Kaynanam !

@Kimene28 yorumları okumadım sadece senin yazdığın ilk kısmı okudum, evet benim eski kv ile çok benzer. Fakat fark şu ki bu kadın onun kadar şeytan değil çünkü aileni oğlunun yanında yapıyor. Benimki hep arkadan yapardı, tek kaldığımızda benimle konuşur, arkamdan dolap çevirir dedikodu yapar, oğlunun yanında melek gibi davranırdı, tabi yapmacıklığını ben çok iyi anlardım.

Burda eşin olacak kişinin tavrı çok önemli. Onun tavrına göre ilişkiniz düzgün de gidebilir benim gibi boşanabilirsiniz de. Henüz nişanlıyken bunları görmen çok güzel aslında. Nişanlını çok iyi gözlemle ve test et. Buna göre kararını ver. Yolun açık olsun.

Tatlım bana da sadece aileme saygılı ol yeter, tek istedikleri birazcık saygı sevgi demişti. Yaşadıklarım kk da mıh gibi duruyor. Önemli olan tavrı, sözlerine inanma erkeklerin çünkü bir anda tam terse dönebiliyorlar.

hah işte beklediğim laf bana bırak diyorsa asla onları suçlu görmeyecek
ben konuşurum vs vs diyecek ama konuşmayacak ve illaki patlama noktasına geleceksin

+1000 benimki de böyle demişti sonuç onları asla suçlu görmedi bir de boşanmadan önce başkası olsa benim aileme böyle davrandığın için seni çoktan bırakırdı dedi

Nişanlının geçmişi bile eski eşle aynı::O:OO Tatlım karar senin ama geleceğin benim gibi 6 yıllık evlilik sonrası boşanma olmasın 1000 kere düşün. Bak aynısı kv yüzünden atılan 2 nişan, ciddi düşünüyorum diye başlanan ilişki ve yaşananlar aynı.

Fake atmış canım asla yeme bunları. Kv nin dedikleri bile birebir benimkiyle aynı. Sonlara kadar okuyunca ayrılmak istemediğini anlıyorum, sen bilirsin ama tekrar tekrar düşün derim.

daha evlenmeden,görümcelerim kaynanam kelimesine başlamışsın.maalesef onlar kadar sende ön yargılısın.hiç sevmeye saymaya çalışmıyor,tamamen kaynana elti görümce moduna girmişsin.geçmiş olsun

Sonradan keşke dersiniz. Bi kadın oğlunu paylaşamıyorsa paylaşamaz huyu o yaştan sonra değişmez
Valla benim büyük abime annem çok düşkündü diğer abimle ben açıkça bilirdik onu çok sevip önemsediğini ama abim evlilik kararı aldı annem ne dolap çevirdi ne şeytanlık yaptı destekledi mutlu olsun istedi ve on yıl geçti önemli olan mutlu olmasını istemek bence asıl sevgi düşkünlük budur.

Haklısınız ama anneniz demekki gördüğü saygılı gerçekten çocuğunun mutluluğunu isteyen biriymiş ama bu konudaki kadın demekki evlenmesini istemicek gelinleri kıskanacak derecede paylaşamıyor. Bnm ailem eşimi çok sever çocukları gibi hep yanındalardır. Ama kardeşim evlense annem geline böyle davranmaz açıkçası. Kıskanır paylaşamaz. Sesini hiç çıkarmaz ama soğuk durur.

Bende görücü usulü evlendim... Gün geldi kaynanam seni ben beğendim dedi sanki beni beğenen yokmuşta bir o beğenmiş gibi türlü türlü numaralar gece uyuyamamalar yok ağlamalar oğlum beni unuttular neler neler yani gerçekten şaşırıyorum gören der zorla elinden aldım kapılarında yattım o kadar komik ki

Yaa cok gicik bisey senin kynanan ve gorumcelerin benm kaynanam hicc biseye karismaz ve nasi istiyosaniz ole yapin der hatta oturur esim kayinvalidem kayinbabam esim ben iceriz raki falan allahm yuzume gulmus ya

Tam benim yaşadıklarımı yazmışsınız evet birebir bu duygular ve yitip giden evlilik , zaman, duygular.

