- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Zindan edecek anladim da . En az hasarla nasil atlatilir öneriniz var mi ?Ohhh bu kadın size hayatı zindan edecek. Burdan belli
En az hasarla mı nasıl mı atlatır mıP
Zindan edecek anladim da . En az hasarla nasil atlatilir öneriniz var mi ?
Her şeyin farkinda evet ama ben kaynana tartismasi yaşamayi hiç istemiyorum her insan gibi ve görünüse göre yaşayacagim belli ki.Nisanlinizin her şeyin farkında olması çok guzel. Sizde gerekeni soylemissiniz evlendiginizde eşiniz operasyona gittiğinde kalmazsaniz bı daha söylemez inşallah. Eltiniz dini butunse maşallah ama kayninizda o şekilde karşılık vermiş.Tek başınıza el ele tutusmuyosunuz size gunahsa oglunada günah.Ona desin abin el ele tutusmadi diye.
Umutsuz vaka demek istiyorsunuzEn az hasarla mı nasıl mı atlatır mı
Çok tatlısın.
Emniyet kemeri hayat kurtarır diyolar ama kaynana da etkili olur mu bilemedim
P
Zindan edecek anladim da . En az hasarla nasil atlatilir öneriniz var mi ?
Şaka bi tarafa annemi göz önüne alarak sana bi önerim olacakUmutsuz vaka demek istiyorsunuz
Fazla yüzgöz olmak istemiyorum . Zaten karakterini çözdügüm için samimi olmak gibi bir niyetim de yok . Susuyorum diye üstüme gelir diye de düsunuyorum. Nisanlimin ne kadar etkili olacagini bilemiyorum ama çok da etki beklemiyorum .Bunu siz değil esiniz belirler. Ya o ailesini kontrol altında alacak, yada ilişkinizin zarar görmesi garantili. Sizde susup durmayın. Size edepsiz diyene kv olsa bile cevap hakkı doğuyor
Hepsine karşi mesafeliyim zaten ne kaynanamla ne görümcelerimle samimi degilim. Bazen şikayet sitem ediyorlar bu konuda, huyum bu diyorum ,karakterim biraz soguk kolay samimi olmuyorum kimseyle hele de böyle davranan kişilerle asla olamam . Kimseyi kirmak istemiyorum ama yuvamda eşimle mutlu olamayacaksam ne önemi var.Şaka bi tarafa annemi göz önüne alarak sana bi önerim olacak
İçine atı kendini bitirme, kaynanaya susup kocana konusup ilişkinizi zedeleme.
Daha yolun basındasın mesafeni koy. Yüz göz olma. ŞİFRE “ MESAFE “
Nişanlim degisir mi bilmiyorum. Degismemesini umut ediyorum. Zira eltim evden kovmuş yine gidiyor karisiyormuş oglumun evi giderim diyor. Ben öyle bir şey yapamam bunu dogru da bulmuyorum zaten tabi gelir oglunun evi lakin nasil davrandigi önemli. Kovulmak bile durdurmadiysa ne durur bir insani bilemedim.Evlenince mümkün olduğu kadar uzak otur. Nişanlının tavrı şu an yerinde ama evlenince değişir mi bilinmez. İyice emin ol.
Iyi fikirBirlikteyken telefonları kapatın çıldırsın. Ben olsam damarına damarına basarım.
Evlenene kadar sabretmek bana da mantikli geliyor aslinda .Kaynana cok fena.
Oglunu sana kaptiracak onun kiskancligini yasiyor. Evlenince daha da kuduracak.
Sana tavsiyem evlenene kadar sabret. Ondan sonra da oldukca mesafeli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?