Bak bak kv cok uyanik.Hic korkma canim ara babani vallahi ben cildirdim.burda lohusa kadina yapilana bak.O esinden de bi sey olmaz karisini ezdiren adama ne diyim.Seni mecbur tutamazlar hic biseye.Lutfen yavruna harcayacagin enerjini o kv bozuntusuna harcama.
Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Herkes öyle diyor gelin geldikten sonra daha iyi görünüyorsun diyorlarBöyle devam edersen iki senede kaynana senden dinc ve genc durur benden demesi....
Bu evde benden başka kimse elini bişeye sürmez bide üstüne bana bak burası tozlanmış diyorlar burayı sil diyorlar
Ya cnm sen kendini nasil bu konuma soktun ki bunu soyleyebiliyorlar..nasil musade edersin.Evlilik bu degil.Buyuklere saygi vs zirvalamalari da bu degil...Ezdirme artik kendini.Esine de yaziklar olsunBu evde benden başka kimse elini bişeye sürmez bide üstüne bana bak burası tozlanmış diyorlar burayı sil diyorlar
Peki onlara ne oluyor kul hakki gunah onu soyle esineEşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlarya ben anlamıyorum, anlamayacağım da! aileleriniz sizi sokakta mı buldu?? veriyor bir kocaya! sonra da unutuyorlar herhalde. ben böyle bir yaşam yaşsam annem gelir doğumuma benim kızımı ağaç kovuğundan mı çıktı der alır götürür. o halimle kimseye hizmet ettirmez. gerekirse dilenir ama bana bakar. ha ben de zaten böyle bir şeye fırsat vermem. gitme arkadaşım aç otur evinde gene gitme!
Anahtarı yan bırakırsan acilmz dik birakirsan açılır bazı kapılar açılabilir.Anahtar üzerindeyken açılmıyor ama kapı...
Peki onlara ne oluyor kul hakki gunah onu soyle esine
Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlar
Lutfen soyle..surdurmeye calistigin sey evlilik degil hizmetcilik deger gormeme..Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlar
Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlar
Bence de soylesin hemen vallahi icim sogur bunu duysamSÖYLE hemde hemen (evet bilerek büyük yazdim, yanimda olsanda bagirirdim SÖYLE diye)
Bence de soylesin hemen vallahi icim sogur bunu duysam
Ah ah beni üzdün İnan ki, kocan ne yazık ki eziğin teki,sesini bile çıkaramayan biri.gerçekten böylesi bir insanı sevmek de özel bir çaba gerektirir.bu adamı seviyor olsan da o seni sevmiyor ve bu yaşadıklarını da sana reva görüyor.bu adamda hayır yok ya peki ailen?onlar arkanda duramazlar mıBu evde benden başka kimse elini bişeye sürmez bide üstüne bana bak burası tozlanmış diyorlar burayı sil diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?