Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

bikaç kez gelemem halsizim vs deseniz?

bir çare bulmanız lazım

Diyemez çünkü analı oğullu psikolojik baskı yapıyor. Konu sahibi olayın içinde olduğu ve kendi yaşadığı için aslında neler yaşadığını da tam idrak edemiyor. Aslında o evden bir kurtulsa sonradan "keşke şöyle yapsaydım" diyecek. Şuan tepki vermemesini çok iyi anlıyorum. Ana oğul bu durumu konu sahibine de normalleştirmeye çalışıyor çünkü.

Bence siz derdiniz anlatamamissiniz
onun bir yere gitmesi gerekmiyor ki
hatta ozellikle gitsin sizin yaptığınız işleri o yapsın ki anlasın nasıl oluyormuş sevap

hala nasıl duruyorsunuz orda anlamıyorum. ne demek ölsemde gidemem o zaman alsın başına çalsın. hemen boşanmaya gücünüz yoksa sizde gidin evinize evinizden çıkmayın gidip yemek yapmayın orda kalmayın. biraz huzurları kaçsın bakalım belki kocanın aklı başına gelir.

annesini babasını bırakamazsa evlenmeseydi
anlamıyorum ben böyle insanları ya nasıl insanlar
bizde öyleydik çalışıyorum ilk evlendiğim zamanlar
kaynanma yemeğe gidiyoduk hergün sonra eve aramızda
bi kaç bina vardı baya gittik başlarda bana da rahat oluyodu
bu ama sonradan sıkıldım dedim evime gidicem ve gittim
gerçi benm kayınvalidem de kavgalarımız falan oluyo ama oğlunu paylaşamadığından
hiç bu kadar kötü olmadı özellikle o haldeyken benden iş beklemedi beklesede ben yapmazdım
zaten canımdan kıymetli değil hiçbirşey.. herşey saygı ve sevgiden başlar o bana sevgi göstercek ki bende ona saygılı olayım böyle günde bana destek olmıcaklarsa hiç olmasınlar...

Eşim uyudu bende ne konuşacak güç nede heves kalmadı
Bak canım,ağlamadan dik dur,erkekler ağladığın anda,ne yapabilirki başka,ağlıyor işte,başka ne yapacak,ağlar ağlar susar diye düşünür.Dik dur,niyetinden vazgeçme,belki zamana yayarsın,belki taktik değiştirirsin,ama vazgeçme.

Valla bunlara katlanılırmı insan kendine bu kötülüğü bunca zaman yaparmı. Hamileyken logusayken oturmamış bu kadın susmuş şimdi konusurmu ne bekliyosun delirdim burda ben nasıl böyle sessiz kendinizi ezdirebiliyosunuz. Anne yavrusunu korumak için panter kesilir.

yorumlarin hepsini okuyamadim. Allah sabir versn. insan evinde rahat etmek ister. bebekle gezmeye gtmek bile zor sizinki hergun hergun cok bunaltr . simdi.hazir lohusayken hemen ufak capli bi cinnet geciriyosunuz ve bidaha inmiyosunuz. lohusa depresyonu der cikarsin. bisver aran bozulursada bozulsun. esin bisey derse ide ac internetten lohusalk hallerini okut.napim elimde degil horminlar dersin

Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorum
Sen elinden geleni yapmissin lutfen ailene haber ver ve kurtul o evden.Esin annesine hizmetci alsin bi zahmet.Susup oturma.Esine ne kadar ciddi oldugunu gostermelisin.Bu arada esin ne is yapiyor merak ettim ve kac yasinda?

Kesinlikle cok yerinde bir yorum

Seni gelin degil de hizmetci almislar. Benim de evim var yetisemiyorum kendi evimde cocugumu buyutmek istiyorum. ben de ev oldum aryik yuvama isinmak istiyorum diyeceksin. ararsa acma telefonu. esine de gitmek istemedigini soyle. zorla olmaz ki.

Eşim hastaneden çıktığında annesinin 3 gün bizimle kalması gerekti. İşten geldim yemek yok. Hazırladım birşeyler ramazandı birde, masaya tabakları çat çat koymaya başladım. Hareket etmemesi gereken eşim kalktı yardıma kadın oğlum otur sen dedi. Gayet sakin o oturacaksa sen kalkacaksın süs diye getirmedik seni dedim. Tek kelime etmeden kalktı ertesi gün yemekte hazırdı sofrada. Kadınlar kendini ezdirmekten ne anlıyor cidden anlamıyorum.

Baştan aynı çatıda oturmayı kabul etmeyecektin
Hadi ettin bari ayrı eve çıkana kadar çocuk yapmayacaktın.
Alışmaya bak
Mutluluklar

Son durum nedir ailenize söylediniz mi? Ciddi bir rest çekmeden düzelmez sakın sizin için üzülmelerini beklemeyin

kız sen de az değilmişin 2 gün misafire hizmet edilir de konu sahibinin ki kölelik.
yani hadi konu sahibi yemek yapsa kadın temizliği. ya bebeğe baksa arada uyu sen dese o bile insancıl olurdu.

kız sen de az değilmişin 2 gün misafire hizmet edilir de konu sahibinin ki kölelik.
yani hadi konu sahibi yemek yapsa kadın temizliği. ya bebeğe baksa arada uyu sen dese o bile insancıl olurdu.
Bence de öyle,fakat bazıları bunu istiyor,ve daha.kıymet veriyor.Benim kayınvalidem,camlarını sildiği için para isteyen eltimi gözünden sakınıyordu.
Ne mi oldu, gönüllü yapanları kaybetti...

Bence de öyle,fakat bazıları bunu istiyor,ve daha.kıymet veriyor.Benim kayınvalidem,camlarını sildiği için para isteyen eltimi gözünden sakınıyordu.
Ne mi oldu, gönüllü yapanları kaybetti...

abowwww ne insanlar var? ölsem isteyemem. yani ben konu sahibinin yaptığını asla yapmam da. ama eltin gibi de asla yapmam. sanki uçlarda yaşamamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…