- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım
Kaynanamın sesini bile duymaya tahammülüm kalmadı arıyor cevap vermiyorum eşimde neden konuşmuyorsun diyor, içimden gelmiyor yapmacık olamam kusura bakma dedim. Ailem benim yanımda destek oluyorlar biraz daha bekliyecem bakalım değişen bişey olacakmı
Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım
Kaynanamın sesini bile duymaya tahammülüm kalmadı arıyor cevap vermiyorum eşimde neden konuşmuyorsun diyor, içimden gelmiyor yapmacık olamam kusura bakma dedim. Ailem benim yanımda destek oluyorlar biraz daha bekliyecem bakalım değişen bişey olacakmı
Eşiniz gidişinizin sebebini tam olarak idrak edememiş, bu beklentiler onu gösteriyor. derdinizi tam olarak anlamış değil ya da anladı ama anlamamazlığa,pişkinliğe de vermiş olabilir. şu anda tatile gitmiş ve zamanın dolup dönmesini bekler gibi sizinle iletişim kuruyor.onun kafasında hâlâ tatil dönüşü sizin yine eskisi gibi hizmette olmanızı bekler hali var.bunca şeyi göze alıp anne evine geldiniz, bu çabanın boşuna gitmemesi için sizin meselenizi geçiştiren,hafife alan kocanızla gerekirse konuşmayın artık.sizin istediğiniz dilden konuşana kadar,size gerekli çözümleri sunana kadar.hatta gerekirse anne - babanız konuşsun ki kocanız işin ciddiyetine varsın
Aynen ya konusmayip rest cekmesi lazimBencede..Bu şekilde tavrını belli edemezsin,eşine "bu sorunu çözmeden aramayın beni bidaha" de,yoksa onlar hala neden gittiğini idrak edemeyecekler.
Allah yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum konularımız benziyor mutlu olmak için ne hayallerle sevdiğimiz adamla evleniyoruz ama sonu hayal kırıklığı oluyor çok yanlız çaresiz hissettiğimizde oluyordur bazen, bizi ayakta tutan tek şey çocuğumuz bir gün düzelirmi bir evimiz olurmu kendimizi bir yere ait hissedermiyiz bilemiyorum ama ruhumuzun yıprandığı ortada
Iyi de kadının dinlenmesine bile müsade etmiyorlar ki ?
Neden burdan fikir çıkmasın gayet de güzel çıkıyor.
Kaynanaya yaptığı hizmeti elaleme yapsın girsin bi işe hiç olmazsa para kazanır sigortası yatar saygı görür toplumda bi yeri olur.
Böyle kaynanaya hizmetçilik nereye kadar ne veriyor kaynana insana yaranilmiyor bile üstelik.
Siz de bu hayata mahkum değilsiniz köle değilsiniz onca ev işini yapiyorsaniz gayet farklı işler de de çalışıp para kazanabilirsiniz.
Ilerde emekli olursunuz hiç olmazsa guvenceniz olur.
Esleriniz de sizi gerçekten seviyorsa yanınızda olurlar zaten arkanizdan gelirler yok sevmiyorsa anasının dibinden ayrılmaz zaten.
E bu tip birine de ben koca diyemem saygı duyamam sahsen.
Bence siz de artik kendinize deger vermeyi ogrenin.Konu sahibine verdiginiz tavsiyeye bakilirsa size de cesaret lazim.Nasil kabulleniyorsunuz boyle yasamayi?Kocaniz bulunmaz hint kumasi mi?
Siz kocaniza eglence, ve onun ailesine hizmetci olmayi kabullenmissiniz ama bu bayan benligini ve gururunu kaybetmemek icin mücadele veriyor. Niye hizmet etsin ele ne gerek var. Yazik sizede. Allah yardimciniz olsun, insallah insanliginizi bir gün tekrar elde edebilirsiniz.
sanırım sizin arkanızda kimse yok. cesarette olmayınca köleliğe devam. ama tuba öyle değil. yani sizin gibi değil. ailesini aradı gelip aldılar. bence bizim etkimizde oldu. çok şükür kölelik devri bitti. mutsuz bir yerde yaşayacağına bebeğiyle mutlu baba evinde yaşar daha iyi. ha tubanın evi de ayrı. bence onlar da tubanın kararlığını görünce kendilerini düzeltecekler.
EMİN OLUN İNSANIZ Kİ HALA BAŞIMIZA GELENLERE SABREDİYORUZ BU DA GEÇER DİYORUZ... BENDE BENLİĞİM VE GURURUM İÇİN ÇOK ÇABALADIM. AMA BİZ YANLIŞ YERLERİ SEÇTİK.
sizin fikirlerinizi biz yapamıyoruz.
Bize destek olacak bize sabret diyecek,
Bize daha ılımlı yol gösteerecek yorumlar bekliyoruz.
Evlilik kolay değil, çekiyoruz derdimizi bu yüzden sonuna kadar bekleyeceğiz ne bu başlığın sahibi arkadaş ne de ben ayrılamayız.
Çok şükür ki eşim artık annesini anladı herşeye söylenir en ufak birşeyi bile eşime söylerdi hala da öyle... Artık sözlerine kulak asmıyor bana daha çok sarılıp öpüyor daha çok yalnız kalmak için fırsat kolluyor. Saçlarımı okşayıp iltifatlar ediyor. En azından beni anlıyor artık...
He gülüm heeee, sen suss, yut ottur, merak etme adam seni basina tac eder.....
O da olacak zamanla ben kişiliğimi kazanacağım o da saygı duyacak biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?