- 18 Eylül 2014
- 53
- 31
- 38
Elimde değil ağlamamak kocamda yüzüme bile bakmıyor çekip gidecem en sonunda
içindeki öfkeyi harekete geçmek için güç olarak kullan
kimseden hayır yok kendi yerini kendin belirle ezdirme kendini arkandayız
Sayin konu sahibi. Aglayip sizlanmak yerine gidin tekrar konusun. Bir kadin tutsun. Sorun cozulsun. Sizde kendi evinizde cocugunuzla esinizle bi aile olmaya calisin artik. Buraya yazmaktansa once sakince tekrar anlatin. O da olmazsa basin yaygarayi...
Adamdaki rahatlık biliyo anacım seni işte kararlılık lazım bazı seylerdeEşim uyudu bende ne konuşacak güç nede heves kalmadı
Eşim uyudu bende ne konuşacak güç nede heves kalmadı
22kaç yaşındasın?
Aynen devam, kp ile konuşmanıza gerek yok sizin koca da maalesef iş yok... Gitsin annesinin evine yatmaya gelsin siz çıkmayın ne sabah ne akşam illa ki ciddiyetiniz anlaşılır. Madem sizi böyle üzdü artık daha ne olabilir. Seçim yapsın evladı ve eşi mi yoksa sevap bükücü annesi mi??
6 yıl nasıl dayandın ben 1 yılda ömrümden ömür gittiBi an kendimi okudum yazında Allah yardımcın olsun ben bu şekilde 6yıl dayandım en son boşandım inşallah tabi sonun benzemez de zor bu durumun değişmesi
Ozaman degee görmediğin yerde deger verme onlara sende kim için yapacaksınki bu adammı içinmi allah bebeginle birlikte sana sabır versin ne diyelimkiBeni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm
Haklısın şu zor döneminde böylesine vurdumduymaz ana kuzusu halleri hiç çekilmez ama gözünü seveyim SİNME. Artık kadınların ezilmesine dayanamıyorum, sırf yüzüme bakmıyor diye geri adım atma o zaman tepkinin anlamı kalmaz bir daha da ciddiye alınmazsın. Lütfen ama lütfen su koyverme, geri adım atsan bir ömür evcil hayvanı gibi gezmek ister misin kvnin? Geri adım atsan zaten yine hüsran, hayat aktı gitti... Madem birşeyler değişecek bırak senin tepkin değiştirsin, olumsuz şeyler yaşayacaksan bile dik durduğun için yaşa. Kendine sahip çık sen de bi anne baba evladısın, ağaç kovuğundan çıkmadınBeni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?