54 yaşında bir oğlu daha var oda evli evi bizden biraz uzak birde kızı var evli il dışındaBu kayınvalideler,kredilerini neden bu kadar çabuk tüketiyorlar anlamış değilim.elin ayağın tutarken yemeğini temizliğini yap.imkanin varsa yaptır.şimdi sen geline merhamet edersen,muhtaç olduğunda merhamet olunursun.(kayınvalideniz kaç yaşında,başa çocuğu var mi merak ettim.)
Öyle diyorum zaten bana vaktinde gel yemeği hazırla ne yiyecez diyor sonra işini yaparsın diyor
Daha çok gencmis her işini kendisi yapabilir.54 yaşında bir oğlu daha var oda evli evi bizden biraz uzak birde kızı var evli il dışında
evlenmeden evvel ana kuzusu eşiniz bu şekilde sizden hizmet beklediğini dile getirmiş miydi ? Bile isteye mi alt üst oturmayı kabul ettiniz merak ettim
Daha çok gencmis her işini kendisi yapabilir.
Herhalde en küçük gelini yanıma alayım da hizmetçi gibi kullanayim diye düşünmüş.
Ama kullandirtma kendini basta seni eleştirdim ama ailenin yanına gitmene çok sevindim.
Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Kesin çözüm uzak bi eve taşınmak kvde ye de hafta da bir çay içmeye gitmektir.Kararım kesin bi çözüm bulmadan dönmeyecem benim bütün iyi niyetimi bitirdiler
bu sefer taviz verme seni çok kullandılar insanlık namına arada bir yardıma gidilir de senin özel hayatın kalmamış sadece uyumak için evine çıkmışsın bu gidişata artık dur de şimdiye kadar susman hataydı onlarla hiç konuşmadın mı bu durumdan rahatsız olduğunuKararım kesin bi çözüm bulmadan dönmeyecem benim bütün iyi niyetimi bitirdiler
Evi sat ya da kiraya çık huzuru bulElimde olsa il dışına taşınırdım ondan en uzak yer neresiyse oraya eşimde kabuş eder etmez ama bi çözüm bulmak zorunda
Evi sat ya da kiraya çık huzuru bul
sizin için size yardımcı olmak için 29 sayfayı okudum. lütfen durumunuzdan haberdar edinElimde olsa il dışına taşınırdım ondan en uzak yer neresiyse oraya eşimde kabuş eder etmez ama bi çözüm bulmak zorunda
Beraber oturacağımızı bilmiyordum eşimle eşya seçip aldık evi tadilat ettiler serdiler ilk günler geldik gittik bende daha yeniyiz biraz geçsin temelli evimizde kalırız sandım ama nasıl başlarsa öyle devam eder bunu çok geç anladım
Tamamen benim saflığım anlayışlı olurlar sandım ama bişey sandığım gibi olmadı eşyalar alınınca tadilat yapılınca evimde kalırım dedim ama kaynanam beni çözünce elini ayağını herşeyden çekti kendimi böyle bişeyin içinde buldum eşim ailesine düşkün zaten hangimiz düşkün değiliz ki ama evlenince kendi ailemizi oluşturmuş oluyoruz herkes anne babasından bi yerden sonra ayrılıyor ama eşim babası ve annesi tek kaldığı için vicdan yapıyorEvlenmeden önce konuşmalıydınız bunları. Çok büyük hata etmişsiniz daha en başında. Kendinizi değiştirmediğiniz sürece çok ezilirsiniz bu evlilikte. Özgüvenli ve dişli olmalısınız, yinede hiç birşey için geç değil. Siz artık annesiniz, gücünüzü almanız gereken nokta bu. Evladınıza ayıracağınız vakti mütemadiyen kullanılmaya ayırmışsınız. İşin kötüsü böyle devam ettiğiniz sürece süreç daha dolmuş patlamaya hazır bir evreye getirecektir sizi ve ne yazıkki bundan en ciddi etkilenecek olan yavrunuz olacak. O evreye geçmeden önleminizi alın. Evliliğinde psikolojik sağlamlığı olmayan kadınların çocuklarının da çok sağlıklı olacağına inanmıyorum çünkü ben. Aksi örnek varsa dinlemeye hazırım.Ek olarak şu görüşümüde söylemeden geçemicem. Aşırı annecil adamlara 'rahim kokan erkekler' diye bir tanımlama okumuştum bir makalede. Annelerine adiliyet duygusunu eşini çocuğunu unutturacak kadar bağımlı erkeklerden Allah aşkına uzak durun. Bu tür adamların çoğunluğunun evliliklerinde cinsel sorun yaşadığıda yapılmış bir araştırmanın sonucu. Kadınlarını dahi tatmin etmekten uzak, adil olmayan, buram buram anne rahmi kokan erkekler mutlu edemezler eşlerini... Adam dediğin dengeyi kurmayı bilecek!
Tamamen benim saflığım anlayışlı olurlar sandım ama bişey sandığım gibi olmadı eşyalar alınınca tadilat yapılınca evimde kalırım dedim ama kaynanam beni çözünce elini ayağını herşeyden çekti kendimi böyle bişeyin içinde buldum eşim ailesine düşkün zaten hangimiz düşkün değiliz ki ama evlenince kendi ailemizi oluşturmuş oluyoruz herkes anne babasından bi yerden sonra ayrılıyor ama eşim babası ve annesi tek kaldığı için vicdan yapıyor
ezdirme kendini sende azarla üste çık o kaynananın hakkından gel madem oğlu bişey demiyor kocanı hoş tut kaynanayı azaptaBir an konuyu ben açtım sandım. Tıpa tıp aynı yaşantımız. Bebek dahilll . tek fark bizimki kendi evini temizliyo yemeğini yapıyo ama beni de her fırsatta eziyo çocuk gibi azarliyo hep kavga hep kavga bıktım artık eşimde hiç birşey demiyo ailemden ayrılmam diyo..
Iyi de bu anne baba hep yanımızda kalsın diye mi dünyaya getirmiş bu evladı?Tamamen benim saflığım anlayışlı olurlar sandım ama bişey sandığım gibi olmadı eşyalar alınınca tadilat yapılınca evimde kalırım dedim ama kaynanam beni çözünce elini ayağını herşeyden çekti kendimi böyle bişeyin içinde buldum eşim ailesine düşkün zaten hangimiz düşkün değiliz ki ama evlenince kendi ailemizi oluşturmuş oluyoruz herkes anne babasından bi yerden sonra ayrılıyor ama eşim babası ve annesi tek kaldığı için vicdan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?