bikaç kez gelemem halsizim vs deseniz?
bir çare bulmanız lazım
Bence siz derdiniz anlatamamissiniz
onun bir yere gitmesi gerekmiyor ki
hatta ozellikle gitsin sizin yaptığınız işleri o yapsın ki anlasın nasıl oluyormuş sevap
Bak canım,ağlamadan dik dur,erkekler ağladığın anda,ne yapabilirki başka,ağlıyor işte,başka ne yapacak,ağlar ağlar susar diye düşünür.Dik dur,niyetinden vazgeçme,belki zamana yayarsın,belki taktik değiştirirsin,ama vazgeçme.Eşim uyudu bende ne konuşacak güç nede heves kalmadı
Sen elinden geleni yapmissin lutfen ailene haber ver ve kurtul o evden.Esin annesine hizmetci alsin bi zahmet.Susup oturma.Esine ne kadar ciddi oldugunu gostermelisin.Bu arada esin ne is yapiyor merak ettim ve kac yasinda?Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorum
Kesinlikle cok yerinde bir yorumYapacak şey belli, pek de kolay vallahi.
Çekeceksin resti, o korkuluk kocana!
Gitmiyorum hadi bakalım diyeceksin!
Nedir bu bedava hizmetçilik merakı?
Annen baban bunun için mi yetiştirdi?
Elbette saygını, hürmetini göster, arada hizmetini et lakin bu boyut değiştirmiş, senin evlilik hayatın tehlikede.
O halde yaptığının sevabına da nail olamazsın.
Derhal cinnet geçir ve resti çek.
Yap bunu.
anahtarı al bu kadar zor değil buHerşeyi denedim banyo yapmak için aşağı iniyorum anahtarı var yarım saat sonra geliyor birden karşımda görüyorum kaç kez havluyla gördü beni
Sen sen için,Son durum nedir ailenize söylediniz mi? Ciddi bir rest çekmeden düzelmez sakın sizin için üzülmelerini beklemeyin
Eşim hastaneden çıktığında annesinin 3 gün bizimle kalması gerekti. İşten geldim yemek yok. Hazırladım birşeyler ramazandı birde, masaya tabakları çat çat koymaya başladım. Hareket etmemesi gereken eşim kalktı yardıma kadın oğlum otur sen dedi. Gayet sakin o oturacaksa sen kalkacaksın süs diye getirmedik seni dedim. Tek kelime etmeden kalktı ertesi gün yemekte hazırdı sofrada. Kadınlar kendini ezdirmekten ne anlıyor cidden anlamıyorum.
kız sen de az değilmişin2 gün misafire hizmet edilir de konu sahibinin ki kölelik.
yani hadi konu sahibi yemek yapsa kadın temizliği. ya bebeğe baksa arada uyu sen dese o bile insancıl olurdu.
Bence de öyle,fakat bazıları bunu istiyor,ve daha.kıymet veriyor.Benim kayınvalidem,camlarını sildiği için para isteyen eltimi gözünden sakınıyordu.
Ne mi oldu, gönüllü yapanları kaybetti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?