Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor
Kötü ev olduğunu kabul de ediyor yani?

Dönerseniz bile çıkmazsanız yakayı kurtarırsınız. Ama yok ben iyi olayım der eski düzen devam ederseniz sittin sene kurtaramazsınız kendinizi...

Arkadaşlar eşimle sürekli konuşuyorum laflarında biraz yumuşama var bekliyorum kendi evime geçmek için uğraşıyorum
O yumuşarken sen şakın yumuşama. Şu an geri adım atacağın herhangi bir şey bir ömür süründürür seni. Kaynanan asla iyi niyetli biri değil, her yumuşadığın an sana yaptığı eziyetleri düşün, yarın öbür gün çocuğun büyüdüğünde gözünde hizmetçiden başka bir şey olmayacağın ve çocuğunla ilgili şeylere de karar vereceğini düşün. O zaman toparlarsın kendini...
Allah yardımcın olsun
Takipteyiz haber ver bize sık sık

C

Bu soylediginiz düzen köylerde oluyor genellikle ve malesef hicbir gelinin de mutlu oldugunu duymadim hakli olarak. Gelin mi aliyorlar hizmetci mi anlamiyorum gercekten Allah yardimciniz olsun. Bir an once esinizi ikna edip tasinin oradan imkaniniz varsa eger. Bekar kayniniz falan yok mu evlendirirlerse o otursun orada siz gidin

Bunu kocana soylemen lazim.dusuncesiz bi kocan var aikesine soyluycekk ayri olalim die

valla sayfaları okudukça çıldırdım şu an ......bu kadar yobazlık olamaz ya ....50 yıl öncenin türkiyesindeki köylerde yaşanan bu saçmalıkları hala bu yüzyılda duymak ne kötü ya bir gram ileri gidememişiz.geri dediğimiz ülkelerden bile geriyiz şu halde.böyle cahillik olmaz olsun..

Bebeğine yazık, sırf sen baş edemediğin için o bebek yalnız büyüyecek. Kendine acımamışsın bari ona acı. Gözün korkmasın, öldürecek halleri yok. Sadece biraz zaman alacak ve bunaltacaklar. Kaynanan hizmetçi bulmuş biraz zor bırakır.. O yüzden bebeğin için herkesi karşına alman gerek. Lütfen bebeğini kurtar evinde otur. Milletin hizmetini göreceğine çocuğuna annelik yap.

Arkadaşlar eşimle sürekli konuşuyorum laflarında biraz yumuşama var bekliyorum kendi evime geçmek için uğraşıyorum

niye konusuyosun ki bide arada kv ariyor diyorsun. Kapatsana telefonlari ulasamasinlar sana cildirsinlar merakdan. Anlasinlar ciddi oldugunu

Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım

Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım
Doktora gitsin kalbi çarpıyorsa,sen doktormusun? Belli ki oğlunu iyi tanıyor ve bişeyleri sezdi,sakın oyuna gelme yoksa bunların arasında sen kalp hastası olur çıkarsın.

Sen eve dondun mu? Gercekten hasta olup olmadigini bilemem ama oyun varsa isin icinde uyanik ol derim.

Eve dönmedim ama dönersem kendi evime giderim başkada gitmem hastalık değil işler ona kalmasın diye bahane
Ay ne fenaymis ya..bu kadar uyanik olur mu insan.Ne hali varsa gorsun hizmetci tutsun hayir yani koca kadin yaptigi seye bak ya cok sinir bozucu.Deseydin ah cok yazik ama maymun gozunu acti.Sakin cnm sakin taviz verme.Ben hizmet edemem kimseye artik bana guvenme.Yuvamizi sen yikacaksin de.

Lanet olsun evlendiğim güne lanet olsun bu eve adım attığım güne başka diyecek bişeyim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…