Yok yanlis yere falan yazmamissin merak etme.Konuyla alakasız ama ben yeni uyeyim çok bir bilgim yok yanlış yere yorum yazdiysam özür dilerim
Konuyla alakasız ama ben yeni uyeyim çok bir bilgim yok yanlış yere yorum yazdiysam özür dilerim
lütfen özür dileyip durmayin .. Bi hatanız mi var ki ?gayet normal yazmissinizAnladim tesekkur ederim
Aynen böyle devam et. Bıktım bizim bu milletin bakma bakılma merakından. Ne hevesliyiz ya.Bundan sonra böyle kararrlıyım vaktimi bebeğime harcamak istiyorum kimseyle ilgilenemem hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ailemin yanında daha iyi hissediyorum kendimi
Arkadaşlar şimddi annemin evindeyim bugün dinlendim bebeğimi uyuttum bende uyudum eşim biraz kal sonra gelip seni alırım konuşurum bi çözüm buluruz dedi ama oralı olmadım bi süre burda kalacam dedim pek konuşmuyorum bundan sonra öyle yüz vermek yol
Esin eve donmeni isterse şartlar kos.Bundan sonra böyle kararrlıyım vaktimi bebeğime harcamak istiyorum kimseyle ilgilenemem hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ailemin yanında daha iyi hissediyorum kendimi
Aynen canım,huzurun yoksa mutlu değilsen,kölemisinki sen o şekilde yaşamaya devam edeceksin..Bundan sonra böyle kararrlıyım vaktimi bebeğime harcamak istiyorum kimseyle ilgilenemem hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ailemin yanında daha iyi hissediyorum kendimi
Ailen ne diyor bu duruma?Dahasi sen evden ayrilirken kv kisisi nasil bi tepki verdi merak ediyorum.Bundan sonra böyle kararrlıyım vaktimi bebeğime harcamak istiyorum kimseyle ilgilenemem hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana cesaret verdiniz ailemin yanında daha iyi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?