Kaynanam !

Kaynanam her seyi ve herkesi kontrol ediyor zaten hep kendi istedigi olsun istiyor olmayinca da huysuzlaniyor evet hamimaga gibi davraniyor . Evlenince harekete geçsem gec mi kalmis olurum ?
Tatlım önce şunu idrak et, ayrilacaksan evlenmeden ayrılmak daha hayırlı senin için. Ne olacağını ne kadar ileri gidebileceğini görmek için de saygı çerçevesinde tepkini koyman lazım. Sınırını çizmen lazım. Bunları yaptın kv geri durdu diyelim. Sen evlenince yine zorlayacaktir. O zaman da böyle dik durup geri püskürtmen gerekecek zaten. Şimdi tahakküm kurarsa evlendikten sonra sen onu bozabilir misin mümkün degil

Nişanlınızın annesine veya ailesine karşı saygısız bir şekilde konuşmasını bekleyemez kimse. Anne ve aile sonuçta. Lakin herkesin nazi kendi ailesine geçer sonuçta. Ve o sınırları çizmeli. Siz ne kadar da uzak durmak istesenizde ayni sehirde olacaksanız veya başka bir şekilde muhakkak burnunu sizin hayatınıza sokacaktir. Bazen susmak iyidir, ama sizi edepsizlikle itham etmesi aileniz tarafından da kabul edilebilir değil. Madem herşeyi herkesin önünde konuşmak istiyor cigitse sizi yalnız yakalayıp değilde, baskalarin yanında da öyle bir konuşsun. Biri kardeşim hakkında öyle konuşsa, arka bahçeye gömerim sanırım. Kv de haddini bilecek.

Haklisiniz ben kabaca konuşamiyorum mizacim degil. Nişanlima evlendikten sonra annesinde kalmayacagimi söyledim sebebini de uygun bi dille anlattim. Ben yalniz kalabiliyorum birinin yanimda kalmasina da benim gitmemem de gerek yok . Kabul etti ama sonradan degisir mi bilmiyorum. Kaynanama küçuk küçük laf sokustursam zamanla alisirim sanirim . Elti konusu da ayri bir olay beni evden kovdu oglumun evi deyip gene gittim diyerek bana sikayet ediyordu simdi de övüyor . Çok cekecegim belli

Onlar öyle kuzum seni kızdırmak için elti ile kıyas yapıyor kendince . Halbuki iyi olsa sende ona iyi olursun geçinip gidilir , seni sevmesi için dualar falan olur ya istersen onları oku

adam sana bütün sinyalleri vermis. okuyamiyosun

şimdi sen uzaksin sen tatlisin, evlenince ailesi tatlı gelecek. aramada sorun yasiyosa acmaz telefonu. bi sorun varsa mesaj atin diye mesaj atar ona bile luzumsuzsa cevap vermez.

cehennem is loiding senin icin. erkekler genelde anneleri seytan olsa kanadı kırık bi melek o, sen ona bakma aslinda cok iyidir der. ve senden söylediği tarz beklentileri varsa hep sus yut idare et demektir bu. o annesiyle tartışır ama sen hakliyim bile deme ister.

nisanliyken durumu tartip bicmen lazim. idare edersen anlayamazsin. bana nişanlın sağlam duracak gibi gelmedi

Ben bile tanımadığım kadından nefret ettim. Sizi düşünemedim. Allah size sabır versin ne diyim. Ömür törpüsü

Devam edecegini bildigim için yorumlariniza açigim tecrübesi olan ve olmayan herkesten fikir almak dogru geliyor şu an.

Gorustugunuzden nerden haberi oluyor söylemesin oğlu sende deme teyze anne vs ne diyorsan bana soylediklerin çok dokundu ben o yapıda bi insan değilim sen oğlunu da uyar madem bana dediğin gibi oda yanasmasın fazla ben düğün olana kadar görüşmeyi dusunmuyorum de. En azından bulustugunuz zaman haberi olmaz bi bahaneyle çıkarsınız evden

Nasil başlarsa öyle gider, nasil alisirsa öyle devam eder. Simdiden bir seyler yapmaliyim o halde . Evliligimi de bozabilir ilerde. Şimdiden harekete geçeyim ki nişanlimin tepkisini de tam göreyim . Ipler kopacaksa simdiden kopsun diyorsunuz. Istiyorum ki ne onlar bana karissin ne de ben onlara. Herkes yeteri kadar kalsin yanimizda daha fazlasina dahil olmasin. Tatsizlik da olmaz böylece arada. Ama olmuyor iste.

Eğer nişanlın annesine sınır koymayı bilirse kv ne konuşursa konuşşun önemi yok. Benim kv seninki gibi değil allah var ama işte bazen düşübcesizce söylemleri olur ama ben sanki hiç o odada değilmişim o lafları duymuyormuşum gibi davranırım. Yeri gelince eşim sınırını koyar çünkü benim yüz göz olmama gerek kalmaZ. Ama nişanlınız ilerde aman ne olacak annem istiyor git kal 2 fün falan gibi dayatmalara girerse işte o zmaan huzurunuz kalmaz.

belli ki nisanliniz o an parliyo sonra kaldığı yerden devam ediyo. onlar alışmış o şekilde dediklerini yaptırmaya istedikleri gibi davranmaya. en basit örneği bakin ariyolar diyosunuz, açıp idare ediyo sonra kızıp konusuyo. mantıklı bi insan amaaaan gene ariyolar der telefonu mesgule alir. ama nisanliniz bunu göze alamiyo kirilirlar kuserler kizarlar diye. bu ona normal geliyo ki hic de normal değil.

