Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Hepinize teşekkür ederim cesaret verdinizz
Oh çok şükür! Böyle ömür mü geçerdi zaten iyi yaptınız. Hiiiç kötü hissedeceğiniz bir durum yok, o eş olacak insan hissetsin! Bir sorgulasın eğriyi doğruyu, ırgat mısınız siz ya bu ne rahatlık, cahillik?!Kaçın gidin ana oğul sarılıp uyusunlar, temizliği de kp yapar artık...

Ne halleri varsa görsünler Kv gelip gidiyor yüzüne bile bakmıyorum bişey soruyor kısa cevap veriyorum bakıp bakıp gidiyor ben hamileyken doğum yaparken lohusayken bana merhamet etmeyen benim iyi niyetimi bitirdi
Belki de evi terketmek zorunda kalmazsin? Bu kendine guven ve rest ise yarayacak gibi gozukuyor. Al bak sen istemedikten sonra seni yukariya cikaramiyor. Kedi gibi baksin baksin dursun hic istifini bozma.

Belki de evi terketmek zorunda kalmazsin? Bu kendine guven ve rest ise yarayacak gibi gozukuyor. Al bak sen istemedikten sonra seni yukariya cikaramiyor. Kedi gibi baksin baksin dursun hic istifini bozma.
Ise yarayabilir ancak kv oglunu doldurup durursa kizcagizi baya zor gunler bekler.Is kocasinda bitiyor..Aksam gelip sen nasil yukari cikmazsin nasil annem cagirdginda gidip yardim etmezsin diye hesap sorma bile olabilir bu adamdan ben beklerim acikcasi.

Iste oyle is o noktalara gelirse ki gelecek buyuk ihtimal o zaman yapacak bir sey kalmiyor.

Sen bildigin kv ile yasiyorsun. Ev, sözde adi ayri ev olsun diye acilmiş malesef. Eşin yuzunden bunlar basina geliyor. Sende bastan beri kabullenmissin. Bu saatten sonra nasil duzelcek? Cocukta yapmissin. Adam bi blof cekse korkacaksin zaten aman yuvam dagiliyor diye sonra devam... Umarim sesini cikartmayi basarirsin ve esin anlayisli olur

Kaç yaşındasın?
Hiç annen baban kardeşin görmedi mi halini çekmediler mi kulaklarını sana akıl vermediler mi?
Geriye dönük bakınca bu durum düzelmeden çocuk yapmıycaktın
Yukarı çıktığında ortada dolanıp oturucaktın yemek yapmıycak kv yaptığını yiyicektin
Doğum yaptığında oraya gitmiycektin baktın eşin sözünde durmuyo anneni çağırıp evinde yatıcaktın
Şimdi de gitme çok fırsatın olmuş kullanmamışsın
Yap evinin temizliğini sonra aç son ses müzik sonrada al çocuğunu çık dışarı
Evinde yap yemeğini yiyin çaya çıkın arada sırada

Lohusa halimle benden çay isteyen kadın üstelik 23 gün güya bana bakmaya geldi sonuç ne oldu biliyor musun canım hastanelik oldum 5 gün yavrumdan uzak kaldim.simdi aklım olsa bütün gün yatar hayatta da umursamazdim

Lohusa halimle benden çay isteyen kadın üstelik 23 gün güya bana bakmaya geldi sonuç ne oldu biliyor musun canım hastanelik oldum 5 gün yavrumdan uzak kaldim.simdi aklım olsa bütün gün yatar hayatta da umursamazdim
Az önceki konuna uyarla bu dediklerin kendi konuna da cevap olsun , umursama yani !!!

Benim eşim anneesini pıçaklardi :) şaka bir yana yanlis anlamayin da esiniz bu duruma ne diyor ? Siz bisey diyemesenizde esinizin annesine tepki vermesi gerekir.

Merhaba konu sahibi burda üyelik almama sebep olan iki Konudan biri sizin konunuz gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hakkinizda hayirlisi

Şimdi napıyorsunuz?
Ailenizle konuştunuz mu?
Bu haliniz ileride size fena patlar söyliyim yıpratmışsınız kendinizi. Çok taviz vermişsiniz. Annem doğum yaptığımda annem yanımdaydı. Ben kimseye muhtaç olmak ismedim çabuk kalkar kendi işimi hallederim dedim. Kendi işimi görürüm dedim amaaa inanır mısınız parmağımı kıpırdatamadım. Çocukla ilgilenmekten tuvalete gidemedim. Ne temizliği!!!!!
Yemeğimi annem odama getirdi. Çocuk sürekli memedeydi.

