Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Bırakır mi canimm malesef es kavarminin ne olduğunu anlamıyorlar niye biz anne babamizi birakip geliyoruz onlarda yapsinlar kelin ilaci olsaa valla hem basima hemde basina surerdimm

Ya allah askina bu annemi babami birakamam diyen tipler mumkunse evlenmesinler

Bu tip erkekler
Ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz mantığıyla evleniyolar zaten,tek amaçları malum şey ve çocuk sahibi olmak,başkada annesi dışında hiç bi kadın birşey ifadeetmiyor onlar için,eşmiş hayat arkadaşıymış hikaye yani,ne zaman elden ayaktan düşerler,karısına muhtaç olurlar ozaman iyi olmaya başlarlar,oda çıkarı için zaten...

Hakkında hayırlısı olsun cnm. . Kalıcı bi çözüm bulunmadan dönme..

İyi yapmışsın canım,sakın taviz verme dik dur bundan sonrasını onlar düşünsün,kv den yapsın şimdi kuzu kuzu işini gücünü,bu arada kv sordumu niye gidiyorsun diye?

kesinlikle tavız verme canım sakın yeter Senı ezdırdıgı

Bütün suç eşinde!!!

Bir an konuyu ben açtım sandım. Tıpa tıp aynı yaşantımız. Bebek dahilll . tek fark bizimki kendi evini temizliyo yemeğini yapıyo ama beni de her fırsatta eziyo çocuk gibi azarliyo hep kavga hep kavga bıktım artık eşimde hiç birşey demiyo ailemden ayrılmam diyo..

Caktirmadan peyder peyder ayril
Mesela annen kiz kardedin ne biliyim birini kalmaya cagir bu bahaneyle yukari cikmassin boyle boyle ayrilirsin
Yada hasta numrasina yat cikamiyorum hastayim yatiyorum
Hatta esjnide alet et kalp kirilmasin de dr gittim istirahat verdi beli agiriyo felan:))

Ohhhh beee! Ya oyle cozum yolu ararsin. Gitme gitme. Biraz akillari baslarina gelsin. Donunce de bicak gibi kesmis ol is mevzularini. Bi yaparsin iki yaparsin sonra bakmissin ayni eski haline donmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…