Mesafeni koy, susmakla anlamazlar, kesin ve net şekilde istediğini dile getir, kimsenin senin düşüncelerini okumasını bekleme. O aileden değer göreceğini sanmıyorum, ciddi ve dik dur. Nişanlına ailesini şikayet etme , sonra kıymete biniyorlar. Biz böyle seviyoruz / istiyoruz! Tarzı cevaplar ver. Onlara danışma. Biz kararımızı verdik böyle olacak de.

Melek evet annesi bir melek bunu da söyledi. Aslinda bu söylediklerinizi ben de düsünüyorum nisanlimin sinyal verdigini ama emin olamiyorum. Bana sen bir sey söyleme ben konusurum diyor. Aklimda cevabini arayan deli sorular.

Biz liseli aşik degiliz nişanliyiz kaç yaşinda insanlariz gizli bulusmak hoş olmaz bence. Ben aileme söyleyebiliyorsam o erkek ailesine agirligini koymali . Kendi başina karar alip uygulayacak yaşta nişanlisiyle bulusmaya aile onayi ihtiyaci varsa beyin yaşi evlilige uygun degil demektir.

Melek evet annesi bir melek bunu da söyledi. Aslinda bu söylediklerinizi ben de düsünüyorum nisanlimin sinyal verdigini ama emin olamiyorum. Bana sen bir sey söyleme ben konusurum diyor. Aklimda cevabini arayan deli sorular.

ben de aşırı sorun yasadim kanatsiz melegimle

ama ben kendim sustum. esim sus demedi. sonradan hata sen de bana söyleyeceğine üzülüp duracagina o an ona söyle nolcak dedi. ben senin kendini yipratmana üzülüyorum o benim annem atamam satamam ama sen kırıldığın neyse tabiki soyleyeceksin dedi.

bi daha nisanliniz ne zaman gelecekse. telefonunu ucak moduna aldırın. siz de ucak moduna alin. kimse ulasamasin. annenize de söylersiniz bu sebeple kapatcam anne merak etme diye.

açık açık da söyleyin bi daha benim yanima geldiginde o telefon açılırsa gorusmemek en iyisi diye. benim kvde de arardi ama esim hic acmazdi nisanliyken cok nadir acardi.

ayrica hepimizin annesi kendine melek. benim kvde ogullarina melek ama beni köpek yerine bile koymazdi eskiden.

En baştan kendini belli edeceksin. Sana karışmasına izin vermeyeceksin. Cvp vermedikçe o daha çok söyleyecek.

Nişanlına söyle. Ben evime ve kendime kimseyi karıştırmam. Sonra ardını alamazsın valla.

Bunu hiç düsünmemistim evet cevap vermeyebilir . Bir defasinda ben kizmistim telefonu susmak bilmedi tamamen kapatmisti cevap vermezsem alinirlar kapatayim demisti. Kirilirlar diye açiyor ama ablalarini önce önemli bir şey sanip açiyor sonrasinda cevap vermiyor. Annesine cevap vermemezlik yaptigini hatirlamiyorum sanirim olmadi olmussa da ben hatirlamiyorum şu an. Ve biz zaten çok az görüsüyoruz bunu sorun haline getirip rahatsiz etmeleri çok gereksiz . Anlatirken farkettim sanirim nişanlim ailesiyle benim aramda denge kurmaya calisip kuramiyor.

Benimki tam tersini söylüyor, sen saygili ol, bir şey olursa tepki vermeden önce bana söyle diyor. Biz bir dönem tartiştik zaten . Arada bir geliyorsun onda da sürekli telefon trafigin sonra bitmeyen işlerinle yanimda biraz kaliyorsun ve sen yoksun diye diye cümlemi ezberletmistim artik. Cok tartistik bu konuda. Kaynanam görusmemizden sikayetci ben ise görüsememekten . Keşke o da konus dese daha kolay olurdu .

hayir nisanliniz denge kurmak istese bı sınır getirirdi. nisanlinizin ailesi sınırsız hareket ediyo ve nisanliniz durumu size karşı idare ediyo. yarın evlenince kardesim de mi arayamayacak beni!! annemle de mi konusamicam!! dicek size.

telefonda meşgule alma seçeneği neden var?? nisanliniz hiç düşünmüş mü acaba. meşgul olan insan acmaz gorevdeyken operasyondayken acabilecek mi.

eğer çok evhamlı korkusu olan cit kırıldım insanlar olsa sürekli nisanlinizin mesleginden yakınır şikayet ederdi. ve zamaninda o keslegi secmemesi icin kavga eder engel olmaya çalışırdı. var mi böyle bi durum sizin bildiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…