Ona sevap değilmiymiş? Safmısınız acaba biraz?Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Kötü ev olduğunu kabul de ediyor yani?Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor
Diren cnm onlar yola gelecek.Sakin taviz verme arada yardim ederim.bile deme keskin konus ki yuz bulamasinlar bir daha.Arkadaşlar eşimle sürekli konuşuyorum laflarında biraz yumuşama var bekliyorum kendi evime geçmek için uğraşıyorum
O yumuşarken sen şakın yumuşama. Şu an geri adım atacağın herhangi bir şey bir ömür süründürür seni. Kaynanan asla iyi niyetli biri değil, her yumuşadığın an sana yaptığı eziyetleri düşün, yarın öbür gün çocuğun büyüdüğünde gözünde hizmetçiden başka bir şey olmayacağın ve çocuğunla ilgili şeylere de karar vereceğini düşün. O zaman toparlarsın kendini...Arkadaşlar eşimle sürekli konuşuyorum laflarında biraz yumuşama var bekliyorum kendi evime geçmek için uğraşıyorum
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Canım aynı beni anlatmışsın ben hemşirelik çalışıp akşam eve direkt yukarı çıkıp yatmaya iniyorduk nöbetteysem sabah gelince akşama kadar ordaydım doğum sonrası aynı sıkıntı falan ama ben çıkmayı kestim gitmiyorum gitsem de beş dk onda bile iş yaptırıyor kaynanam ama suç başta kocamda beni bu kadar yoran o oldu destek olmadı o yüzden bu kadar çok sıkıntı çektim hala da aynı binadayız çekiyorum farklı şekilde ikinci suçlu benim başta sesimi çıkarıp kötü olsaydım zaten şimdi de kötü gelinim bide başımıza sürekli borç açıyorlar ki evden taşınamayalım diye senin içinde en iyi çözüm başka bir ev hele kaynanan benimki gibi sürekli söylenip annene gitmene kadar çocuğu kapıya çıkarmana kadar karışıyorsa kendimden biliyorum ki nefret değil tiksinirsin senin sorunlarını tam bilmiyorum ama bizimki annemi evden bile kovalamıştı benim evimden ondan beri kötüyüm işte kavga ettik o zaman çünkü kusura bakma çok dertliymişim döktüm içimi biraz
Bu soylediginiz düzen köylerde oluyor genellikle ve malesef hicbir gelinin de mutlu oldugunu duymadim hakli olarak. Gelin mi aliyorlar hizmetci mi anlamiyorum gercekten Allah yardimciniz olsun. Bir an once esinizi ikna edip tasinin oradan imkaniniz varsa eger. Bekar kayniniz falan yok mu evlendirirlerse o otursun orada siz gidinBen 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Bunu kocana soylemen lazim.dusuncesiz bi kocan var aikesine soyluycekk ayri olalim dieBen 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Bebeğine yazık, sırf sen baş edemediğin için o bebek yalnız büyüyecek. Kendine acımamışsın bari ona acı. Gözün korkmasın, öldürecek halleri yok. Sadece biraz zaman alacak ve bunaltacaklar. Kaynanan hizmetçi bulmuş biraz zor bırakır.. O yüzden bebeğin için herkesi karşına alman gerek. Lütfen bebeğini kurtar evinde otur. Milletin hizmetini göreceğine çocuğuna annelik yap.Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Arkadaşlar eşimle sürekli konuşuyorum laflarında biraz yumuşama var bekliyorum kendi evime geçmek için uğraşıyorum
Doktora gitsin kalbi çarpıyorsa,sen doktormusun? Belli ki oğlunu iyi tanıyor ve bişeyleri sezdi,sakın oyuna gelme yoksa bunların arasında sen kalp hastası olur çıkarsın.Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım
Sen eve dondun mu? Gercekten hasta olup olmadigini bilemem ama oyun varsa isin icinde uyanik ol derim.Bende böyle kaynana olduğu sürece bana rahat yok şimdide tutturmuş kalbim kalbim diye kalbimde çarpıntı var diyor sırf ben gitmeyeyim diye gerçekten çıldıracağım
Bak nasıl yapıyor sen olmayınca işlerini,sen alıştırmışsın onu öyle..Eve dönmedim ama dönersem kendi evime giderim başkada gitmem hastalık değil işler ona kalmasın diye bahane
Ay ne fenaymis ya..bu kadar uyanik olur mu insan.Ne hali varsa gorsun hizmetci tutsun hayir yani koca kadin yaptigi seye bak ya cok sinir bozucu.Deseydin ah cok yazik ama maymun gozunu acti.Sakin cnm sakin taviz verme.Ben hizmet edemem kimseye artik bana guvenme.Yuvamizi sen yikacaksin de.Eve dönmedim ama dönersem kendi evime giderim başkada gitmem hastalık değil işler ona kalmasın diye bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?