Kp annenize tepki olsun diye o gün evde kalmamış dışarda yatmış!!!!
Bırak sokakta yatsın köpek. Anneniz niye gidiyo ya sizi bırakıp. O da hatalı sizin arkanızda durmamış. Eğer anneniz gitmeseydi. Kp dışarda bir kalır iki kalır dönerdi eve siz de kendi evinize çıkardınız kv gel temizlik yap demeye cesaret edemezdi. Yazık günah ya sinir oldum. Yaşınız genç olduğu için çabuk ayaklanmışsınız ama lohusa yorgunluğu aylar sonra bile çıkar acısı söyliyim.

Şimdi siz ne istiyorsunuz bizden tavsiye alıp kv elinizi eteğinizi çekmek mi? Yoksa burda içinizi döküp biZimde sinir sistemimizi bozmak mı? Yada evdekilere surat asıp iletişime geçmeyip derdinizi anlatmayıp iyice bunalıma girmek mi?

Kv bezdirmek işlerden elinizi eteğinizi çekmek için;
Anlaşılan öküz kocanız arkanızda durmadığından ve lağım yürekli kv merhamet göstermiyceğimden dolayı siz kendi evinize çıkamıycaksınız en azından tavsiye. Yemeklerinizi bozun;
Yemeklere aşırı tuz atın, salçayı bol koyun, et yemeğine soğuk su koyun, yemekler pişmeden ocağı söndürün, pilavı bol sulu yapın ki lapa olsun. Tatlıya şerbetini kaynar dökün ki hamur olsun. Makarna suyunu az koyun dibi yansın. Eğer laf gelirse bu sefer tam tersini yapın yemekleri tuzsuz yapıp az salça koyun, et yemeklerinin suyunu az koyun dibi yansın tüm malzemeleri süresi gelmeden atın yine soğuk su eklemeyi unutmayın:))) yemekleri çok pişirip dibini yakın yanan tencereleri tam temizlemeyin, pilavın suyunu az koyun dibi tutsun booool yağlı yapın. Baharatları bol atın, yemeklere şeker atın:)))

TemiZliğe gelinceeee
Temizlik malzemelerini çook cabuk bitirin hatta tuvalete dökün hem sizinde bahaneniz olur bitmiş diye temiZlik yapmazsiniz. Toz alırken bezi sulu suluyken silin. Olmamış derse tekrar sulu silin. Ama çaktırmayın inadına yaptığımızı. Zaten gönülsüz yapınca bi işe benzemez yemekte temizlikte siz baya uğraşıyorsunuz maşallahhhhh
elektrik süpürgesini ıslak zemine sürerseniz koku yapar yere su dökün biraz, sonra o suyu çekin sonra süpürün bütün ev leş gibi kokar. Bulaşık malinasına tabakları kirli koyun tam yıkamasın. Ütüyü yaparken çizgi yaptırın gömleklere. Isıyı sona ayarlayıp birkaç parça kıyafet yakın. Buruşuk kısımları düzeltmeden ütüleyin iyice kat izi yapsın. Camları silerken biraz sıvı yağ koyun beze 500 kere silseniz buğu yapar:))) geçmez çaydanlığa az su koyun su bitsin yansın çaydanlık.

Aklıma bu kadar çirkeflik geldi gerisini siz halledersiniz hayal gücünüzü kullanın

Istediginiz onerilerin hepsi sizin zaten aklınızda mevcut burda aklınıza Uyanda uymayanda fikirlerde olucaktir elbet ama en önemlisi nedir biliyormusunuz yapmak istediklerinize gerçekten kendinizin inanması iş orda bitiyor o andan itibaren kendinize bile inandırmaya çalıştığınız bahaneler yok oluyor Ayrica karşınızda yapılması istenilen şeyleri cirkeflikte sinir tanımayan insanlar var onlara karsilik olarak ayni tarzi kullanmaniz sadece zaman kaybi ve onları yemekleri kotu yaparak temizligi özensiz yaparak vs olayi cozemezsiniz ozaman farkli seyler ureticekler yani sonu gelmiycek kısacası sizin vericiliginizi zaafınız olarak kullanan insanlar var karşınızda probleminizi anlatırken aslinda cevaplarida icinde gizli size dusen once ne yapmak istiyorsanız inanmaniz ama gercekten inanmaniz

Lütfen ilgilendiğiniz cevabınızı anasayfaya yazmayın. Alıntı yapıp kişinin yazdığı mesajın altındaki cevap yazan yere yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…