- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Oh çok şükür! Böyle ömür mü geçerdi zaten iyi yaptınız. Hiiiç kötü hissedeceğiniz bir durum yok, o eş olacak insan hissetsin! Bir sorgulasın eğriyi doğruyu, ırgat mısınız siz ya bu ne rahatlık, cahillik?!Kaçın gidin ana oğul sarılıp uyusunlar, temizliği de kp yapar artık...Hepinize teşekkür ederim cesaret verdinizz
Belki de evi terketmek zorunda kalmazsin? Bu kendine guven ve rest ise yarayacak gibi gozukuyor. Al bak sen istemedikten sonra seni yukariya cikaramiyor. Kedi gibi baksin baksin dursun hic istifini bozma.Ne halleri varsa görsünler Kv gelip gidiyor yüzüne bile bakmıyorum bişey soruyor kısa cevap veriyorum bakıp bakıp gidiyor ben hamileyken doğum yaparken lohusayken bana merhamet etmeyen benim iyi niyetimi bitirdi
Ise yarayabilir ancak kv oglunu doldurup durursa kizcagizi baya zor gunler bekler.Is kocasinda bitiyor..Aksam gelip sen nasil yukari cikmazsin nasil annem cagirdginda gidip yardim etmezsin diye hesap sorma bile olabilir bu adamdan ben beklerim acikcasi.Belki de evi terketmek zorunda kalmazsin? Bu kendine guven ve rest ise yarayacak gibi gozukuyor. Al bak sen istemedikten sonra seni yukariya cikaramiyor. Kedi gibi baksin baksin dursun hic istifini bozma.
Iste oyle is o noktalara gelirse ki gelecek buyuk ihtimal o zaman yapacak bir sey kalmiyor.Ise yarayabilir ancak kv oglunu doldurup durursa kizcagizi baya zor gunler bekler.Is kocasinda bitiyor..Aksam gelip sen nasil yukari cikmazsin nasil annem cagirdginda gidip yardim etmezsin diye hesap sorma bile olabilir bu adamdan ben beklerim acikcasi.
Kendine gelmen gec oldu ama guc olmadi. :) insallah esinde kiymetini bilir de ilk defa yaninda olur. Belki kaybetme korkusu getirir kendine.Onuda dinlemem artık benimde bir hayatım var bende bir insanım kimse kusura bakmasın
Yaşadığın inanılır gibi değil , eşin haberdar mı anasına bugün gitmediğinden ve de yarın annen gile gideceğindenOnuda dinlemem artık benimde bir hayatım var bende bir insanım kimse kusura bakmasın
Az önceki konuna uyarla bu dediklerin kendi konuna da cevap olsun , umursama yani !!!Lohusa halimle benden çay isteyen kadın üstelik 23 gün güya bana bakmaya geldi sonuç ne oldu biliyor musun canım hastanelik oldum 5 gün yavrumdan uzak kaldim.simdi aklım olsa bütün gün yatar hayatta da umursamazdim
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Lütfen ilgilendiğiniz cevabınızı anasayfaya yazmayın. Alıntı yapıp kişinin yazdığı mesajın altındaki cevap yazan yere yazınIstediginiz onerilerin hepsi sizin zaten aklınızda mevcut burda aklınıza Uyanda uymayanda fikirlerde olucaktir elbet ama en önemlisi nedir biliyormusunuz yapmak istediklerinize gerçekten kendinizin inanması iş orda bitiyor o andan itibaren kendinize bile inandırmaya çalıştığınız bahaneler yok oluyor Ayrica karşınızda yapılması istenilen şeyleri cirkeflikte sinir tanımayan insanlar var onlara karsilik olarak ayni tarzi kullanmaniz sadece zaman kaybi ve onları yemekleri kotu yaparak temizligi özensiz yaparak vs olayi cozemezsiniz ozaman farkli seyler ureticekler yani sonu gelmiycek kısacası sizin vericiliginizi zaafınız olarak kullanan insanlar var karşınızda probleminizi anlatırken aslinda cevaplarida icinde gizli size dusen once ne yapmak istiyorsanız inanmaniz ama gercekten inanmaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?