Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

54 yaşında bir oğlu daha var oda evli evi bizden biraz uzak birde kızı var evli il dışında

Öyle diyorum zaten bana vaktinde gel yemeği hazırla ne yiyecez diyor sonra işini yaparsın diyor

evlenmeden evvel ana kuzusu eşiniz bu şekilde sizden hizmet beklediğini dile getirmiş miydi ? Bile isteye mi alt üst oturmayı kabul ettiniz merak ettim

54 yaşında bir oğlu daha var oda evli evi bizden biraz uzak birde kızı var evli il dışında
Daha çok gencmis her işini kendisi yapabilir.
Herhalde en küçük gelini yanıma alayım da hizmetçi gibi kullanayim diye düşünmüş.
Ama kullandirtma kendini basta seni eleştirdim ama ailenin yanına gitmene çok sevindim.
Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

evlenmeden evvel ana kuzusu eşiniz bu şekilde sizden hizmet beklediğini dile getirmiş miydi ? Bile isteye mi alt üst oturmayı kabul ettiniz merak ettim

Beraber oturacağımızı bilmiyordum eşimle eşya seçip aldık evi tadilat ettiler serdiler ilk günler geldik gittik bende daha yeniyiz biraz geçsin temelli evimizde kalırız sandım ama nasıl başlarsa öyle devam eder bunu çok geç anladım

Kararım kesin bi çözüm bulmadan dönmeyecem benim bütün iyi niyetimi bitirdiler

Kesin çözüm uzak bi eve taşınmak kvde ye de hafta da bir çay içmeye gitmektir.
Bakalım eşin kabul edecek mi ?
Altli üstlu oturunca maalesef durumlar düzelmez bi iki ay rol yaparlar sonra eskiye dönerler.
Esin kabul eder umarım ayrı eve çıkmayı.

bu sefer taviz verme seni çok kullandılar insanlık namına arada bir yardıma gidilir de senin özel hayatın kalmamış sadece uyumak için evine çıkmışsın bu gidişata artık dur de şimdiye kadar susman hataydı onlarla hiç konuşmadın mı bu durumdan rahatsız olduğunu

Elimde olsa il dışına taşınırdım ondan en uzak yer neresiyse oraya eşimde kabuş eder etmez ama bi çözüm bulmak zorunda
sizin için size yardımcı olmak için 29 sayfayı okudum. lütfen durumunuzdan haberdar edin
ayrıca çok pasifsiniz çok kızdım
işleri kötü yap bahane bul bak bi arkadaş uzun uzun anlatmış neler yapabileceğiniz.
ki bunlara gerek bilr yok YAPMAK İSTEMİYORUM sen neden yapmıyosun ? işim var dinleniyorum. beni neden çağırıyosun? KENDİ EVİMİN İŞİNİ YAPIYORUM gibi gibi gibi

Evlenmeden önce konuşmalıydınız bunları. Çok büyük hata etmişsiniz daha en başında. Kendinizi değiştirmediğiniz sürece çok ezilirsiniz bu evlilikte. Özgüvenli ve dişli olmalısınız, yinede hiç birşey için geç değil. Siz artık annesiniz, gücünüzü almanız gereken nokta bu. Evladınıza ayıracağınız vakti mütemadiyen kullanılmaya ayırmışsınız. İşin kötüsü böyle devam ettiğiniz sürece süreç daha dolmuş patlamaya hazır bir evreye getirecektir sizi ve ne yazıkki bundan en ciddi etkilenecek olan yavrunuz olacak. O evreye geçmeden önleminizi alın. Evliliğinde psikolojik sağlamlığı olmayan kadınların çocuklarının da çok sağlıklı olacağına inanmıyorum çünkü ben. Aksi örnek varsa dinlemeye hazırım.Ek olarak şu görüşümüde söylemeden geçemicem. Aşırı annecil adamlara 'rahim kokan erkekler' diye bir tanımlama okumuştum bir makalede. Annelerine adiliyet duygusunu eşini çocuğunu unutturacak kadar bağımlı erkeklerden Allah aşkına uzak durun. Bu tür adamların çoğunluğunun evliliklerinde cinsel sorun yaşadığıda yapılmış bir araştırmanın sonucu. Kadınlarını dahi tatmin etmekten uzak, adil olmayan, buram buram anne rahmi kokan erkekler mutlu edemezler eşlerini... Adam dediğin dengeyi kurmayı bilecek!

Tamamen benim saflığım anlayışlı olurlar sandım ama bişey sandığım gibi olmadı eşyalar alınınca tadilat yapılınca evimde kalırım dedim ama kaynanam beni çözünce elini ayağını herşeyden çekti kendimi böyle bişeyin içinde buldum eşim ailesine düşkün zaten hangimiz düşkün değiliz ki ama evlenince kendi ailemizi oluşturmuş oluyoruz herkes anne babasından bi yerden sonra ayrılıyor ama eşim babası ve annesi tek kaldığı için vicdan yapıyor

Anne babadan tamamen kopup kadın güdümüne girmekte yanlıştır erkek için. Ama denge sağlamayı bilecek. Yeni doğum yapmışsınız sizi kullanmışlar eşinizde ses çıkarmamış buna çok cümle sıralanır da ellerimizi yormayalım. Umarım aklını başına alırda hakkaniyetli davranır kocanız. Geçmiş olsun.

ezdirme kendini sende azarla üste çık o kaynananın hakkından gel madem oğlu bişey demiyor kocanı hoş tut kaynanayı azapta

Aynı durum kızkadeşimde de var şehişrden köye kaçtı arkasındna geldiler ayrı ev yaptırdı şimdide eşi beraber oturalım diyor halbuki ayrı evleri var kadın eve hizmetçi arıyor rahat valla oh mis oğluşlarınada ben hastayım yapamıyorum vs dert yanarlar aynı model Allah yardımcınız olsun Lakin hayır demeyi bilin siz de ayrı yetişkin bir bireysiniz sorumlu oldugunuz çocuklarınız var

Iyi de bu anne baba hep yanımızda kalsın diye mi dünyaya getirmiş bu evladı?
Ayrıca iki evlat daha var madem oyle kızları da evlenmeseymis neden anne baba babasını bırakmış?
O evlat da hayır siz o zaman bu bakış açısına göre ne saçma.
Insanlar iş güç için evlilik için yurt dışına gidiyor herkes hayatını kuruyor belli bu yaştan sonra zaten.
Sen tavrında net ol eşin de seni kaybetmek istemiyorsa uzak bi yerde oturmayı kabul edecektir.

Guncellemeyi ilk mesajda yapmanizi oneriririm. Resmen ozunuze donuyorsunuz gibi geldi bana. Zihniniz berraklasti. Cok sevindim sizin adiniza. Millete hizmetcilik edeceginize kendi bebisinizle ilgilenin. Pamuk pamuk ellerini ayaklarini opun. Bakin bakalim siz yokken pislikten acliktan olecekler mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…