- 18 Eylül 2014
- 53
- 31
- 38
Ben herkesin kendine hizmet ettiği bir düzenden yanayım anne ve babam dışında herhangi birine yapacağım hizmet bana külfet gelir. En fazla ne olur sevmeyeceklermi sevmesinler, zaten sınırsız sevgi anne babaya mahsus yaparsın kendini yıpratırsın bir kere yapmasan o konuşulur. O yüzden gerek yok bencekız sen de az değilmişin2 gün misafire hizmet edilir de konu sahibinin ki kölelik.
yani hadi konu sahibi yemek yapsa kadın temizliği. ya bebeğe baksa arada uyu sen dese o bile insancıl olurdu.
Aynen,bende hep insaflı olalım,bizde yaşlanacağız bakış açısındayım.Ama kıymeti bilinmeyince de ısrar etmem iyilikte...abowwww ne insanlar var? ölsem isteyemem. yani ben konu sahibinin yaptığını asla yapmam da. ama eltin gibi de asla yapmam. sanki uçlarda yaşamamak gerek
Son durum nedir ailenize söylediniz mi? Ciddi bir rest çekmeden düzelmez sakın sizin için üzülmelerini beklemeyin
Uykusuzluktan başım ağrıyor belimi doğrultamıyorum bunların hepsini görüyor ahh gariban diyor kendisi gidip yatıyor ben zamanında çok yaptım artık bişey yapamam diyor
Ben herkesin kendine hizmet ettiği bir düzenden yanayım anne ve babam dışında herhangi birine yapacağım hizmet bana külfet gelir. En fazla ne olur sevmeyeceklermi sevmesinler, zaten sınırsız sevgi anne babaya mahsus yaparsın kendini yıpratırsın bir kere yapmasan o konuşulur. O yüzden gerek yok bence
İyi yaparsınız , eşiniz ya düzelir ya biter, sizde yolunuza bakarsınız. Allah yardımcınız olsunAilemle konuştum sabah onların yanına gidecem kimsenin beni düşündüğü yok bu hayatta anneden başka kimse kimseye merhamet etmez kimseyi düşünmez annem çek gel dedi şimdi evinde değil annem yoksa şimdi giderdiim yarın ilk işim bu evden çıkmak olacak bekar arkadaşlara tavsiyem aslaa ama aslaaaa ev içine gitmeyin ilk şartınız bu olsun tek kalın huzurlu olun
Vayy cidden bunu dedin mi helal valla susunca iyi olunmuyor somurebildikleri kadar somuruyolar. Ama bu da sert olmus biraz :))))Eşim hastaneden çıktığında annesinin 3 gün bizimle kalması gerekti. İşten geldim yemek yok. Hazırladım birşeyler ramazandı birde, masaya tabakları çat çat koymaya başladım. Hareket etmemesi gereken eşim kalktı yardıma kadın oğlum otur sen dedi. Gayet sakin o oturacaksa sen kalkacaksın süs diye getirmedik seni dedim. Tek kelime etmeden kalktı ertesi gün yemekte hazırdı sofrada. Kadınlar kendini ezdirmekten ne anlıyor cidden anlamıyorum.
Ailemle konuştum sabah onların yanına gidecem kimsenin beni düşündüğü yok bu hayatta anneden başka kimse kimseye merhamet etmez kimseyi düşünmez annem çek gel dedi şimdi evinde değil annem yoksa şimdi giderdiim yarın ilk işim bu evden çıkmak olacak bekar arkadaşlara tavsiyem aslaa ama aslaaaa ev içine gitmeyin ilk şartınız bu olsun tek kalın huzurlu olun
Beni tarif etmişsin,biraz daha rahat olmaya çalışıyorum ama yok,eksik kalmamalı hiç bir şey...işte bakış açısı farkı. ben de evime gelen bebeğinden yaşlısına herkese hizmeti bir borç bilirim. o evimden güle oynaya gitsin. ha isterse arkamdan hiç susmasın. başımı yastığa koyduğumda belim ağrısın, ayaklarım zonklasın ama kalbim ve vicdanım sızlamasın derim. ha başkasının evine gidince de ben misafir gibi olayım isterim. tabi kişiler yaşlı olunca onu da istemem. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyim
Beni tarif etmişsin,biraz daha rahat olmaya çalışıyorum ama yok,eksik kalmamalı hiç bir şey...
yemin ederim sabahtan beri bu haberi bekliyordum. senin ve yavrun adına çok sevindim. biraz dinlen bedenen ve ruhen. sen iyi ol, sütün iyi olsun, beben iyi olsun. çok şükür.
Hepinize teşekkür ederim cesaret verdinizz
Eşin biliyormu gidecegini birsey demedimi yapmadımı?Hepinize teşekkür ederim cesaret verdinizz
sen iyi ol bize teşekkür olur. küçücüksün daha. sana bakılmalıyken. o kadar kişinin bu loğusa halinde senden yararlanmaya çalışması hiç adil değildi. inş mutlu olursun.
Eşin biliyormu gidecegini birsey demedimi yapmadımı?
Kendimi çok kötü hissediyorum
Sakin ol kararli ol eger adamsa birseyler yapar duzeltmek icin.Yapmiyorsa zaten anasiyla basbasa birak onu.Kendimi çok kötü hissediyorum
Anladım canım inşallah mutlu olursun .Eşimle konuşmuyor yarın görür gittiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?