Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım

Ya kimse kusura bakmasin da kalbi mi tutuyor olup gidiyor mu ne hali varsa gorsun. Oglu evlenene kadar saglam kadin gelin geldigi anda hasta oluveriyor ne tesaduf...

Aileniz ne diyor hala size destekler mi?
Eğer aman eşin aman bebeğin diye duygusallığa vururlarsa işi lütfen kulaklarınızı tıkayın bu sözlere..

Eşinizlede sürekli konuşmayın bence. Bugün çarpıntı der yarın tansiyon öbür gün başka bişey
Size vicdan azabı çektirmek için bile yapıyor olabilirler
Size annem şöyle fenalaştı falan diye anlattığında geçmiş olsun diyip geçiştirin ki bunu size karşı kullanmasınlar..

Lütfen ama lütfen duruşunuzu bozmayın sizi üzmelerine izin vermeyin.

Unutmayın kimse vazgeçilmez değil...

Ben eşimi çok sevmeme çok şükür aşılamayacak problemlerimiz olmamasına rağmen eşim benim için vazgeçilmez değil
Ve bunu kendi de biliyor
Aynı şekilde bende onun için vazgeçilmez değilim

Boşanma kararı kolay alınabilecek bir karar değil. Ama bence insan bi kaybetme korkusu yaşamalı. Yaşamalı ki aklı başına gelsin eşine sahip çıksın..

Sevmek ayrı ama sırf sevdiği için başkalarına hizmetçi olmak apayrı bişey.. umarım aileniz size sonuna kadar destek olur.

Çünkü ailenin ezdiği bir görüp umursamadığını el adamı hiç umursamaz

y<anliz hala kocana rest cekmis degilsin, hala ya bu durumu cöz, yada bir daha arama demis degilsin. Sen onunla konustukca nasil olsa dönecek o eve diye düsünüyorlar ailece, artik banada öyle gelmeye basladi. Sert bir dille diyemiyorsun cünkü....

Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım

çarparsa çarpsın yapacak bir şey yok. seni bu genç yaşta hasta edeceklerine kendilerini hasta etsinler. sen gayet normal bir istekte hatta olması gerek bir istekte bulundun. anormal olan onlar. bence ailen muhatap olsun aradan çık sen.

Eşiniz gidişinizin sebebini tam olarak idrak edememiş, bu beklentiler onu gösteriyor. derdinizi tam olarak anlamış değil ya da anladı ama anlamamazlığa,pişkinliğe de vermiş olabilir. şu anda tatile gitmiş ve zamanın dolup dönmesini bekler gibi sizinle iletişim kuruyor.onun kafasında hâlâ tatil dönüşü sizin yine eskisi gibi hizmette olmanızı bekler hali var.bunca şeyi göze alıp anne evine geldiniz, bu çabanın boşuna gitmemesi için sizin meselenizi geçiştiren,hafife alan kocanızla gerekirse konuşmayın artık.sizin istediğiniz dilden konuşana kadar,size gerekli çözümleri sunana kadar.hatta gerekirse anne - babanız konuşsun ki kocanız işin ciddiyetine varsın

Nasil anlasin ki ciddiyetini, kocayla devamli konusuyor, kv ile de konusuyor.

Tatilden geldi, dinlendi diye, bide evi bastan assaga indirip temizletirir.

Olacak o da olacak inşallah sabır.
Şöyle bir sağına soluna bak çoğu bizim gibi çeker bi zaman sonra rahata erer.
Biz anca birbirimizi anlarız...

Hz.Yusuf (a.s) mirasıdır ''Sabır''.. Başı zindan, sonu hükümdarlık olan...

tek avuntumuz budur.

"Aksi halde buradan size akıl fikir çıkmaz yani sizin beklediğiniz gibi çıkmaz bende yazdım amaaaaa çare yok. Çünkü bizim adamlarda biter iş onlar bizi ezdiriyor... "

Çıkan fikirleri yapamayız, yapamıyoruz, yapamayacağız...
Öyle arkanı dön git kolay değil arkadaşım.
Gelemezler bahaneleri var.

Bence siz de artik kendinize deger vermeyi ogrenin.Konu sahibine verdiginiz tavsiyeye bakilirsa size de cesaret lazim.Nasil kabulleniyorsunuz boyle yasamayi?Kocaniz bulunmaz hint kumasi mi?

Kaynanamın söylediklerini yapmazsa kumaşının değerini biliyorum :)
Nasıl mı kabulleniyoruz kendimize avunacak birşeyler buluyoruz. Zorunda olduğumuz için.

1.Babam yok
2. Bi nişanlandım ayrıldım cesaretimi ve kişiliğimi kaybettim yoksa ben kimmm şimdi ki hayat kimmm. eşimden de ayrılırsam sorun kızdaymış bak bu kocasından ayrıldı derler, derler ve derler...
3, Annem ve abime laf gelsin istemem.
4.Çevremde halammış yengemmiş hep çekmişler böyle en fazla 3,5 yıl sonra kocalar anlıyor dönüyor... (İnşallah) :)

Yani sizin fikirlerinizi biz yapamıyoruz.
Bize destek olacak bize sabret diyecek,
Bize daha ılımlı yol gösteerecek yorumlar bekliyoruz.
Evlilik kolay değil, çekiyoruz derdimizi bu yüzden sonuna kadar bekleyeceğiz ne bu başlığın sahibi arkadaş ne de ben ayrılamayız.

Çok şükür ki eşim artık annesini anladı herşeye söylenir en ufak birşeyi bile eşime söylerdi hala da öyle... Artık sözlerine kulak asmıyor bana daha çok sarılıp öpüyor daha çok yalnız kalmak için fırsat kolluyor. Saçlarımı okşayıp iltifatlar ediyor. En azından beni anlıyor artık...

EMİN OLUN İNSANIZ Kİ HALA BAŞIMIZA GELENLERE SABREDİYORUZ BU DA GEÇER DİYORUZ... BENDE BENLİĞİM VE GURURUM İÇİN ÇOK ÇABALADIM. AMA BİZ YANLIŞ YERLERİ SEÇTİK.

sizin fikirlerinizi biz yapamıyoruz.
Bize destek olacak bize sabret diyecek,
Bize daha ılımlı yol gösteerecek yorumlar bekliyoruz.
Evlilik kolay değil, çekiyoruz derdimizi bu yüzden sonuna kadar bekleyeceğiz ne bu başlığın sahibi arkadaş ne de ben ayrılamayız.

Çok şükür ki eşim artık annesini anladı herşeye söylenir en ufak birşeyi bile eşime söylerdi hala da öyle... Artık sözlerine kulak asmıyor bana daha çok sarılıp öpüyor daha çok yalnız kalmak için fırsat kolluyor. Saçlarımı okşayıp iltifatlar ediyor. En azından beni anlıyor artık...

inşallah tuba çok mutlu olur.

He gülüm heeee, sen suss, yut ottur, merak etme adam seni basina tac eder.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…