Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Valla ben hiç yapmam misafir gibi gelip gidiyorum haftada bir kırkı yılda birde onlar geliyor. o zaman gidip kendi annemede yardım edicem öle seymi olur. Biz nereye yetişelim. Tabiki yardımcı olmaya calısıyorum sofra topla vs. Ama kendimede yüklenemem yani ben oraya iş görmek için mi gidiyorum. Kendi kızı var o yapsın

kız sen de az değilmişin 2 gün misafire hizmet edilir de konu sahibinin ki kölelik.
yani hadi konu sahibi yemek yapsa kadın temizliği. ya bebeğe baksa arada uyu sen dese o bile insancıl olurdu.
Ben herkesin kendine hizmet ettiği bir düzenden yanayım anne ve babam dışında herhangi birine yapacağım hizmet bana külfet gelir. En fazla ne olur sevmeyeceklermi sevmesinler, zaten sınırsız sevgi anne babaya mahsus yaparsın kendini yıpratırsın bir kere yapmasan o konuşulur. O yüzden gerek yok bence

abowwww ne insanlar var? ölsem isteyemem. yani ben konu sahibinin yaptığını asla yapmam da. ama eltin gibi de asla yapmam. sanki uçlarda yaşamamak gerek
Aynen,bende hep insaflı olalım,bizde yaşlanacağız bakış açısındayım.Ama kıymeti bilinmeyince de ısrar etmem iyilikte...

Son durum nedir ailenize söylediniz mi? Ciddi bir rest çekmeden düzelmez sakın sizin için üzülmelerini beklemeyin

Ailemle konuştum sabah onların yanına gidecem kimsenin beni düşündüğü yok bu hayatta anneden başka kimse kimseye merhamet etmez kimseyi düşünmez annem çek gel dedi şimdi evinde değil annem yoksa şimdi giderdiim yarın ilk işim bu evden çıkmak olacak bekar arkadaşlara tavsiyem aslaa ama aslaaaa ev içine gitmeyin ilk şartınız bu olsun tek kalın huzurlu olun

Uykusuzluktan başım ağrıyor belimi doğrultamıyorum bunların hepsini görüyor ahh gariban diyor kendisi gidip yatıyor ben zamanında çok yaptım artık bişey yapamam diyor

Eşin
22 yaşında evlenmene izin veren zihniyet
kayınvaliden hepsini Allah bildiği gibi yapsın
Cıngar çıkaracaksın mecbur başka çaren yok umarım anlayan çıkar

işte bakış açısı farkı. ben de evime gelen bebeğinden yaşlısına herkese hizmeti bir borç bilirim. o evimden güle oynaya gitsin. ha isterse arkamdan hiç susmasın. başımı yastığa koyduğumda belim ağrısın, ayaklarım zonklasın ama kalbim ve vicdanım sızlamasın derim. ha başkasının evine gidince de ben misafir gibi olayım isterim. tabi kişiler yaşlı olunca onu da istemem. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyim

İyi yaparsınız , eşiniz ya düzelir ya biter, sizde yolunuza bakarsınız. Allah yardımcınız olsun

Vayy cidden bunu dedin mi helal valla susunca iyi olunmuyor somurebildikleri kadar somuruyolar. Ama bu da sert olmus biraz :))))

yemin ederim sabahtan beri bu haberi bekliyordum. senin ve yavrun adına çok sevindim. biraz dinlen bedenen ve ruhen. sen iyi ol, sütün iyi olsun, beben iyi olsun. çok şükür.

Beni tarif etmişsin,biraz daha rahat olmaya çalışıyorum ama yok,eksik kalmamalı hiç bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…