Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Bundan sonra böyle kararrlıyım vaktimi bebeğime harcamak istiyorum kimseyle ilgilenemem hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ailemin yanında daha iyi hissediyorum kendimi
Aynen böyle devam et. Bıktım bizim bu milletin bakma bakılma merakından. Ne hevesliyiz ya.

Madem cozulecek bir seydi simdiye kadar niye cozmemis?

Geri doneceksen de sart olarak ailesine uzak bi ev iste. Madem duzeltmek istiyor duzeltsin bakalim.

Bundan sonra böyle kararrlıyım vaktimi bebeğime harcamak istiyorum kimseyle ilgilenemem hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ailemin yanında daha iyi hissediyorum kendimi
Esin eve donmeni isterse şartlar kos.
Illa o evde oturmak zorundaysaniz gün içinde sadece akşam yemeğine çıkın mesela eşinle birlikte onun dışında sen gün boyu evinde ol.
Temizlik yemek vs.islerine karışmam kendi evimi yaparım tamam de .
Sadece akşamları sofra toplamaya yardım edersin içinden gelirse arada yemek yaparsın mesela.
Evin anahtarını da kaynananadan al zırt pırt girmesin evinize .
Bu şartlar sağlanmazsa da dönme derim yoksa her şey eski haline döner hatta daha beter olur.
Ayrıca ailene de her şeyi anlat saklama hiç bir şeyi bunca zaman anlatmadin da ne oldu madalya mi taktılar sana ?

Aynen canım,huzurun yoksa mutlu değilsen,kölemisinki sen o şekilde yaşamaya devam edeceksin..

Bu kayınvalideler,kredilerini neden bu kadar çabuk tüketiyorlar anlamış değilim.elin ayağın tutarken yemeğini temizliğini yap.imkanin varsa yaptır.şimdi sen geline merhamet edersen,muhtaç olduğunda merhamet olunursun.(kayınvalideniz kaç yaşında,başa çocuğu var mi merak ettim.)

kayınvalideni çocuğundan daha mı çok seviyorsun da , çocuğuna harcayacağın enerjiyi ona yatırım yapıyorsun?? lütfen cevap yaz. sinir oldum şuan sana. suç kayınvalidende ya da kocanda değil. suçlu sensin.

anne oldun artık. çocuğunu bahane et ve çocuğuna ailene odaklan.

Sizde yapmayin o zmn o kadar yapiyosunuz hep yapmanizi beklicekler tabi ne olsa gelin yapar diye.

Yapmayin
Evlenecek cocuk yapacak yeterliligi gosteriyorsunuz da hayir niye diyemiyorsunuz? Gercekten beynim yetmiyor anlamak icin.

Yapmayacaksın canım Seni gelin olarak mı hizmetçi olarak mı almışlar? Bir de eşin merhametsiz birisi mi yoksa çok tavrını koymuyor musun o neden sana bu konuda yardımcı olmuyor.Sen diklenirsen kötü gelin olursun ama en azından eşin konuşursa bi şekilde anlaşılırsınız kayınvalide tarafından.Eviniz ayrı barkınız ayrı..Baktyın eşin de konuşmuyor, çıkma evinden zorla çıkaramazlar ya

bayılıyorum böyle kadınlara. tam otomatik robot gibiler

hem kocaya tam hizmet hem de ailesine . yetmezmiş gibi bir de çocuk yap çünkü şahtın şahbaz oldun

kocayla iletişim yok - kendini yetiştirme yok - çocuk nasıl olsa kendi kendine büyür

yeterki ben kaynanama hizmet edeyim

sen kendin yapmışsın kendin şikayetleniyosun . kocanda tipik ana kuzusu

hastadır giderim yaparım yemeğini temizliğini vs

ama sadece çok hastaysa.

ama ben hamile olucam gidip hizmet edicem sonra da kocamı alıcam koynuma oldu başka

Ailen ne diyor bu duruma?Dahasi sen evden ayrilirken kv kisisi nasil bi tepki verdi merak ediyorum.

Kv Babamlara gidiyorum dedim elimdeki valizlere baktı kocan biliyor mu dedi biliyor biliyor dedim bebeğimi alıp sevmek istedi araba bekliyor dedim gittim ailem benim yanımdalar babam biri bişey dedimi diye soruyor kimse sana ağzını açıp bişey diyemez diyor öyle öyle iki gün geçti bende bebeğimle ilgileniyorum o kadından uzaklaşmak bana iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…