Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Beni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm
Haklısın şu zor döneminde böylesine vurdumduymaz ana kuzusu halleri hiç çekilmez ama gözünü seveyim SİNME. Artık kadınların ezilmesine dayanamıyorum, sırf yüzüme bakmıyor diye geri adım atma o zaman tepkinin anlamı kalmaz bir daha da ciddiye alınmazsın. Lütfen ama lütfen su koyverme, geri adım atsan bir ömür evcil hayvanı gibi gezmek ister misin kvnin? Geri adım atsan zaten yine hüsran, hayat aktı gitti... Madem birşeyler değişecek bırak senin tepkin değiştirsin, olumsuz şeyler yaşayacaksan bile dik durduğun için yaşa. Kendine sahip çık sen de bi anne baba evladısın, ağaç kovuğundan çıkmadın

Merhaba bayanlar konuyla çok alakasız birşey sorucam ama yeni üyeyim yeni form açmayı bilmiyorum size bir konu da teklifim var.
Ek işe ihtiyacınız varsa öğrenci,ev hanımı ya da ben çalışıyorum ama ek gelir istiyorum diyorsanız ve iyi bir sosyal medya kullanıcıysanız katalogsuz,ürün satışı yapmadan riske girmeden aylık maaşa bağlanmak istiyorsanız bana ulaşın

Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorum
Okurken ben sinir oldum yaa. Bakmazsa bakmasın. Gitsin anasıyla kalsın o zaman. Siz evinizden ayrılmayın. Geri adım atmayın. Çok taviz vermişsiniz. Bundan sonra bari kararlı durun.

Yahu bunu dile getir ne güzel evin varmış eşin de anlayış göstermiş anne artık eskisi gibi her dakka git gel etmiym zor oluyor bebekle de arada gelirim de tatlı bi dille söyle ama kararlı ol yada bunu yavaş yavaş yap ama o da farkında olsun artık evinde oturmak istediginin evinde sabitlen .

canım eğer kv çok yaşlı yemeğini yapamıyorsa
sen evinde yap böl eşin götürsün sende daha çıkma lütfen yaaa

kocan ailesine düşkünse görsün tkrar evine gelsin sen çıkmak zorunda değilsin bide bebegn olmuş daha zor biraz tavırlı ol herşeye boyun eğme yani işini yemeğini yapsın sen hiçmetçilerimisin ki niye taviz verdiniz bu kadar ama eşinde hataa bi durunn hanımım lohusa bu halde napıyosunuz diyemiyosa sucun buyugu eşinde yani verinn tavizi verin tavizi tepenize çıkarlar böle azcık çirkef olmak lazım bölelerine ezik ve sessiz gördükçe sömürürler.

Beni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm

Evet değersizsin
Bunları evliliğinin başından beri ve hatta hamileyken yaptığın için değersizsin
Eşin ailemi bırakamam diyor
Bırakamam dediği ailesi değil
Ailesine senin hizmetçilik yapman
Bunu bırakamıyor
Kendi evde mi tüm gün zaten değil
Ama sen gidip onlara hizmetçilik yapmalısın
Maalesef değerin bu ve bunu da sen baştan kabul etmiş pekiştirmişsin
Gitmeyeceksin,kayınvalide kayınpeder hepsini karşına alıp kötü gelin olacaksın hatta çıldır cinnet geçir deli gelin ol

Birde şimdi bebeğiniz var . Onu bahane edin zaten 2 evin işine nasıl yetişiyorsunuz . Gidişleri biraz seyrekleştirin zararın neresinden dönerseniz kardır.

Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor

canım o zaman kocayı bırakıcan.... diyesim geliyor...
buna kocan çözüm bulacak...
burdan kimse sana yardım edemez....
sen kocana yardım edicen...
ne bilim öyle baştan çıkar ki senle yalnız kalmak için çıldırsın...
kısacası kadınlığını kullan o zaman bacım... :)

kararlı ol,ağlama dik dur şimdi geri çekilirsen seni kaile almazlar o yüzden emin adımlarla ilerle ,sen eşini düşünüyorsun ama maalesef o seni zerre düşünmüyor canım ,seni düşünmeyeni sende düşünme gitsin anasıyla akşamları kendi otursun sen gitme ,lafını hiç esirgeme yuvam bozulur diye korkma zaten eşinden hiç bir şey olmaz ,o anasız babasız yapamıyorsa sende bende yapamıyorum de çek git aklı başına gelsin hiç kendini üzme artık bebişine odaklan sen

Kendi evimizde kalalım dedim söyledim herşeyi beni öldürsen ailemden gidemem dedi bıktım artık pes ediyorum

Ailesinden gitmiş olmuyor ki böyle? Kafa basmıyor ya. Kendi yine gitsin annesiyle vakit geçirsin, temizliğini yapsın, yemeğini yapsın bulaşığını yıkasın. Kendi yapmadığı şeyi karısı yapmaya mecbur muymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…