Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Valla ben anlamıyorum insanlar kendini bu hale nasıl düşürüyor . Bunu kendine kendi yapmıs şimdide kendi düzeltecek ama kendide anlamıyor bahane bahane kendine gel hey silkelenip sen kölemisin sende bir annenin evladısın herkesin herseyi kıymetlide senin canın?

Sayin konu sahibi. Aglayip sizlanmak yerine gidin tekrar konusun. Bir kadin tutsun. Sorun cozulsun. Sizde kendi evinizde cocugunuzla esinizle bi aile olmaya calisin artik. Buraya yazmaktansa once sakince tekrar anlatin. O da olmazsa basin yaygarayi...

Eşim uyudu bende ne konuşacak güç nede heves kalmadı

Aynen devam, kp ile konuşmanıza gerek yok sizin koca da maalesef iş yok... Gitsin annesinin evine yatmaya gelsin siz çıkmayın ne sabah ne akşam illa ki ciddiyetiniz anlaşılır. Madem sizi böyle üzdü artık daha ne olabilir. Seçim yapsın evladı ve eşi mi yoksa sevap bükücü annesi mi??

Bi an kendimi okudum yazında Allah yardımcın olsun ben bu şekilde 6yıl dayandım en son boşandım inşallah tabi sonun benzemez de zor bu durumun değişmesi

Beni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm

önce sakin ol
güzellikle konuş
öyle bir konuş ki başka yere çekilmesin
kayın ailen senin tarafından istenmiyormuş gibi algılamasınlar, çünkü önyargılı bakabilirler derdinin onlar olduğunu düşünebilirler
kişilere değil tavırlara odaklanarak konuş
ağlamadan sakin sakin
öfkene de hakim ol haklıyken haksız duruma düşme

Valla canım herkes kendi canından biir olunca carcar ötüyor bugün esim kendi kardeşlerine kızıyor iste yok kocalarına ses çıkaramıyorlar yok herşeye tamam diyorlar diye güldum dedim bana gelince sen ne çok konuşuyorsun dik başlısın diyorsun kardeşlerine gelince sesleri çıkmıyo diye kızıyorsun dedim sesi çıkmıyor yok ben çok rahatmışım ona rağmen sesim çıkıyormuş valla tamam yuvamı yıkmak istemem çabalarım ama kendime eziyette ettirmem baktım herşeyim elden gidiyor onurum gururum insanligim artik bi dur derim bozulacaksa olsa yuvam kendimi ezdirmem tek korkum kayınbabam vefat falan ederse kaynana başıma kalacak ve yuvam çok tehlikeye girecek o yüzden çok korkuyorum Rabbim tüm gelinlere yardim etsin..

Beni çok aşırı üzdü dönüp bakmadı bile onun içinbu kadar değersizmişim onu gördüm
Haklısın şu zor döneminde böylesine vurdumduymaz ana kuzusu halleri hiç çekilmez ama gözünü seveyim SİNME. Artık kadınların ezilmesine dayanamıyorum, sırf yüzüme bakmıyor diye geri adım atma o zaman tepkinin anlamı kalmaz bir daha da ciddiye alınmazsın. Lütfen ama lütfen su koyverme, geri adım atsan bir ömür evcil hayvanı gibi gezmek ister misin kvnin? Geri adım atsan zaten yine hüsran, hayat aktı gitti... Madem birşeyler değişecek bırak senin tepkin değiştirsin, olumsuz şeyler yaşayacaksan bile dik durduğun için yaşa. Kendine sahip çık sen de bi anne baba evladısın, ağaç kovuğundan çıkmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…