- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sizin yüzünüzden yıkılıyor benim yuvam diyin..Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor
Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor
Bebeğim için bir yol arıyorum belki düzelir diye çabalıyorum haklısın tek taraflı olmuyorÇok kirilgansin
Haklısın da
Ama farkında mısın sadece sen uğraşıyorsun bu yuva için
İçinde senin için zerre merhamet , Şevkat barındırmayan şahıslar için değer mi?
ONLARA İHTİYACIN YOK!!!!!
Şartları beraber belirlemelisiniz.Bebeğim için bir yol arıyorum belki düzelir diye çabalıyorum haklısın tek taraflı olmuyor
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Bence esinle oturup konusmalisin artik yapamayacagini yoksa ilerde bu yasadiklarin hayatina cok kotu yansir ve cocugunlada problemler yasarsin cok zor ayni binada yasamak bende ayni binada yasiyorum ama sadece bayramlarda veya misafiri varken evine ugrarim nasil alistirsan oyle gidiyor onun icin simdiden ayril Rabbim yardimcin olsunBen 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Ha yani sen anasına hizmetçilik etmezsen pasamizin gönlü olmaz öyle mi ?Eşimin dediği şey git evinde otur ama ben istemiyorum aslada gönlüm razı olmayacak diyor bende herşey güzellikle olsun istiyorum benim istediğim küslük kırgınlık oluşturacak bişey değil diyorum
Peki sen kv ne ne dedin açık açık konustun mu siz beni çok yordunuz yiprattiniz diye.Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor
Hizmetçin mi var de sende. Evet der sanırım öyle muamele etmiş. Elin evladı ele ucuz gelirmiş buda örneği. Çocuğumla ilgilenmek zorundayım de kocana da.10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Saygı hakedene gösterilir unutmayınŞimdiye kadar saygımdan ses çıkarmadım ama bıktım artık merhamet duygusu anlınmış resmen
Bu ne sacma bisi neden buna katlaniyosun onun evi ayri senin evin ayri zaten sen olmasan napicakti bu yasina kadr bu kadin acaba?acliktan pislikten olecek miydi? Nedir bu orfsn oraya tasima bebeginle sen evinde guzel guzel vakit gecirsene.Bu zamana kadar yetmemis mi yaptigin hizmet ilgi alaka.Bosver cikma cagiricaklar mi illa cagirsinlar orali olma isim var hastayim halsizim vs vs de gitsin zamanla da alissinlar.Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?