Fake atmış canım asla yeme bunları. Kv nin dedikleri bile birebir benimkiyle aynı. Sonlara kadar okuyunca ayrılmak istemediğini anlıyorum, sen bilirsin ama tekrar tekrar düşün derim.
Yorumlarina çok teşekkürler. Çok benzedigi için ben de bocaliyorum sonunda ayrilik olacaksa evlenmeden olmali. Her seyi açikça konustum detaylari özele yazdim. Pek iç açıcı olmadı nasip diyorum bakalim.

Sevmeye, saymaya çalişmadigimi nerden çikardiniz ? Konunun tamamini okudunuz mu ? Önyargili derken ? Neyini sevmeliyim mesela örnek verir misiniz anlattiklarimin icinden (ki daha yazmadigim çok şey var ) ? En sevilesi hareketi ve sözü hangisi sizce bir seçin ben de bakayim sevmeme yardimci olursunuz böylece.

Yorumlarina çok teşekkürler. Çok benzedigi için ben de bocaliyorum sonunda ayrilik olacaksa evlenmeden olmali. Her seyi açikça konustum detaylari özele yazdim. Pek iç açıcı olmadı nasip diyorum bakalim.

Kimseyi dinleme içini dinle, zaten en doğrusunu söyleyecektir. Sana ayrıl diyemem ama gidişat açısından evet çok benziyor. Bir erkek eğer herşeyi annesine anlatıyorsa evlenince de anlatacaktır. Evimde kamera varmış da kv beni izliyormuş gibi hissediyordum bazen ben, ne kadar sevseniz de eşinize karşı soğuyorsunuz istemeden de olsa. Ve evlilikte güven çok önemli , en azından benim için. Güvenmediğim erkeğe karşı ne sevgi ne saygı ne cinsel çekim duyuyorum. Bitiyor benim için.

Konunu ilk açtığında da yorum yapmıştım, keşke o an orada kaynanana tepkini gösterseydin demiştim.

Sen sakin olamam diye düşündün biliyorum ama keşke verseydin de sakin olamasaydın. Senin evinin üzerinde sana böyle hakaret edemez. Senin tepkine rağmen hala hakaretini sürdürüyorsa oğlunun bu durum karşısından kimin yanında duracağını da görmüş olurdun. Ben hep senin yanında dursun demiyorum, haklının yanında dursun, bu durumda %100 haklı olan sensin. Bir daha böyle bir hakaret ederse (bu ciddi anlamda bir hakaret, namusuna laf söylüyor) asla susma, tepkini ver, susmayacağını görsün.

Hem düğün ertelemek nedir? Ertelenecekse sen nişanlınla oturur konuşur bu kararı sen verirsin. Senin gibi bu sözlere susabilen kaç kız bulabilecekte utanmadan düğün erteliyorum diyor, hem de hiç sebep göstermeden.

Bir de şöyle düşün, eski nişanlı bu kadınla ben ömrümü çürütemem demiş atmış, eski sevgili aynı şekilde atmış, milletin dert çekeni sen misin, neden sen çekiyorsun bu kadını. Senin anlattıklarından nişanlın annesine set vurabilecek biri kesinlikle değil. Bana göre yorumların çok mantıklı, bunu sende kesinlikle görüyorsun da bu kadın yüzünden emeklerim ziyan mı olacak diye korkuyorsun. Ben ayrıl demiyorum ama korkan sen olma onlar olsun, sen nişan atarsan nişanlın annesi yüzünden 3 kere nişan atmış olacak, bırak o korksun bu oğlundan alacağı tepkiden, senin elin daha sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…