeyleri dert etmez, aksine Allah razı olsun beni düşünen bir nişanlım var derdi
Vizyoner olmayan kişiler böyle en ufak şeyden mesele yaratıyor. Iş yerinde de böyle mesela. Saçma sapan ufak hoşnutsuzluklarını büyütüp büyütüp gerginlik yaşatıyorlarKesinlikle ama kadınlar bunu yaparken sınır tanımıyor bence tek mesele kayinvalide ile itismek ben burdayken artık seni saymayacak ben ben ben demek ama çok hızlı koşuyor :)
Sonra da bu adamlar büyük konularda sen zaten annemle hep uğraşıyorsun diyor sonunda kendileri kaybetmiş oluyorVizyoner olmayan kişiler böyle en ufak şeyden mesele yaratıyor. Iş yerinde de böyle mesela. Saçma sapan ufak hoşnutsuzluklarını büyütüp büyütüp gerginlik yaşatıyorlar
Siz söyleyince baktım oladabilir tabi herkes benim gibi pert olarak gelmiyor demek ki eveBen konusunun yalancısıyım valla. Ücretli öğretmenim diye konusu var.
Sizinle nişanlandı diye anneliğini mi bırakacak kadın? Annesiyle bi yere gitmeyecek mi? Siz öyle mi yaptınız annenize?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Hayır bir konuda bir İki kişi gidilir cümbür cemaat gidilmez yazılmış bende ona karşılık bugün düğünü olan kişilerin bizim nişana cümbür cemaat geldiğini yazdım
Artık yakışmaz evet haklısınız o kim ki peh annesiymis. Annesinin akrabasiymis falan.Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
nasıl kafalar yaşıyosunuz anlamıyorum arkadaş, nerden dert yaratsam diye bakıyosun resmen. ömür törpüsü gibisin heNişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?