Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Bebeğimle vakit geçirmek eşyalarını düzene koymak beraber uzanmak istiyorum ama dinlenmeye bile vakit bulamıyorum

Bu evde benden başka kimse elini bişeye sürmez bide üstüne bana bak burası tozlanmış diyorlar burayı sil diyorlar

Burda yazmayi birak ablacim (ablacim diyorum bu eziyetleri kendine bile isteye cektirdigine göre cok gencin sanirim) hemen ara anneni babani durum böyle böyle de. Ben cikip geliyorum eger kocam durumu kabul etmezse de. Ara esini yada yaz, siralama yap is bende temizlik bende falan diye, artik istemiyorum, evim ayri kapim ayri ben kendi evimi temizler, yemegimi yapar saygi cercevesinde ailenle bir araya gelirim aksamda kapimi kitlerim, keyfim ne zaman isterse o zaman acarim de. Kabul ediyorsan ne ala etmiyorsan ben yokum de.

Bu evde benden başka kimse elini bişeye sürmez bide üstüne bana bak burası tozlanmış diyorlar burayı sil diyorlar
Ya cnm sen kendini nasil bu konuma soktun ki bunu soyleyebiliyorlar..nasil musade edersin.Evlilik bu degil.Buyuklere saygi vs zirvalamalari da bu degil...Ezdirme artik kendini.Esine de yaziklar olsun

Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlar

"bunların hepsi sana sevap" demek ne demek!!!. eşiniz size bir gram bile değer vermiyor. biraz sesinizi çıkartın artık, yoksa bir ömür boyu ücretsiz hizmetçiliğe devam..

Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlar

bak yaşın genç yazık bu yaşta dert sahibi olacaksın. bu işi ancak ailen çözer. düşünsene yıllarca saçını süpürge edeceksin sonra da hiçbir şey yapmamış gibi olacaksın. seni sahipsiz görmüşler. ara aileni hemen hiç durma. eziyet ettiklerini seni köle gibi kullandıklarını anlat gelip alsınlar. seviyorum dediğin adamın sevilecek bir yanı bile yok. bak anne olmuşsun ne güzel. o evlattan sonra koca gözüne bile görünmez. en kıymetlin o. al evladını çık git. çünkü onlar arsızlar belli. yapmak zorundasın diyorlar. ama değilsin.

Sen gelin değil hizmetçi girmişsin o eve. Madem önce ses etmedin doğumdan sonra niye evime geçiyorum demedin. Ağlamayana meme yok.
Belli ki eşin de çok uyanık.
Her gün gitmeyeceksin niye gidiyorsun? Kv ile mi nikah kıydın?

Bence de soylesin hemen vallahi icim sogur bunu duysam

Yok bazen kizlarimizin hikayelerini dinledikden sonra diyorum insan kendini bunu nasil yasatir. Hele ki anne olmus bi genc bi kadin var karsimizda. Sen kendine saygi duyduracaksin ki, evlandinda seni saysin, ilerde esini saysin.

Ah ah beni üzdün İnan ki, kocan ne yazık ki eziğin teki,sesini bile çıkaramayan biri.gerçekten böylesi bir insanı sevmek de özel bir çaba gerektirir.bu adamı seviyor olsan da o seni sevmiyor ve bu yaşadıklarını da sana reva görüyor.bu adamda hayır yok ya peki ailen?onlar arkanda duramazlar mı

Benden önce ne pişirip yiyordunuz temizliğini kim yapıyordu de kv ye ....bu düşüncedeki insanlara sinir oluyorum gelin ev temizler yemek yapar çocuk doğurur yetistirir oğlunu yatakta kendilerini evde hoş tutar başka. ....en başta taviz vermissiniz....bizim gelinde altta annemler üste oturur yatmadan yatmaya gider ama yemeği annem yapar bulasik makinada yıkanır temizlik olsa ablamla beraber yapar ki oda biri supurur biri vileda yapar cayimi doldurmak istese izin vermem elim var otur derim ...bu geline bakış açısı kimisi birey kimisi köle gözüyle bakar sizin kv köle gözüyle bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…