Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor

Eve gelin gitmek diye bir tabir kalmadı artık... kv evimize dön demek istemiş, çünkü sana ait bir ev yok orada...

Taşınmadan dönme....

Bebeğim için bir yol arıyorum belki düzelir diye çabalıyorum haklısın tek taraflı olmuyor

Bebeğim için bir yol arıyorum belki düzelir diye çabalıyorum haklısın tek taraflı olmuyor
Şartları beraber belirlemelisiniz.
O söyleyecek söz yaşayacaksınız,
Bunun adı evlilik değil.
Yok yanaşmıyor sada sizde kapıları kapatmalisiniz
istenilen şeyler boyunuzu aştığı için ayrisiniz
lütfen çocuk için aynı düzene (köleliğe) dönmeyin...
Çocuğunuz için daha hayırlı olacak

Dik dur yola gelecekler sabir sadece..yalniz sartlar senin istedigin gibi olmadan sakin donme..daha beter icinden cikilmaz hale gelir.Ayri ev duzen ve is guc yapmam diyeceksin net.

B

B
Bence esinle oturup konusmalisin artik yapamayacagini yoksa ilerde bu yasadiklarin hayatina cok kotu yansir ve cocugunlada problemler yasarsin cok zor ayni binada yasamak bende ayni binada yasiyorum ama sadece bayramlarda veya misafiri varken evine ugrarim nasil alistirsan oyle gidiyor onun icin simdiden ayril Rabbim yardimcin olsun

Eşimin dediği şey git evinde otur ama ben istemiyorum aslada gönlüm razı olmayacak diyor bende herşey güzellikle olsun istiyorum benim istediğim küslük kırgınlık oluşturacak bişey değil diyorum
Ha yani sen anasına hizmetçilik etmezsen pasamizin gönlü olmaz öyle mi ?
Evlilik böyle bir şey ya çünkü.
Alenen sen hizmetcisin diyor adam yahu.
Kız gitme şunların burnunu iyice bi sürt.

Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor
Peki sen kv ne ne dedin açık açık konustun mu siz beni çok yordunuz yiprattiniz diye.
Ailen konuşmayı düşünüyor mu bu aileyle ?
Ailen resti çeksin biz kızimizi sokakta bulmadık siz incitin hor görün diye evlendirmedik desinler kv ye.
Ayrıca kötü eve gelin gidilse bile ömür boyu buna razı geleceksin diye bir şey yok herkes hayatını değiştirebilir.
Bence dönme kararlı olduğunu hissettir.

O kv vicdan sahibi biri olsa kızım siz mutlu olun yuvaniz dagilmasin da nerde olursanız olun der geçer.
Ama hanımefendi kaderine razı gelmeni söylüyor yok yaa.
Az yesin de kendine bi hizmetçi tutsun elin kızını da rahat bıraksın.

Yeni bir hata yapipta geri donmese keşke
Ne iradesi ne ihtiyaçları zerre değeri kalmaz
Çocuğu desen tutanin elinde kalır
Zira adamın!!! Ailesi çok değerli
Aman hevesleri kursaklarinda kalmasın
Konu sahibide bildiğin külkedisi
Ne önemi ne değeri....

Yeni bir hata yapipta geri donmese keşke
Ne iradesi ne ihtiyaçları zerre değeri kalmaz
Çocuğu desen tutanin elinde kalır
Zira adamın!!! Ailesi çok değerli
Aman hevesleri kursaklarinda kalmasın
Konu sahibide bildiğin külkedisi
Ne önemi ne değeri....

10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Hizmetçin mi var de sende. Evet der sanırım öyle muamele etmiş. Elin evladı ele ucuz gelirmiş buda örneği. Çocuğumla ilgilenmek zorundayım de kocana da.

Bu ne sacma bisi neden buna katlaniyosun onun evi ayri senin evin ayri zaten sen olmasan napicakti bu yasina kadr bu kadin acaba?acliktan pislikten olecek miydi? Nedir bu orfsn oraya tasima bebeginle sen evinde guzel guzel vakit gecirsene.Bu zamana kadar yetmemis mi yaptigin hizmet ilgi alaka.Bosver cikma cagiricaklar mi illa cagirsinlar orali olma isim var hastayim halsizim vs vs de gitsin zamanla da alissinlar.

Kocaya resti çekeceksin

Kira da olsa ayrı bir eve çıkmalısınız ve mümkünse başka bir semtte bir eve çıkmalısınız. Kayın valideye hizmetçilik yapamayacağın, sadece kendi evinin işini yapacağın bir eve çıkmadığın sürece evlendiğinizi, ev olduğunuzu anlayamazsınız.
Senden önce kayın validenin hizmetçiliğini kim yapıyorsa o yapsın artık. Bu nedir ya... Gelin demek eve hizmetçi mi almak demek.
Sen eşsin, eş demek eşit demek... karın tokluğuna hizmetçi değilsin. Kıymetini bilmiyorlarsa kullandırtma kendini sakın. Ayrı bir eve çıkmayı iste ve kayın valideden uzak bir semte taşınmayı iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…