Haklısın şu zor döneminde böylesine vurdumduymaz ana kuzusu halleri hiç çekilmez ama gözünü seveyim SİNME. Artık kadınların ezilmesine dayanamıyorum, sırf yüzüme bakmıyor diye geri adım atma o zaman tepkinin anlamı kalmaz bir daha da ciddiye alınmazsın. Lütfen ama lütfen su koyverme, geri adım atsan bir ömür evcil hayvanı gibi gezmek ister misin kvnin? Geri adım atsan zaten yine hüsran, hayat aktı gitti... Madem birşeyler değişecek bırak senin tepkin değiştirsin, olumsuz şeyler yaşayacaksan bile dik durduğun için yaşa. Kendine sahip çık sen de bi anne baba evladısın, ağaç kovuğundan çıkmadınBeni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm
Bir yuva kolay kurulmuyor o sonraki iş olmalı bu kadın daha kendini hiç ifade etmemişmikocanda ış yok çıkın o evden.
Adam anam babam diyo saka gibi evinden cıkmazmıskocanda ış yok çıkın o evden.
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Bir yuva kolay kurulmuyor o sonraki iş olmalı bu kadın daha kendini hiç ifade etmemişmi
büyülük seyler ıle ugraşmam fakat bazı kvaldelerın oğullarını yedeklemek ıcın basvurduğunu dusunuyorum.sonra yapanlar hastalıklardan kurtulamıyorlar cıkıyor ılla.Adam anam babam diyo saka gibi evinden cıkmazmıs
Okurken ben sinir oldum yaa. Bakmazsa bakmasın. Gitsin anasıyla kalsın o zaman. Siz evinizden ayrılmayın. Geri adım atmayın. Çok taviz vermişsiniz. Bundan sonra bari kararlı durun.Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorum
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..[/QUOTE
Gelmiyorum herkes evinde yapsın yemeğini yesin gücüm yok de bir iki gün tartışma olur sen kararlı davran yeterki10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Beni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm
Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Kendi evimizde kalalım dedim söyledim herşeyi beni öldürsen ailemden gidemem dedi bıktım artık pes ediyorum
bikaç kez gelemem halsizim vs deseniz?10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?